Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_25 spune:
Buburuza,Alina felicitari pt schimbarea semnaturi!!Mai putin si tinem bebeii in brate!!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Hihi, la noi s-a mai racorit dupa furtunoasa de aseara asa ca va fi bine cand ne intalnim azi, nu va fi aer irespirabil. Ce bine 33+ cu un carucior .... sau ![]() |
Sper sa nu se incalzeasca pana la 14!!
Ca acu e numai bine!!Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
bebecris26 spune:
neata burticute. Sa ne rugam toate astazi pt sanatatea bebelusilor arsi la maternitate, 6 sunt in stare critica
si 4 au devenit ingerasi

cristina si bebe in burtica
32+sapt
Andreea82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina_feier
Iti sta foarte bine cu noua semnatura.....ce putin mai ai si o sa iti ti comoara in brate ![]() Si noi am schimbat azi semnatura am mai crescut cu o saptamana ![]() Alina 33+ cu Daria Elenahttp://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png |
Felicitari Alina si la mai mare!

33+ cu un carucior
.... sau
be_one spune:
Petrecere frumoasa la intalnire! Sa faceti poze cu burticile in sir indian

Oana
33+ cu
si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
Andreea82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Sper sa nu se incalzeasca pana la 14!! Ca acu e numai bine!!Ana 32+ Maia Elena lu' mama |
Neahh...sper ca nu. Pe net arata maxim 28 azi. Nu cred ca se incalzeste f tare azi.
Anuta in partea ta e ceata? azi dimineata cand am scos capul afara era o ceataaaa, de abia vedeam sotul care plimba cainele
33+ cu un carucior
.... sau
fulguta28 spune:
Neata, Buna dimineata!
Clary, Bianca este o dulceata de copil. Seamana cu tine! Oare o sa fie cretzulina ca mami? Dulce, dulce! Sa creasca mare si sanatoasa.
Azi am schimbat si noi semnatura, 32 de saptamani. Wow, cred ca intru in criza de timp. Am atatea de facut...
Noi dam un pic pe la net pt ca m-am apucat sa pictez floricelele, albinutele, fluturasii, soarele, luna si stelele pe peretii camerei. Sper sa iasa ceva.
Sa aveti grija de voi!
uta28 este
31+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
be_one spune:
Buburuza, 37! Felicitari!
Inseamna ca avem si burtici cu 38, sau aproape 38?
Alina, saptamani usoare si frumoase in continuare! 
Oana
33+ cu
si mami de Dimitrie
(23.10.2004)
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fulguta28 Neata, Buna dimineata! Clary, Bianca este o dulceata de copil. Seamana cu tine! Oare o sa fie cretzulina ca mami? Dulce, dulce! Sa creasca mare si sanatoasa. Azi am schimbat si noi semnatura, 32 de saptamani. Wow, cred ca intru in criza de timp. Am atatea de facut... Noi dam un pic pe la net pt ca m-am apucat sa pictez floricelele, albinutele, fluturasii, soarele, luna si stelele pe peretii camerei. Sper sa iasa ceva. Sa aveti grija de voi! uta28 este 31+ cu Mara Elena------------------------------------------------ http://micaevents.ro |
Fulgutaaaa, vrem poze cu camaruta pictata de tine
Cu ce ii pictezi?
Bravo pentru semnatura
33+ cu un carucior
.... sau 
ana_25 spune:
ANDREEA pe aici nu o fo ceata!!!
BE_ONE sigur facem pozici! Am pus aparatul la incarcat!
FULGUTA felicitari pt semnatura!! Vrem pozici cu camera lui bb!!(cand e gata)
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama