Cum va protejati?
Raspunsuri - Pagina 3
Doloress spune:
Delia recunosc ca la tine situatia e mult mai grava. Eu una n-as mai chema-o, de dragul copilului, sau sa zic, asa, odata la 2 ani vreo luna... Copilul creste si intelege tot mai multe. Nu conteaza ce iti zice, si chiar daca te doare enorm ce reprosuri ti-ar face, n-o mai chema si gata. Copilasul nu merita sa auda asemenea ineptii.
Si eu ma bucur cand vin si cand ii vad, desi ca si Maru abia respir cand sunt aici, de frica sa nu-i supar cu ceva. Daca nu i-as chema as auzi si mai multe reprosuri, nu stiu daca as fi in stare sa trec peste ele.
Oricum anul asta au stat o luna si mi s-a parut super, nu ne-am certat deloc, nu stiu cum de-am reusit performanta. Al meu sot insa mai avea putin si o lua pe aratura, el nu-i invatat sa taca si sa inghita ca mine Tata, pe oriunde il duceam stramba din nas, nu-i placea nimic, totul era urat, totul era oribil, etc. L-am lasat si in casa, ca aveam si servici totusi, era suparat ca il tin inchis in casa...Voia mereu la magazine, il duceam si pufnea si era nervos ca sunt toate scumpe (parca puneam eu preturile), nici nu mai stiam cum s-o dau.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
corinadana spune:
Doloress ha ha, parca vorbesti de tatal meu! care trebuit sa fie aici 3 luni dar dupa 2 a cerut sa i luam bilet de intoarcere...
Asa zicea si el ca si tatal tau si n plus ca TOT ce i aratam este si n tara:))...
Si s a mai ciondanit si cu asta mica (Ralu) de zici ca i facea el educatie in 2 luni :(
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
Delia21 spune:
MARIUS,cu mare pasiune...si dedicatie...mi-am dus crucea...dar am cam obosit...si incep sa ma intreb....ce am de castigat...daca las pe cineva,chiar daca acel cineva e mama,...cea mai draga fiinta mie dupa copilul meu,...sa-mi toace nervii....si sa ma faca sa ma simt neom.O voi ajuta (in limita posibilitatilor) financiar...dar...incerc sa ma conving ca vizitele de o luna pe an...ar fi mai sanatoase;plus ca cine stie....daca vede ca nu imi bat gura degeaba si ma tin de cuvant...poate renunta la "vocabular".Speranta moare ultima...
Delia21 spune:
Corina,da ia pastile pentru tiroida si a avut comportamentul asta de cand eram copil.Are si diabet....tot pe baza nervilor...stresati....si stomacul la fel il are in pioneze.Eu am crezut ca daca nu va mai avea problemele pe care le avea cand eram eu copil...vor disparea si efectele....din atitudinea ei.Da de unde...
A_Iulia spune:
Doamne ce subiect oribil. De parca va obliga cineva sa-i chemati cu lunile,sa-i dezradacinati din mediul lor...cu atat mai mult cu cat le trebuie invitatie, deci nu pot ajunge oricand doresc ei ca sa spuneti ca v-ati trezit cu ei pe cap!
Dar in fine...de cele mai multe ori roata se invarte...pe buna dreptate.
Ralukutzza spune:
Mai...fara suparare dar eu in locul tau nu as mai chema-o nici macar o zi...eu nu pot sa numesc "mama" pe cineva cate te-a crescut si dupa 20 de ani iti spune ca ii pare rau ca nu te-a lasat sa mori cunosc mamici care s-au chinuit o viata cu copii lor cu probleme mai grave decat ce ai avut tu cand erai mica si nu au spus asa ceva copiilor lor niciodata
......iar faza pe care a spus copilului ca mai bine te-ar calca trenul nu are iertare din punctul meu de vedere.
Eu in locul tau i-as recomanda cateva luni bune de terapie la un psiholog si nu as accepta ca puiul meu sa auda asa ceva din gura ei niciodata...pai ce intelege bietul copil..ca asa trebuie sa se poarte o mama cu copilul ei ???
Sper sa nu te superi prea tare...dar eu sunt socata de ce iti poate spune o "mama"...sincer...imi pare fff rau ca treci prin asa ceva.
Macrina spune:
Delia, eu clar n-as mai lasa-o in preajma copilului. Decat foarte rar, si pentru scurt timp.. Asemenea limbaj lasa urme in mintea unui copil, eu sunt socata sa aud asa ceva..
corinadana spune:
Delia inseamna ca pastila ce o ia ptr tiroida nu i o mai fi de ajuns... Si eu am avut probleme cu tiroida de aceea te am intrebat. Din om devii neom, iti mai dai seama cand si cand si te ingrozesti cum te porti si apoi o iei de la capat cu nebuniile...Asta pana cand iei tratament corespunzator.
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
iuliana spune:
Ma inscriu si eu in club.
Eu am avut 3, mama, soacra si socrul. Am ramas acum numai cu 2...mama si socrul pe care ii ignor total...si ce bine functioneaza si ce linistita sint acum. Socrii si mama au venit cite 5 saptamini (in perioade diferite), deci nu au stat cu lunile. Am zis ca ma duc la nebuni. Soacra-mea a zis ca vrea sa ma bata (da, in casa mea) si ca sa o pup in fund, maica-mea facea isterii si la 2-3 zile imi zicea ca se cara...si se vaita ca o doare inima si ca ia pastile si distonocalme. Ok, am zis ca nu ii mai chem si ca ma duc eu la ei ca poate pe teritoriul lor se simt mai comod, chit ca ma costa de 10 ori mai mult. Mare greseala...pe teritoriul lor s-au simtit si mai comfortabil. De fiecare data a trebuit sa plec din casa maica-mii cu catel si purcel, 2 copii mici dupa mine si sa stau prin hoteluri sau apartamente inchiriate.,,ca, deh, mi-a zis ca daca nu imi convine, sa ma car din casa ei. Anul trecut am rezistat 3 zile impreuna dupa care mi-a zis ca nu vrea sa ma mai vada in fata ochilor. Mi-am luat copiii si am plecat...si m-am lecuit de dusin Romania. De atunci nu am mai luat deloc legatura cu ea si e un an...nici pe copii nu ii suna sa le zica La multi ani! Si nu numai maica-mea, ci si socru-miu. Intii am zis ca sint eu nebuna, ca ceva nu e in regula cu mine, dar nu se poate trai cu ei. M-am lecuit si acum nici nu ii mai chem la mine si nici la ei nu ma mai duc. M-am saturat sa mi se scoata ochii cu sacrificiile pe care le-a facut maica-mea sa ma creasca si cit de datoare ar trebui sa ii fiu ei incit nimic altceva sa nu conteze...nici macar demnitatea mea. Si m-am intrebat ca de ce sa ma imbolnavesc eu de inima...am 2 copii de crescut. Ma rog la D-zeu sa imi fie de folos experienta asta si sa nu ma port asa cu fetele mele.
bobocel_07 spune:
Delia21 imi pare rau sa aud ca o mama poate sa vorbeasc asa cu copilul ei.Eu daca as fi in locul tau nu as mai fi chemat-o deloc la mine sa stea cu copilul.Un copil nu poate sa auda asa ceva de la bunica lui.Copiii inregistreaza tot si copiaza tot asa ca mai bine sa nu mai fie in preajma lui asa de mult.De schimbat nu cred ca se mai schimba vreodata, eu cred ca te minti singura sperand asta, cea mai buna metoda este sa o ignori si sa nu o mai inviti sa stea atat de mult la tine.
alexia_07