Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Mai, da multa liniste e pe aici...
Eu m-am laudat ca ma trezesc devreme sa pun fasolea la fiert si...ciuciu...m-am trezit la 11.30! Ce-o sa mai regret eu zilele astea de leneveala de lunea viitoare cand oi incepe iar serviciul...

_
BB e deja pe drum
Roxana 18+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Ana si eu tot la 16.30! Si pe mine emotiile m-au napadit. Abia astept sa treaca timpuuuul sa mergem odata!

De ceva timp tot observasem ca-mi amortesc bratele de sus de la umar, chiar si de la geanta sau rucsac (oricat de usor ar fi), dar vad ca azi intrece orice masura - de cateva ore imi simt mana stanga amortita (nu chiar de tot, dar destul de rau si de neplacut).
Am citit ca si asta face parte din "neplacerile sarcinii" si ca nu e nimic ingrijorator. Cica tot de la retentia de lichide ar fi.

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

succes fetelor la ecografie, tinem pumnii!
la mine la serviciu e o stare generala de nervi, cred ca o sa imi pocneasca capul

are cineva dintre voi idee pt ce motive poti lua concediu medical cand esti graviduta?
adica, daca te pui bine cu medicul de familie, iti poate da un motiv, nu?
nu stiu, dar e ceva putred aici

sanziana - sef de trib si 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Feteelor asteptam vesti bune d e la eco!

Ziki incearca sa nu te stresezi. Daca poti. Despre concediu medical, nu stiu sigur daca-ti poate da direct dr de fam, dar ginecologul iti poate recomanda pt o groaza de motive, cred ca si pt stres Trebuie sa vb cu ea/el.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Sanziana din cate am auzit eu intr-adevar dr de familie iti da concediul medical, dar numai cu trimitere de la ginecolog. Asa ca cel mai bine e "sa te pui bine" cu ginecologul ca medicul de fam tre sa fac ce zice el.
Motive se gasesc...

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Am revenit si eu dupa un somnic..si vise urate

Sanziana..stai linistita, e inca sarcina mica si se mai ridica lunile astea placenta. ti-a zic cat de jos e ? cum e asezata?
la mine la 20s acopera partial colul..si eu chiar incep sa imi fac griji . Vezi ce mai spune data viitoare, eu sunt sigura ca va fi bine

Simo 20 +

Mergi la inceput

ah, atunci sa ma pun bine cu gineco...
problema e ca la clinica la ei e cu programare, si inseamna ca trebuie sa platesc consultatia pt ceva ce nu sunt sigura ca se va rezolva...
cred ca mai astept pana la urmatoarea consultatie, la triplu test, la 16 saptamani si atunci, tuleo!

multumesc pentru raspunsuri fetelor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Si eu as vrea concediu medical dar nu stiu cum sa fac...am o colega care de cand a aflat ca este gravida a bagat concediu medical la greu, eu nimic Trebuie sa gasesc eu o modalitate...

Codruta cu de 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Am revenit si eu dupa un somnic..si vise urate

Sanziana..stai linistita, e inca sarcina mica si se mai ridica lunile astea placenta. ti-a zic cat de jos e ? cum e asezata?
la mine la 20s acopera partial colul..si eu chiar incep sa imi fac griji . Vezi ce mai spune data viitoare, eu sunt sigura ca va fi bine

Simo 20 +

multumesc de incurajari, stiu ca o sa fie bine la noi toate!
nu mi-a zis nimic, decat ca ne revedem peste 3-4 saptamani, la triplu test. e obligatoriu triplul test in perioada aia?
e normal sa pun atatea intrebari?
la cate intrebari ma ejectati de pe forum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Sanziana da, asteapta prima ocazie de mers la un control si atunci pui problema, zici ca nu ti-e bine, ca lalala...

Eu nu ma gandesc la concediu medical, pt ca Robert incepe gradi la 1 septembrie (Doamne ce emotii am!!) si sigur voi avea atunci nevoie de concediu, daca se imbolnaveste si trebuie sa stea acasa. Imi voi lua eu concediu medical pt copil bolnav. Dar as prefera sa nu iau nicio zi, sa fie el 100%sanatos sa nu se imbolnaveasca, desi ...nah imunizarea trebuie sa se petreaca si ea o data si o data.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput