Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 20
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greenfrog nafi ai incercat cu bonisan sau espumisan pentru gaze? la noi au functionat de minune amandoua. le alternam si eu ca sa nu depasesc dozele recomandate. acum ii mai dau ocazional cand vad ca se chinuie sa le elimine. mamica de Piscotel Petru Gabriel (24.02.2010) |
Nu am incercat, pediatra mi-a prescris ceva de aici care a functionat o perioada dar probabil acum s-a obisnuit cu produsul si nu mai are efect!
O sa incerc sa vad care ar fi echivalentul produselor sugerate de tine, caci , ca sa rog sa mi le trimita cineva din tara, nu stiu cat ar dura...
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
nafi spune:
GREEBFROG - m-am uitat si pe site-ul Himalaya sa vad daca pot comanda online si Bonnisan-ul e out of stock. Pe aici prin farmacii n-am vazut produse de la Himalya dar o sa intreb.
Povestea lui Ricky
nafi spune:
Tot eu...
Am verificat si Espumisan si e pe baza de simeticona exact ca Myliconul pe care i-l dau lui Ricky. Oricum in cateva zile vom merge iar la pediatra si o voi ruga sa-mi prescrie altceva.
GREENFROG Mersi de sugestii
Povestea lui Ricky
vladimirescu spune:
of, tot ocolesc subiectul cu tragedia bebelusilor din Giulesti.... si tot incerc sa gasesc subiecte mai vesele... adevarul e ca nu-mi iese din cap.
Ma rog la DD sa se uite la ingerasi si la cei ramasi aici si sa faca ce e mai bin epentru fiecare, biete sufletele nevinovate... Pur si simplu nu-mi imaginez cum sint familiile lor, daca pe noi, niste straine, ne-a afectat asa tare asta...
vladimirescu spune:
stie cineva daca as putea incarca pe undeva pe picasa sau in alta parte un filmulet cu Floricica de vreo 33 MB?
Ca nu stiu unde si cum sa fac...
oanaiacovita spune:
Vladi poti incarca pe Picasa dar cu programelul Picasa 3 sau cat ai. Il downloadezi(daca nu il ai deja), dai add file din stanga sus, selectezi all files, il cauti la tine in calc si ti-l incarca pe sclipiciosi in albumul tau. Daca nu sunt coerenta, zi-mi si scriu exact pas cu pas. Acum scriu din amintiri.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
asteropipan spune:
Buna fetele!!!!!!!!!1
RMKRISTINE si eu tot restaurantul TAVERNA SARBULUI iti recomand in Sinaia...si nu numai , au si in Bucuresti in spate la Casa presei.au super mancare
fetele si eu sunt data peste cap , cu tragedia care s-a intamplat la Giulesti pacat, mare pacat saraci parinti:((( sarmani bebelusi care se lupta cu viata si care au arsuri de 70% din suprafata corpului
si asta...din cauza neglijentei, a unor oameni iresponsabili
multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos si am avut norocul de a-l naste aici in cele mai bune conditii.
eu am avut rezerva si am putut sta cu bebe in camera .l-am tinut la incubator(intr-o sala ) numai pt 36 de ore din cauza icterului DAR am facut program cu sotul si el statea 3 ore , timp in care eu ma mai odihneam , dupa care eu alte 3 ore si tot asa timp de 36 de ore.
intradevar eram zombii amandoi dar nu am lasat copilul o secunda singur.si nu mi l-a hranit nimeni...noi ii dadeam bibe, noi il schimbam, noi ii faceam baita.
plus ca fiimea era pozitionata si transversal in burtica...daca eram in Romania cu siguranta in secunda 2 imi faceau cezariana.noroc ca am avut parrte de un dr super bun si multumesc lui Dumnezeu si de o nastere cat de cat usoara, doar 4ore jumate-5 cu totul
Odihneasca-se in pace micutii ingerasi si sa de-a DD sa scape ceilalti 7 bebelusi cu viata.
si eu sunt pro zi de doliu national
LA MULTI ANI mamicilor sarbatorite zilele astea, carora nu am reusit sa le urez
si Mariilor si Marinilor si tuturor care si-au sarbatorit ziua de nume
si micutilor nostri iepurasi sarbatoriti zilele astea
noi raportam si al 2 lea dintisor iesit- coltisor numai, normal
si prima baita in mare facuta duminica pe 15 august.ieri a fost a 2a baita
fug ca plange piticutza mea
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
CoriMami spune:
Da fetelor, si eu sufar pt copilasii aceia si parintii lor. Zau daca nu-mi vine sa ies in doliu pe strada.
Si as vrea...daca se musamalizeaza tot, macar sa fie ajutati parintii, sa spalam si noi constiinta nationala intr-un fel. Sa fie consiliati, stimulati,indemnizati suplimentar, sa li se dea la urmatorul copil o alocatie lunara mare, uriasa! As mai vrea ca BOR sa faca o capela in memoria lor, din fondurile generoase pe care le are, la care noi crestinii ortodocsi contribuim suficient.
bietele mamici...sa le dea Dumnezeu putere si alinare!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
oanaiacovita spune:
Am trimis pe gmail un Ppt cu pasii de utilizare a Picasa 3!
Fac capitol.
oanaiacovita spune:
Sa zburdam spre un nou capitol