Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Teddy, domnisorica ta iti arata din cein ce mai multe semne ca este o fetita absolut normala si curand vei uita de toate grijile pe care vi le-ati facut pana acum.
Si l-a noi s-a mai racorit un pic dar tot cald este.. Cel putin am iesit din starea aia de lesin cand nu-ti venea nici in casa sa stai dar nici afara nu puteai iesi.

Gabitza, mersi! La Kiabi ma gandeam si eu sa merg...am auzit ca au si o oferta - cumperi un produs si ai trei gratis. Ce faci cu Raducu, il dai si pe el la gradi din toamna?

Ieri a nascut fina mea un baietel de 3.500g cu cezariana programata, a fost super usor, nu a durut-o nimic...sa tot nasti asa .

Eu sunt super incantata ca de la apa sarata de mare mi-a revenit parul la forma lui de dinainte de nasteri - s-a incretit si e tot numai inele - ieri am avut un deja-vu - toata lumea mi-a admirat parul, ca in vremurile bune!

Va pup! Trebuie sa ies sa cumpar un cadou, maine mergem la o petrecere la un coleg de la gradi... cred ca ma duc in Carrefour Orhideea ca e si Kiabi acolo... Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Flori, inseamna ca o sa botezi peste 2-3 luni? Felicitari pentru fina ta.
In ce priveste parul am vazut cat de bine arati in pozele de la mare

Pe Raducu il mai tin inca cu bona, ca ma costa tot atat ca si gradinita. El oricum este vorbaret si foarte sociabil. Poate scapam si noi de pampers intr-un timp oarecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliana

Newmami, stiu ca tu ziceai ca ai fost/sau te duci in Mexic in Cancun. Am vrea sa ne ducem si noi in octombrie si sintem indecisi intre 2 hoteluri: Sandos Playacar si Iberostar Paraiso. La ce hotel ai stat tu si in ce zona? Playa del Carmen, Cancun etc? Da-mi si mie niste idei sau sugestii. Noi in Cancun nu am fost pina acum si mi s-au facut ochii cit cepele la cite reviewuri am citit si la cite hoteluri m-am uitat. Eventual daca mai stii din proprie experienta sau din experienta cuiva apropiat, da si mie un pont.

Merci anticipat

Iuliana, noi mergem in Mexic pe Riviera intotdeauna, in November, around Thanksgiving ... 3 ani de zile am mers la rand in acelasi Resort: Iberostart Paraiso Beach .. no complains, a fost extraordinar de fiecare data. Ca si tine cred pentru noi pe primul plan e sa aiba ptr. copii. Resortul e f. family friendly, incepand cu staff-ul care le sufla cu paiul in curulet, au kids club, au playground, multa vegetatie, animalute - fazani, lebede, broscute testoase, papagali, flamingo. Seara au disco si show-uri de copii. Este superrrrrrrr! Las pozele de anul trecut sa vorbeasca singure:
http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-11-23/09:56:59
Ti-am trimis parola pe PM.
Atat de super incat anul asta am un hard time de a gasit un alt resort, pentru ca pe asta il stiu pe derost. Singurul care mi-a tras cu ochiul e Barcelo ... au si un park de apa frumos ptr. copii, dar m-a desuflat cand am citit ca nu sunt asa de friendly cu copii, iar seara au doar un kids club - un fel de cinemateca :( Patrick a avut atat de mult fun seara, ajungeam in camera dupa 11 noaptea.
Asa ca ... pana la urma am ales tot un Iberostar, dupa Playa del Carmen Quezal / Tuscan, putin mai departe de aeroport, dar pe acelasi calapot.Iberostar Paraiso Beach e in Playa PAraiso la 35 de minute de aeroport. Acolo sunt de fapt 4 resorturi: Beach, Del MAr, Lindo si unul numai de adulti - Maya parca-l cheama.
Ti le recomand cu mana pe suflet, nu vei fi dezamagita.
Daca mergeti in Octombrie, iti recomand sa-ti cumperi insurance neaparat fiindca septembrie si octombrie sunt cele mai intense luni in Hurican season pe Riviera. Va fi windy, dar asa e pe Riviera in general, ai parte de valuri.

Daca mergeti mai tarziu,poate prindem sa mergem impreuna, ei ce zici? Noi intotdeauna luam bilete de pe FunJet.com, au si transportul incluse, sunt. f. profesionali. Incerc sa mut due date-ul la proiectul meu de pe Nov. 29 pe 22 ca sa putem pleca in mexic prin 27, 28 November. Daca nu-mi iasa pasentza, va fi december 1st sau 2nd ..
Am avut prieteni care au mers la Cancun, si n-au fost prea incantati fiindca e f. ingheusit, hoteluri inalte, fara prea mult spatiu, si mult mai expus la curenti. Resort-urile de pe Riviera sunt mult mai aerisite.
Despre alte doua Resort-uri, tocami am primit email de la alti prieteni, ca i-am intrebat de cele unde au mers ei: Citez exact din email:
"Primul resort - Grand Palladium (Colonial) e ceva mai de calitate, Sandos Caracol - al doilea e ok, insa pare mai vechi si au baraje din saci de nisip in apa la o anumita distanta de tarm sa-si protejeze plajele (arata rau). Sandos Caracol are insa un waterpark pentru copii, deschis in 2009 in septembrie, insa nu e destul sa mergem inapoi intr-o a doua vacanta."
Da-mi adresa de email si mai schimbam opinii, ca sa nu ocupam forumul cu vacanta.

Mergi la inceput

Gabitza, nu o sa botez pentru ca e fina noastra de botez (o cheama tot Gabitza ), are alti nasi de cununie care ii boteaza si bebe-ul. Astept cu nerabdare sa fiu si nasica de bebe dar inca fina nu e gravi.. sa speram ca o sa se intample curand!
Ai gasit alta bona sau tot Dora te ajuta si cu Raducu? Bafta sa scapati cat mai repede de pampers... vara e mai usor, poate reusiti pana se raceste vremea.. daca nu, nicio grija ca se va intampla cand va fi el pregatit!

Am fost in Carrefour la Kiabi dar nu am gasit nimic... era o debandada pe acolo ca nici nu am avut chef sa caut printre toate rafturile.
S-a deschis in schimb Camaieu, un magazin care imi place si care mi-a facut mari gauri in card. Mi-am luat o fusta pe care am ochit-o de mult si am primit un cupon de 30 ron care se vor scadea data viitoare din total daca o sa cumpar de minim 100 Ron...

Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tdi nu am plecat .

Mama a facut accident vascular cu partea dreapta afectata .ma voi duce acasa , nu stiu daca mai am putere sau nu.

Am nevoie de multe ganduri bune.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!

Gusta, multa sanatate mamei tale, bine ca a supravietuit ca apoi bolile se mai rezolva! Nasa mea a avut accident vascular si desi a fost ff rau si-a revenit complet, o matusa a sotului n-a mai putut vorbi o perioada lunga dupa avc si apoi si-a revenit, mai stiu un tip de 40 de ani care a facut avc si a fost in coma cateva zile apoi s-a trezit paralizat, fara memorie si nu putea nici vorbi, acum dupa 1 an e recuperat in mare parte, mai are pareza medie pe partea dreapta dar e ok. Multa putere iti doresc!

Salutari la toate, noi mergem la mare sa ne racorim dupa-masa, a venit caldura iar pe aici.

Mergi la inceput

Salutare!

Am gasit ceva interesant si de cateva zile ma tot plimb prin Bucuresti, imi vizitez prietenii si cunostintele.... M-am gandit sa va arat si voua, cred ca fetele din diaspora vor fi cele mai interesate http://www.norc.ro/street-view/ .
Va pup, toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Vai, Florentina, ce mi-ai facut!?! M-am "plimbat" si eu prin Bucuresti azi...moama ce nostalgii au iesit de la naftalina! In tinerete mergeam des pe acolo, am rude (zona Unirii, langa Lipscani) si prieteni dragi, am batut la pas sute de kilometri de strazi si parcuri si mi-a placut ff mult, adoram Bucurestiul, era cool fata de Arad si Timisoara pe unde traiam io pe atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna
N-am mai scris de mult pentru ca nu am mai avut nici chef nici putere...
A murit mama intre timp, pe 6 mai, a doua zi dupa ziua Patriciei.
A facut stop cardiac in spital, joi dupa -amiaza dupa ce toata ziua se simtise rau dupa o perfuzie cu potasiu. Probabil ca i-au pus prea mult... variatiile chiar si mici de potasiu afecteaza mult inima. Ii ii dadeau potasiu pentru ca lua si diuretice (avea picioarele umflate de la insuficienta cardiaca).Autopsia am refuzat-o desi ne-au propus chiar cei de la spital ("ca sa ne lamurim"- ce anume sa lamurim...)
Eu am ajuns la spital la jumate de ora dupa ce murise, era La SF. Maria la 5 min de serviciul meu, dar am intarziat ca aveam multa treaba si cu o zi inainte, de ziua Patriciei, lipsisem.
Vineri pe 7 urma sa se externeze pentru ca se simtea mult mai bine in ultimul timp si ii promisese Patriciei ca o sa-i cumpere un perus pentru ziua ei. I l-am cumparat eu dupa inmormantare.
Nu stiu daca si-a dat seama ca moare, o mutasera la terapie intensiva cand a inceput sa se simta rau si tata a fost la ea pana la pranz, apoi a luat-o pe Patricia de la gradi si a mers acasa. Ii spusese ca o sa sune ea cand se simte mai bine, pentru ca nu a sunat pana la 6 dupa-amaiza am hotarat sa trec eu pe la ea dupa serviciu...
Patricia incepe sa-si revina si sa accepte ideea ca bunica nu mai vine.Mult timp ne-a spus ca daca nu mai vine, macar sa vorbeasca cu ea la telefon, si de cate ori suna un telefon intreba daca nu e bunica, (mama statuse mult in spital de la inceputul anului si vorbeau mult la telefon, desi trecea si pe la spital pe la ea apropae zilnic ca era langa gradi).Apoi ne-a tot spus ca ea nu vrea sa creasca, ea nu vrea sa aiba 5 ani. La un moment dat a explicat ca bunica ii spusese pe 4 mai, cand s-au vazut ultima oara( si era ultima zi in care avea 4 ani), "ce o sa faci cu fetita de 4 ani? cea de cinci ani o sa o manance pe cea de 4 ani...era o gluma a lor. Apoi se pare ca bunica i-a zis ca ei ii place mai mult fetita de 4 ani, nu vrea sa dispara cea de 4 ani...in fine totul era o gluma dar Patriciei ii intrase cumva in cap ca bunica nu vroia sa o vada de 5 ani. Acum a tras concluzia -singura, ca noi nu am zis nimic de cei de la spital de fatza cu ea-ca sunt de vina cei de acolo si nu ar fi trebuit sa o lasam acolo. Trebuia sa o mutam la spitalul albastru (la urgenta) ca acolo bunicul s-a facut bine anul trecut.
Pana la urma tata trebuie sa se opereze sa-si schimbe valvele la inima, probabil in toamna asta. sincopele de anul trecut au fost din cauza ca pierdea sange de la ulcer dar i-au inrautatit si boala de inima.
N-am citit nimic din ce ati scris in ultimele luni, poate de acum incolo sa am ceva timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Draga Fran , imi pare nespus de rau de pierderea suferita, de marele gol ramas in urma … sa-I fie tarana usoara. Iar voua multa putere sa puteti trece peste acest hop, greu si durerors.

Parintii mei doar s-au intors in Romania sambata si au lasat un gol imens . Iti inteleg durerea, ei doar s-au intors acasa, ii pot auzi la telephone, ne vom revedea .. refuz sa cred ca intr-o zi nu vor mai exista.
Te imbratisez cu mult, mult drag .
Patrick sambata la aeroport a fost OK, dar cand am ajuns inapoi acasa era un gol imens ... a intrat in casa si a spus ... Mi-e dor de ei deja , I wish they didn't have to leave. Ne spune …ma duc sa ma joc, s-a dus la masuta cu Lego si a inceput sa planga incet. Seara la culcare m-a pus sa-i pun pe noptierea o poza cu ei sa le spuna noapte buna in fiecare seara, ca sa il auda din RO si sa doarma bine. Iar duminica dimineata dupa ce s-a trezit s-a dus la tati sa-i spuna un secret … dar sa nu spui la nimeni: Aseara am luat poza lor de pe noptiera in pat cu mine si am plans tare, caci mi-e dor de ei.
A crescut si incepe sa il doara sentimentele si saracutul nu prea stie cum sa deal-uiasca cu ele, ce e OK sa faci, daca e OK sa te simti asa ... din pacate, oricat incercam noi sa-I protejam, asta e viata si va trebui sa invete, sa deal-uiasca cu durerea din suflet :(
Va fi greu pana ne intram din nou in ritm si rutina ... acum speram sa ne revedem cu bine la anu. Patrick a avut cu ei o vacanta foarte frumoasa, pe care cred ca nu o va uita niciodata, e déjà la varsta de la care isi va adduce aminte mai tarziu.
Duminica l-am invitat pe Ryan, prietenul lui cel mai bun de la daycare si le-am umplut ziua, am fost la Zoo, apoi in alt park pe lac cu bikes, ne-am intors pe la 7 seara, s-au mai jucat putin Wii. Dar la 8:30 p.m. a picat rupt de oboseala. Asa i-a fost mai usor sa treaca peste weekend si peste plecarea bunicilor. Am pus poze aici:
http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2010-08-22/11:12:55
Peste doua saptamani va incepe si scoala si va fi super busy.Vor zbura zilele din pacate.

Gusta, multa putere, sanatate multa mamei, sper sa-si revina.

Florentina, felicitari ptr. baietelul finei, sa fie sanatos, mancacios si sa doarma bine.
Nu stiu daca de la apa de mare, sau de la aerulul de mare, dar arati fenomenal de bine … de invidiat nu alta.

Tdi, bravo pentru progresul facut de Alyssa. Fiecare copil are temerire lui si ritmul lui iar atunci cand se simt siguri pe ei, vor renuntata de la sine.

Mergi la inceput