Fluturasi de martie-aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ruxandrada ma bucur ca bebe este bine, ca l-ai vazut, n-a vrut el sa va arate ce este, dar lasa, data viitoare
asa este cu alimentele, acum ar trebui sa nu mancam nimic, ca nimic nu-i bun. nici tie nu ti-a zis nimic de dublu test si alte chestii?

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

dyadya si eu iau tot elevit. eu nu-mi fac griji, nu are vitamina A atat de multa sa faca rau. eu cred ca vitaminele pt gravidute sunt special concepute, sa fie bune nu sa afecteze cu ceva. mie doctorul mi le-a recomandat cu incredere. si acum cand merg la eco trebuie sa-l intreb daca le mai iau sau nu. ca el a zis ca pana la 12 saptamani sa le iau. utrogestanul la fel. deja am redus la 2/zi, unul dimineata unul seara. si nu cred ca-l mai iau, gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

ruxandra ma bucur tare mult ca l-ai vazut pe puiu tau, vine si randul meu maine dimi la ora 9.
dorinuta la multi ani si tot ce iti doresti sa se imlineasca

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Roxy_s, multumesc pentru sustinere! Mie mi s-a recoltat vineri sange pentru dublu test si am completat un formular; rezultatele vin in 7-10 zile lucratoare, dar, din cate am citit pe net, sfanta este ecografia asta morfo-fetala de trimestrul I, fiindca la dublu test intervine componenta statistica ( sunt o multime de parametri care pot influenta rezultatul: varsta mamei, bolile, tratamentele, fumatul, obezitatea, modul in care a fost obtinuta sarcina etc.) Am mai citit pe ici, pe colo, ca ar conta foarte mult profesionalismul medicului , precum si acuratetea si performantele aparatului la care ti se face ecografia. Oricum, eu am facut dublul test fiindca "am o varsta", si atunci se impun investigatii suplimentare. Nu stiu daca o sa fac si amniocenteza, insa; parerile sunt atat de impartite...

R. 12+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

ruxandrada dublul test am inteles ca este doar asa informativ, nu da un diagnostic sigur. lasa, bine ca este totul bine la eco, aia conteaza.
eu sper sa nu-mi dea doctorul meu sa-l fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

fetelor, mai puteti la asa calduri ? tocmai ce am citit presa romaneasca si vad ca va sufocati de cald ...aici eu acum sunt in pijamale si mi-e frig si cu papuci de casa in picioare ...am deschis putin usile spre gradina sa aerisesc putin si sa las matzele sa iasa afara si mi-e frig.... Vineri seara cand ma iesit din casa pritenilor nostri imi clantzaneau dintii in gura de nu puteam sa ma stapanesc si asa rau imi era ca nu puteam sa merg...nasoala senzatie de care nu am avut parte niciodata pana acum
Bafta fetelor la eco si sa veniti cu vesti bune Eu sambata am mai primit un plic de la spitalul unde o sa mi se urmareasca sarcina si de data asta sunt chemata pe 26 august la o intalnire cu moasa..sa vorbim de istoricul meu medical si despre sarcina si orice nelamurire a mea in legatura cu sarcina. Trebuie sa ma duc cu lectia inavatata si sa le intreb multe chestii, ca doar o ora avem la dispozitie cica, asa scrie in scrisoarea de mi-au trimis-o.

Am o lene de ma doareeeee ...mi-e somnnnnn si nu am chef de nimic...nu stiu ce sa fac, nici de mancat nu imi vine dar trebuie sa pot sa iau pastilele

_

BB on board 8+

Mergi la inceput

strumphitza nasol ca este frig. nici asa nu mi-ar place, prefer caldura.
cica se va racori de saptamana viitoare si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am terminat de hranit copilul, in 10 min il bag la culcare, apoi merg la dusulet si la ora 3 plec spre doctor . Sper sa vina mama la timp ca sa pot pleca si sa nu atept dupa ea.

Ruxandrada, felicitari pentru eco. Ne poi si noia niste poze? Abia astept sa-mi vad si eu ghindocul. Cati cm avea al tau la 11 sapt?

Strumphi, nasol cu starile astea. Chiar asa frig e tot timpul acolo?

dya, bafta multa maine!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 13+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

aaa, si mai vroiam sa spun ca mi-am facut programare pentru eco de trim II, pe 18 oct la Medlife. O sa am 22 de sapt

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 13+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

madutza pai programarile nu ti le face doctrita ta? pe mine ma programeaza de fiecare data dorctorul cand merg la el.

Mergi la inceput