Cum va protejati?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Deus si eu sper din toata inima; eu deja i am zis Ralucai sa ma scuture daca ma apuca mai tarziu :(
Dar am vazut multi oameni la locul lor care cu batranetea, bolile, necazurile au luat o pe aratura...

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Mda.... cam urat... Dar asa facea si cand erai in tara? nu ai putut o intreba frumos intr o clipa de liniste de ce ti zice ce ti zice? ptr ca totusi esti copila ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Delia21 - nu o mai chema, sa vina doar in vizita 1 luna ca tot omu si atat.Merita toate aceste chinuri?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nu e un subiect urat deloc, si nu e vina ei ca iar se loveste de problema asta.
cum zicea Doloress, sunt copii captivi. Scurt!
noi am lasat motanul la tara, la ai mei. Ei l-au ingrijit f bine, credem noi o perioada, ca le era dor de nepot. acum intreaba Andrei ca intotdeauna de motanul lui, dupa ce a intrebat de toti din casa, de babe din sat, ce isi mai aminteste si el...si tatai-su a reactionat f urat in telefon: ca ce ma tot intrebi de javra de motan, ca e batran si parazit, intreaba de vaca, ca aia da lapte, de vitelul cel nou si tot asa... Al meu copil, neobisnuit sa i se vorbeasca asa, a ramas interzis!

Ii apreciem mai mult decat iti imaginezi tu, care esti intr-o relatie normala cu ai tai. Nici nu respir cand vorbesc cu ei, de dor si de teama ca sa nu ii supar cu ceva in telefon. aici, le-am facut o vacanta de vis, le-am luat ce au vrut, nu s-a pus problema de bani, ori de scos ochii, ori de zis ceva...tinuti ca in puf! Daca au vrut sa faca ceva in casa, au facut, daca nu nu! si tot asa! si te doare de mori sa auzi: nu mai vin in viata vietilor mele! Nu mai calc, nu-mi mai trebuie! ca dupa o luna sa auzi: mama ce imi lipseste aerul conditionat de la voi, ori ce as manca cutare, ori ce as calatori...Eh...am sa uit, si am sa ii invit din nou, de fapt nu e vorba de uitare, e de creare a unor legaturi intre nepot si bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Anda,si pentru tine ma bucur ca nu stii despre ce vorbesc.Anume...despre ticuri verbale spuse zilnic ....la fiecare pas;daca i se desleaga siretul la adidas la copil...imi ureaza 'sa nu-ti moare multi inainte'Ce as putea sa-i zic eu la asta?Sau cand ma face toanta la fiecare pas?Poate ca are dreptate si sunt o mare toanta din moment ce o chem in continuare...si i fac mendrele..si cumparaturile...Normal ca ne chinuim...caci nu pot sa tac la auzul urarilor de acest fel.Si nu...nu e vorba ca nu o apreciez...si da imi dau seama ca nu-i este neaparat usor sa fie rupta de lumea ei dar...recunoaste singura ca aici nu are nici un stres legat de cheltuieli;eu nu sunt o cicalitoare,nu am mania perfectiunii...ea din pacat o are.In fine...cum zisei,nu ai idee despre ce vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Delia,imi potzi raspunde la intrebarea care tzi-am pus-o:de ce o chemi?

De fapt nu mie trebuie sa-mi raspunzi ,ci tzie!

maru,de ce ii suni daca te enerveaza ?De ce ai intentzia sa-i chemi din nou?

Eu il chem pe tata doar daca el vrea sa vina!Are 3 ani de acum de cind nu a venit!Si sta si la mine si la sora mea,tocmai sa nu intervina monotonia!Ins adaca nu vrea sa vina...nu-l chemam!

Dana

editezt sa spun ca daca nu sunt de acord cu tine(si am precizat de ce ,tu esti singura vinovata in toata treaba asta)asta nu inseamna ca nu te intzeleg!

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Anda,pentru ca atunci cand e in Romania numara zilele pana cand se intoarce inapoi ...si cand e aici...le numara pe cele ramase.Chiar m-am gandit sa incerc formula cu chematul pentru o singura luna...caci 6 e enorm de mult!Anda,...stii de cate ori am iesit plansa din casa dimineata catre scoala lunile astea...caci am auzit-o spunandu-i lui fiu-miu...in "gluma"....pe un ton dragalas..."calca-o-ar trenu pe ma-ta" pe motiv ca uitasem ceva mancare in bucatarie peste noapte...si s-au strans furnici,...si vai ce tragedie...Cred ca trebuie de dragul copilului meu...sa o am la mine cat mai putin posibil!Mi-e mi jena...si mi-e sila de mine ca-mi las copilul sa auda asa ceva...singura usurare e ca....sper ca el nu intelege toate urarile de bine ale bunicutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21
Cred ca trebuie de dragul copilului meu...sa o am la mine cat mai putin posibil!Mi-e mi jena...si mi-e sila de mine ca-mi las copilul sa auda asa ceva...singura usurare e ca....sper ca el nu intelege toate urarile de bine ale bunicutei.

Cred ca ai gasit singura raspunsul la toate framintarile tale!
Sa stii ca imi pare cumplit d erau ca treci prin asa ceva,imi inchipui cit de greu itzi este sa traiesti asa ceva cu prorpiul parinte,insa...rezolvarea sta in mina ta!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Corina,cand am confruntat-o bland...mi-a inceput sa planga...si sa ma acuze ca sunt un monstru ca ea doar a zis...nu a dat cu parul,...ca ce...acum nici nu mai are voie sa vorbeasca?!Si multe alte explicatii...ca asa e ea...si noi copiii ar trebui sa o acceptam ORICUM. Eu...cu acel "oricum"....nu ma impac deloc...caci nici eu nu am fost acceptata oricum.nu mi se pare acceptabil...sa fi injuar...in fel si chip...pentru motive mici...doar pentru ca cineva are multa energie negativa de descarcat.

Mergi la inceput

Sa fie bolnava? tiroida? te am intrebat; asa a facut cu tine mereu? sau deoar de cand cu America?

Mergi la inceput