Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (41)
Raspunsuri - Pagina 19
oanaiacovita spune:
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
andira spune:
Of, ce trist...
Insa din ciclul "no news is good news", sper ca cei 7 pitici sa reziste... Doamne, ce-o fi si in sufletele parintilor...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Ioanact spune:
Diana ma bucur ca ati ajuns cu bine.
Wooww..ursi
sanzi e superba Mara.
Debisa bine-ai revenit!
Ma bucur ca e bine Maya si ca i se va retrage hematomul.
Am vazut si pozele..ce peisaje.
Ai facut o alegere buna sa mergeti la munte dacat la mare.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
castelanaC spune:
Doamne Ajuta ingerasii sa ajunga la tine!
Ma strange-n spate cand citesc ce se intampla acasa!
Este incredibil!
Multumesc lui Dumnezeu ca am fost binecuvantata sa am si eu puiul meu!
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
Ioanact spune:
oanaiacovita m dvm am sunat sa vad daca mi-au pus pe card (Raiffesein) si mi-au pus..dar nu stiu pe ce luni.
Dosarul l-am facut pe 22 Iunie.
1400 ron, e suma, de aia zic ca nu stiu pe ce luni..pe 12 August mi-au bagat.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
happyjoy spune:
Dragelor, va invitam si noi la tort si sampanie.
Sara face azi 5 lunitze : )))
La multe lunite Alessia Stefania!!!
La multi ani dayanara si andra!!! Scuze de intarziere! Sa fiti sanatoase si fericite!
Am venit de la vaccin (cel de 4 luni, decalat de BCG). Avem 6,5kg si 65,5 cm. A luat ceva mai bine in greutate de la orez (pe care il papa cu lingurita).
Doctorita a zis ca putem introduce si sucurile, asa ca ma pun pe studiat materialele Dianei sa vad ce si cum e mai bine.
Indemnizatie
La Raiffeisen a intrat indemnizatia, dar am o intrebare - e prima si parca sunt putini bani... se plateste si pe august sau august vine in septembrie?
Diversificare
Din cate stiu, ficatul retine toate toxinele (mai ales la animalele “industrializate” si pline de hormoni si antibiotice). Nu cred ca e bine sa pape bebe asa repede ficat
Eu am luat orez bio - simplu de la milupa si il prepar cu Lactana. Fac 120 ml de lapte si adaug 4 - 5 lingurite de orez (depinde de modelul linguritei). Iese ca un piure mai moale. Eu il dau la ultima masa, dar nu a dormit mai mult de la orez...
Nu a mancat niciodata toata cantitatea dar ne apropiem. De 2 zile nu prea mai vrea orez asa ca ieri am facut pauza; nu vreau sa o fortez - merg pe ideea ca daca nu ii e foame sau nu ii place - nu mananca (atata timp cat e sanatoasa si nu sunt, Doamne fereste, probleme).
Babyangel, Ioanact
Sanzi, Bumbita, multumesc de raspuns. Pentru precizie, folosesc betisoare de urechi si incerc sa curat cat mai usor, dar fiind o zona delicata, ma gandesc sa nu o irit...
Nafi, Oana, multumim de urari!
Honey, ne bucuram tare ca Maya e bine si ca te-ai mai linistit un pic : )
Pupam fetele si puiutii!!!
nafi spune:
HAPPYJOY- multumim de tratatzie si pupacim sarbatorita!
Si noi am fost astazi la cantarit si veveritul are 7.520 kg . a luat 320 grame in 2 saptamani.
Acum doarme ca tare s-a mai agitat asta noapte cu gazele. s-a trezit din ora in ora din cauza partzurilor! Nu stiu cand vor trece ca deja sunt 2 luni de cand ne luptam cu ele!
Ma duc sa ma odihnesc un pic caci sunt cam zombi.
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
Dianami spune:
Salutare, fetelor! Modemul meu nu prea prinde semnal, desi la telefon am, asa ca n-am apucat sa citesc din urma.
Am avut o noapte de pomina: a fost f. f. frig, bebe al meu a supt din 2 in 2 ore, cred ca la intoarcere va fi mai gras cu juma de kil . Probabil aerul curat e de vina.
Cand am reusit sa atipesc si eu, spre dimineata, au inceput toti cainii locului sa latre...a coborat un urs! Langa padure sunt puse plase metalice de protectie si n-a ajuns chiar pana la noi. Deci sunt rupta de somn.
Acum e superb afara, astept sa se trezeasca trupa si sa iesim la plimbare. Ziua e f. placut, ii tin in tricou si pantaloni scurti. Cum se duce soarele si vine noaptea, ingheti instantaneu. Imi pare rau ca nu le-am luat gecute, am doar hanorace si gecile de ploaie.
Sper ca pepenasii sunt bine, poate prind semnal mai bun diseara. Maine mergem la Balea Lac, apoi spre Transilvania.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
CoriMami spune:
Hello
Tentativa mea de diversificare de ieri: m-am diversificat eu cu succes, supa mi s-a parut delicioasa, am servit-o cu crutoane:). Elizei din pacate i s-a parut...cah cah. Asa ca mai amanam, se pare ca nu e chiar asa de emancipata totusi.
Alina, da, i-am dat salteaua pe pozitia de jos la patut, pt ca nu mai vreau surprize.Se ridica f tare pe manute, ma gandeam sa nu ramana atarnata in barbie sau ceva. M-am grabit oare prea tare?
In alta ordine de idei..raportez si eu ca azi mi-a venit menstruatia, dupa 5 luni si vreo 10 zile de la nastere. Deci...Petala poate avea frati...dar sa-si mai puna pofta'n cui o vreme.
Sara, la cat mai multe lunite vesele si frumoase!!!
Child, nasol cu serviciul de curierat. Cauta si tu un sef sa te plangi sau scrie-le o opinie pe pagina lor de net. Eu folosesc mereu SprintCurier si nu am avut probleme. Sunt sigura ca aveti marturii superbe, sa pui o poza.
Gata, va pup ca azi vine mami a mea de la Galati si vreau sa fiu harnica, sa o astept cu ceva bun!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
greenfrog spune:
nafi ai incercat cu bonisan sau espumisan pentru gaze? la noi au functionat de minune amandoua. le alternam si eu ca sa nu depasesc dozele recomandate. acum ii mai dau ocazional cand vad ca se chinuie sa le elimine.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)