Venezia sau despre miturile care nu pier

Venezia sau despre miturile care nu pier | Autor: Anda08

Link direct la acest mesaj

Exista in lume locuri despre care se spune ca trebuie sa le vezi macar o data in viata, locuri incarcate de legenda, al caror nume e de ajuns pentru a fascina. Iar atunci cand vine vorba de romantism, Venezia este, cu siguranta, unul dintre locurile care figureaza in topul destinatiilor turistice de pe mapamond. Mai multe detalii aici: www.supereva.ro/info.asp?id=2240" target="_blank">Venezia sau despre miturile care nu pier

A day without laughter is a day wasted - Charlie Chaplin

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Am fost in iulie Venetia. Uitandu-ma acum pe poze, trebuie sa spun ca in poze atmosfera pare mai frumoasa decat cea resimtita efectiv. Cred ca am gresit mergand in plin sezon, a fost ingrozitor de cald iar strazile erau pline pana la sufocare de turisti.

Plus catvea experinte neplacute cu italienii, care practic te forteaza sa mananci ca sa poti sta la o masa sa bei o bere; altfel iti intorc spatele...

Venetia merita vazuta; cu siguranta vreau s-o revad, dar in alt anotimp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Venetia, luna mai 2007, gravida in 6 luni cu primul baietel. O calatorie luuunga cu masina prin Europa. 2 zile in Venetia, prea putin! Mirosul de balta statuta care mie personal imi place la nebunie. Podurile, canalele, din noua apa si cladirile care ieseau din apa. A doua zi la Venetia, abia coborata din autobuz undeva langa gara (noi stateam cu masina la un hotel in Mestre), mi s-a facut rau. Si din 50 in 50 de metri trebuia sa stau jos. Asa am poposit in cateva Biserici minunate. Fiecare colt e altfel, un labirint intreg. Am fost cu vaporul nu cu gondola si a fost atat de frumos. Venetia vazuta de pe apa e altceva. Am prins-o la apus chiar la primul nostru contact cu ea.
Nu ne-am putut supara nici cand am luat pizza si lasagna undeva in centru la un restaurat tinut de niste arabi si am platit enorm.
Mie mi s-a parut minunata si magica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

in Venetia am mers acum 3 ani...acolo am primit inelul de logodna.
Intr-adevar este de vazut! Mi-a placut absolut tot...si nu mi s-a parut deloc scumpa in comparatie cu Roma.
Mi-ar placea sa o revad...dintre toate locurile vazute pana acum de mine...in venetia as mai merge odata!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Venetia este o destinatie care TREBUIE vazuta. eu am fost de 2 ori si mi-a placut la nebunie (o data primavara si o data vara, in luna de miere)
plimbarea pe canale a fost de vis si NU miroase apa asa cum spun unii !!! eu am fost in iulie si nu mirosea deloc...

Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Superbe poze!!! Nu am fost niciodata la Venetia, dar e o destinatie care e in planurile mele de vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellej

Am fost in iulie Venetia. Uitandu-ma acum pe poze, trebuie sa spun ca in poze atmosfera pare mai frumoasa decat cea resimtita efectiv. Cred ca am gresit mergand in plin sezon, a fost ingrozitor de cald iar strazile erau pline pana la sufocare de turisti.

Plus catvea experinte neplacute cu italienii, care practic te forteaza sa mananci ca sa poti sta la o masa sa bei o bere; altfel iti intorc spatele...

Venetia merita vazuta; cu siguranta vreau s-o revad, dar in alt anotimp.

Exact acest comentariu l-as fi scris si eu, cu diferenta ca eu am fost in august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Mergem in iulie 3 zile.Unde sa ne cazam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

repet si eu aceeasi intrebare, multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanar spune:

Raspund eu, caci am fost de curand in Venetia si anume la inceputul lunii mai. Cel mai bine este sa te cazezi in Venetia daca ai mai putin timp la dispozitie. Noi am stat 7 zile si am luat 2 cazari, 4 nopti la hotel BECHER(3 stele) la 10 minute de mers pe jos de San Marco si tot cam la 10 minute de mers pe jos fata de Podul Rialto. Si 3 nopti pe insula Lido di Venetia la hotel RUSSO. Daca mai aveti intrebari si mai doriti detalii spuneti si va mai raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Noi am fost acum, in iulie, si mi-a placut...asa...la suflet...Atmosfera de sarbatoare, cladirile, oamenii, magazinele, apa, turistii...tot, tot, tot mi-a placut! As vrea sa traiesc Carnavalul acolo, sa vizitez orasul si toamna, sa stau mai mult, sa ma satur de Venetia.
...un mit care nu va pieri...

Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein

Mergi la inceput