| Citat: |
| citat din mesajul lui maria2mami Azi mi-a cerut, pt pachetel, IAURT CU FRUCTE (combinatia perfecta varsata pe caiete si in ghiozdan )....pt ca are o colega (nascuta in Africa de Sud) care a venit ieri cu iaurtel.....si mi-a zis:"mami, in Africa de sud.... la scoala se mananca iaurtel....sau e o fita?".....si intrebarea a fost pusa in timp ce era la WC ![]() Se pare ca nu e singura care se concentreaza foarte bine la WC www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006 |
| Citat: |
| citat din mesajul lui l_carmen2003 Cum ati rezolvat problema invelitorilor la manualele care au coperti imposibile? Noi avem vreo cateva si nu am idei convenabile - adica stiu de faza cu taiat si lipit cu fierul de calcat, dar nu am incercat-o... inca. "La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire |
buna ziua mamici,
m-am amuzat de nazdravaniile boboceilor
noi pregatim ghiozdanul impreuna dar, ieri nu am pus caietul de clasa pt. abecedar, a fost mare tragedia, s-a suparat fiica-mea pe mine 
doamna m-a sunat si m-a atentionat![]()
sper ca nu o sa se mai repete.
lili@domnisorica daria
hobby