Fluturasi de martie-aprilie 2011 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy eu daca stau acasa de ziua mea intru in depresie...

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

eu mananc de toate si la orice ora imi este foame ce-i drept mananc mai putin decat inainte de a ramane insarcinat. mananc oua, bors, varza fasole,salam(nu ma pot abtine)cas si suc cu acid dar nu mult.lapte nu pot sa beau si nici iaurturi simple doar cele cu fructe imi plac. m-am saturat de inghitit pastile, am de luat 4 utrogestan si 1 elevit care mi se pare enorm de mare si la acid folic am renuntat.

10+

Mergi la inceput

roxy noi avem aici langa tm o "plantatie" mare de struguri. sunt deliciosi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

felicitari pt culoarea carutului

am incarcat poze proaspete cu noi, daca vreti sa facem cunostinta prin intermediul lor va poftesc sa va uitati!

si o zi buna

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 4s

nasterea in apa

pozici dragute

sunteti o familie frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi de ce sa intri in depresie?? pregatesti ceva bun, stati in familie. mie cel mai mult imi place asa. noi in oras tot iesim mereu, parca nici nu mai am chef, mai ales ca evit sa mananc de la restaurant.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

pur si simplu nu imi place sa ma aniversez acasa......nu imi place sa ma pregatesc, sa servesc, etc. prefer sa merg la restaurant sa fiu servita offf mai e asa putin si inca nu stiu,....mai ales ca tre sa o las si pe iasmi cu cineva acasa...

Mergi la inceput

merg sa imi fac somnul de frumusete...apoi sa fac papa pt diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ca tot ai zis...merg si eu sa ma intind putin poate si dorm.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Noi mergem miine dimineata la doctor sa ne vedem cu bebe. Merge si tati pentru ca miine ii vom auzi (sper eu) pentru prima data inimioara si pentru ca e consultatia mare din primul trimestru. Vom afla daca e bebe sanatos, e putin probabil insa sa aflam daca e fetita sau baietel, nemtii nu prea dau nimic cu aproximatie chiar daca e de 90 la suta.

Va pe toate!!!

Dino 11+

Ehee, doar inimioara o auzeati pe la 7 sapt de sarcina, acum la 12 sapt o sa vedeti o zbenguiala pe acolo, o sa dea din manute si picioruse in semn de salut !

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 13 + cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Si eu abia astept ecografia de vineri. Am inteles ca incepand cu 11 saptamani este posibil sa se afle sexul copilului, daca se afla intr-o pozitie potrivit. In saptamana 6 mi s-a spus ca aceasta sarcina nu va rezista fara un progesteron mai tare decat utrogestanul care totusi am inteles ca e natural. Si doctotul mi-a recomdat ceva mai puternic, pe baza sintetica. Am refuzat sa le iau pt ca parerile erau impartite si nu am mai luat nimik decat vitamine si acid folic.Tot doctorul acesta mi-a zis ca sarcina are hematoame si ca nu arata prea bine. Dupa o saptamana fara nici o medicamentatie, am schimbat medicul si s-a vazut la ecograf un bebe si o sarcina perfecta, tonica si fara hematoame.
Sfatul meu alegeti-va un medic bun profesionist si cu o personalitate pozitiva. Ajuta foarte mult la starea de spirit.
Ma bucur ca l-am gasit pe domnul doctor Ciortea de la Stanca(pt cele din Cluj, daca este careva ).
11 saptamani

Mergi la inceput