cursuri de limba engleza
buna
stie cineva unde as putea sa fac cursuri bune de lb engleza in bucuresti? Ceva centre bune pe care le stiti din experienta? Sa aiba si preturi rezonabile pentru ca pentru moment nu inot in bani.
multumesc
Raspunsuri
Anca Wish spune:
Da, si pe mine ma intereseaza, cu toate meditatiile cu o persoana cu experienta didactica ar avea, cred, mai multe rezultate.
alina_satena spune:
sunt unele cursuri gratuite pe internet nu sunt cine stie ce dar pana faci rost de bani parerea mea este ca sunt acceptabile sau mai sunt pachetele de la eurocor,iti poti comanda si un pachet la 2 luni si costa in jur de 60ron
alina_satena spune:
eu dau meditatii,am facut engleza si am si Examenul Cambridge,daca vrei te pot ajuta,eu iau 15Ron pe sedinta.
beshter spune:
lyya, poti incerca un pachet oferit de www.centrulariel.ro/" target="_blank">Centrul Ariel, de la Facultatea de Limbi Straine. Am prietena care a fost destul de multumita de pachetul de engleza (avansat) si turca (incepator) pe care le-a parcurs acolo.
Gasesti pe site preturi, conditii etc.
Si British Council organizeaza astfel de cursuri. Uite www.britishcouncil.ro/teachingcentre/Courses_en.html" target="_blank">aici.
smillaraaq spune:
Si eu am auzit lucruri bune despre cursurile de la Centrul Ariel din Pitar Mos si stiu din experienta ca si cursurile de la British Council sunt ok (doar ca progresul este mai lent, dar au avantajul profesorilor britanici get-beget).
elaga spune:
Cursuriel de la Eurocor mi s-au parut bunicele pentru dictie. Au cd-uri si te poti corecta. In schimb, cu vocabularul si gramatica stau prost.
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena eu dau meditatii,am facut engleza si am si Examenul Cambridge,daca vrei te pot ajuta,eu iau 15Ron pe sedinta. |
Iei 15 lei pe doua ore???? Sper ca ai vrut sa scrii altceva!