Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Ia sa vedem cum ne sta cu noua semnatura!!!

Felicitari tuturor burticilor care schimba azi semnatura! Cate o si un pt. fiecare!

Lora, in cazul asta ma apuc de plimbari incepand de sambata, ca vineri noaptea vine mama la mine si nu as vrea sa nasc inainte!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

clary emotionanta exprienta.
bianca e o bomboana.
sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii

30+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Au murit 4 bebelusi la Giulesti... Doamne, ce tragedie!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna dimineata burtici si mamici
Buburuza multumim de micul dejun gustos
Clary bebe Bianca e o scumpete

Alina 32+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Felicitari tuturor burticilor care schimba azi semnatura! Cate o si un pt. fiecare!

Lora, in cazul asta ma apuc de plimbari incepand de sambata, ca vineri noaptea vine mama la mine si nu as vrea sa nasc inainte!

37+

Iti sta foarte bine cu noua semnatura.....ce putin mai ai si o sa iti ti comoara in brate
Si noi am schimbat azi semnatura am mai crescut cu o saptamana

Alina 33+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Clary f frumoasa si emotionanta povestea! Iar Bianca este o dulceata,e superba!!Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!!
Buburuza multumim pt micul dejun delicios!!!
La noi e in sfarsit racoare!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Alexuza, Office multumesc pt raspunsuri. Ati avut vreo reactie de la el? Are si efect, sau o sa trebuiasca sa stau in pat?

Clary, am vazut minunea ta mica E foarte simpatica, parca e tunsa proaspat, nu e deloc zburlita Nici nu imi vine sa cred ca avem in burtici niste pui mici care peste cateva saptamani fac atatea mutritze . Sa fiti sanatoase amandoua, sa creasca mare si cuminte!

Despre Giulesti, nici nu am cuvinte. E greu sa-ti pastrezi ratiunea dupa ce ai trecut prin noua luni de griji si emotii si ti s-a luat toata bucuria de la sfarsit. Dumnezeu sa intareasca familiile incercate. Domnul a dat, Domnul a luat!

Oana 33+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineata la voi,

Dumnezeu sa-i odihneasca pe bebelusii care au pierit noaptea trecuta din cauza incendiului. Da-le putere mamicilor sa treaca peste aceasta grea incercare!

Clary, foarte frumoasa povestea ta. Cred ca fiecare de abia asteptam sa fim in situatia ta si sa ne tinem bebelusii in brate.

Multumim de micul dejun Buburuza.

Merge cineva azi la intalnire cu bebelinul/bebelina? Parca zicea cineva ieri ca merge. Bafta si va asteptam cu vesti bune inapoi

Hihi, la noi s-a mai racorit dupa furtunoasa de aseara asa ca va fi bine cand ne intalnim azi, nu va fi aer irespirabil. Ce bine

33+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

37+

Felicitari pentru semnatura!

Maaama, 37...ce bine arata si ce bine suna. Mai e putin

33+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput