Fluturasi de martie-aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza tu ai chef de gatit? gatesti in fiecare zi?? n-as putea, eu n-am absolut nici un chef, nici nu vreau sa simt miros de mancare

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Azi nu am chef de nimic roxy, dar in general gatesc in fiecare seara cina , sa fie fresh...atunci cand suntem acasa, ca daca iesim in oras gatesc prietenii sau bucatarul la restaurant
Vecinii mei au facut gratar si eu de pofta In fiecare weekend in zona aici toata lumea face gratar si eu mor de pofta , nu ca nu avem si noi gratar sa facem dar nu am apucat sa facem si plus cred ca nu e asa bun , nu stiu cum sa spun, cel putin pentru mine, carnea pe gratar nu se face asa bine ca atunci cand o fierbi....sau poate e o impresie gresita a mea...oricum, mi-e dor si pofta de un gratar dar acum ca-s insarcinata am grija ce carnuri mananc si cat de bine gatite, numai vineri seara am mancat prosciuto ala si imi sta pe creier

Ati vazut ce s-a intamplat la maternitatea Giulesti? Doamne fereste !!! Sistemul medical din Romania secolului XXI

_

BB on board 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ne-am intors de la Galati cu ceva peripetii pe drum,am leshinat si m-am cam lovit un pic nu rau,partea proasta e ca am avut convulsii ceea ce nu e bine si tre sa fac ceva investigatzii

eu aveam o fata la salon gtavida in 10s,vineri i s-a schimbat secretia in maronie,a luat utrogestan la indicatia medicului,azi a fost la dr si a zis ca sarcina e oprita din evolutie la 7s si 4z fara activitate cardiaca,credetzi ca e cazul sa o incurajez sa consulte si un alt medic?

cu ocazia asta am fost si eu la dr si bb e bine ,are 9s si 2z,2,5cm placenta e posterioara,colul e bine..se pare ca are exact varsta care o shtiu eu dupa UM ar fi cu 3zile mai mare

dya dc tu ai UCM pe 1 iunie,de ce ai 9s de sarcina..eu am UCM pe 15.06 si am 9s

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

anaxena se pare ca noi avem la fel 9 saptamani si 2 zile am si eu
eu am ovulat fff tarziu. am mai scris la inceput ca mi-am facut testul de sarcina pe 4.07 si era negativ iar pe 11.07 era pozitiv. si cand am fost la eco mi-a zis ca am 5 saptamani si 3 zile si de atunci imi calculez eu. dupa um as avea 11 saptamani dar am intrebat doctora de fam si a zis ca se ia dupa eco. oricum abea astept maine la eco cred ca nici nu o sa pot dormi de emotii si de nerabdare
imi pare rau pt fetele care au greturi atat de puternice si inca si la 12 sapt. eu am avut cei drept greturi usoare si o singura data voma de prin sapt 4 pana prin sapt a 7-a.
toate burticile

9+

Mergi la inceput

strumphitza carnea de gratar este chiar buna si sanatoasa, cu conditia s-o prajesti bine, poti manca linistita.
anaxena am mai auzit fete care au lesinat in sarcina. poate este de la tensiune, de la caldura..... ne bucuram ca bebe este bine.
dyadya maine te asteptam si pe tine cu vesti de la eco.

Mergi la inceput

strumphitza ce s-a intamplat la Giulesti? zi-ne si noua ca n-am auzit.

Mergi la inceput

la Giulesti?ce s-a intamplat,eu am nascut acolo si nasc si acum

oricum ma superbucur ca e bb bine,aveam ceva stress la inceputul sarcinii,iar acum ca a iesit la eco mai mare cu 3z decat dupa UM ma face si mai fericita

pe 21 sept ma duc la Iosup eu mai am o programare la el pe 21 sept la 10 30 era a fetei care a pierdut sarcina,dc e cineva interesat sa-mi datzi de shtire

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 9+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

shtie cineva de la ce varsta se rareshte fenomenul asta de oprire din evolutie?

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 9+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

va spun eu ce s-a intamplat la maternitatea giulesti. o fac pe reporterita
a luat foc o incapere de la etaju 2 de la reanimare in care se aflau 11 nou nascuti prematur si erau pe acolo 4 masini smurd si multi pompieri. la stirile de la 19 numai despre asta s-a vb. oricum e fff nasol ce s-a intamplat parerea mea.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

deja 3 bebelusi morti si mai multi sunt cu arsuri grave de 30-40% din suprafata corpului

acolo a nascut sora mea si imi aduc aminte de maternitatea aia...plus ca e cea mai mare din bucuresti spun astia la stiri...ma uit online la stiri acum pe realitatea pe net

_

BB on board 8+

Mergi la inceput