Albinutze de Mai-Iunie 2009(86)
Raspunsuri - Pagina 5
AlexSiMatei spune:
Buna dragelor,
Ne mai tineti minte? N-am mai intrat de un car de vreme, cu Magda si Laura ne-am mai auzit pe Facebook dar pe forum n-am mai ajuns...
in primul rand - Alynta, Tiana, DanaMi, Beca, sa fie intr-un ceas bun sarcinile noi, felicitari! Sarcini usoare si
Noi suntem bine, viata e plina de surprize si un pic cam obositoare acum dar incet-incet sper sa ne gasim un echilibru. Eu am inceput lucrul si (sper ca doar temporar) calatoresc foarte mult cu serviciul. Ne ajuta bona, care e o minune de femeie, plus matusa mea care sta cu David dupa-masa, plus mama - deci suntem niste super-norocosi. Problema e ca n-as vrea sa devenim parinti la fara frecventa...dar cum spuneam sper ca programul asta ingrozitor e doar temporar, sunt diverse trebuir de rezolvat acum la inceput, am de facut si niste cursuri si de dat niste examene in toamna si dupa aceea ar trebui sa ma linistesc si sa incep sa imi organizez o rutina mai inteligenta.
David e o minunatie de bebel, tocmai l-am tuns prima oara si e un bombon scump si cu o energie debordanta. Are opt dinti, merge singurel, manaca singur cu furculita daca ii tai bucatele mici (pana se plictiseste si indeasa cu mana) si bea cu paiul, paharul si sticla (ultimele doua ajutat). Doarme cu noi (stiu, stiu, gresit, culmea e ca pana de Pasti a dormit doar singur, dupa care a fost bolnav o saptamana si de atunci nu mai scapam de el ) dar o sa ne ocupam si de asta la un moment dat... De vorbit nu prea vorbim, mama-dada-tata-gaga dar nu pare sa isi dea seama inca ce inseamna.
Piticii vostri se mai trezesc noaptea pentur laptic? David parca doarme mai prist de cand a crescut, intre 1 si 4 undeva se treeste si se pune pe un tiuit de nu il poti calma decat cu lapte. Pediatra ne-a zis sa nu ii mai dam lapte noaptea"ca e baiat mare" dar nu stiu cum sa facem...
Va pup, fug sa fac dus ca la 9 se ia apa (binecuvantarile statului la bloc...)
AlexSiMatei spune:
AAAA, am uitat sa va pun niste poze:
http://picasaweb.google.com/mariana.bocan/NoiPozeCuDavid120810?authkey=Gv1sRgCMSbyMf-w-7JQA#
CarlaV spune:
Alynta, nu stiu daca am apucat sa te felicit de ziua ta, daca nu, o fac acum si iti doresc numai bine si sa ramai mereu atat de pozitiva ca acum.
Eu deocamdata inclin sa cred ca nu s-a vazut bine la eco, dar daca s-ar intampla sa fie probleme dupa nastere, cel mai probabil ar fi din cauza pozitiei in uter. Oricum, cred ca se rezolva destul de usor in primele luni de viata daca gasesti un ortoped bun.
Serialbastre spune:
Neata!
Cezara e mult mai bine, mananca bine, e foarte vioaie. Dar noi, aia mari, suntem varza ... nas in batista si gat in pioneze. Nu am chef de nimic, am de spalat, de facut bagaje, mai cate ceva de mancare, plus un lighean de frunze de patrunje si telina de pus la congelator pentru iarna.
Pana sambata le fac eu pe toate!
Alic, pare naltura tare Natalia!
Alynta, bucura-te acum cat mai poti.
Dici,
Carla, Cezara incearca sa iasa din patut, dar inca nu a reusit. Nici nu sta prea mult acolo, ce-i drept Ziua nu sta deloc, iar noaptea o pun dupa ce adoarme bine-bine si cand se trezeste o luam care nimereste si aterizeaza intre noi. Din nefericire, acum cu boala, a dormit cu mine. Nu ma mai chinui cu reeducarea ca plecam sambata si-n concediu tot cu mine/noi va dormi.
Alexsimatei, bine ai revenit. A crescut si David ... parca altfel observ la Cezara pe care o vad zilnic si altfel la albinutele cu care vad poze rar.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Bebe Beca spune:
Buna dimineata fetelor dragelor!
Intru rapid, ii urez bun venit Alexandrei si spor la treaba! Piticul este foarte simpatic si cu ochii foarte frumosi!
Dici, uite aici http://depozituldepiscine.ro/index.php?target=categories&category_id=442 produse de intretinere. Sa stii ca putin clor nu ar strica, mai tine departe anumite microorganisme care se formeaza in piscine si nu sunt tocmai sanatoase.
Si acum eu: de ieri ma doare burta. Si nu tocmai ca la ciclu, ma doare si cand stau pe loc si cand ma misc. Mai exact cand ar trebui sa ma ingrijorez si sa merg la medic? Incerc intai un no-spa si, daca nu trece, merg la doctor? Sau?
Alina, Doamne ajuta sa nu fie nicio problema!!! Sa va fie de bine plimbarea si cumparaturile!
LAURAA, UNDE SUNTETI? CORALY?
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 12+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alynta27 spune:
Alexsi Matei frumos blondutul! Ce bine ca ai ajutoare de nadejde! Felicitari pentru serviciu! Va trece ea perioada asta!
Carla multumesc!
Beca multumesc! Ia si 2 no-spa! E normal sa te doara burta in primul trim! Mie asa mi-a zis dr mea! Griji ar trebui sa-ti faci daca curge sange!
Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
DanaMi spune:
Ioana, bine ati revenit, cum ti-a spus si Alynta ia nospa si stai linistita, e normal sa mai doara, nu ma pricep prea bine dar se spune ca , creste uterul si se intind ligamentele sau ceva de genul
Alynta nu-ti mai face ganduri negre ca e posibil sa nu fie nimic si sa te stresezi degeaba
Alexsimatei bine ati revenit
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009 si +9
AM IMPLINIT 1 ANISOR
mihaelutza_c spune:
buna,fetelor.
nu ne-ati uitat?nu am intrat de ceva vreme.nu stiu cum reusiti voi,dar eu chiar nu gasesc timp de scris.de citit citesc o data la 3 zile,dar pe cand sa scriu..hop...ba suna cineva la poarta,ba telefonul,ba se trezeste pitica...
am vazut pozici...au crescut copii...
ALYNTA iti zic LA MULTI ANI cu intarziere(scuze).iti doresc multa multa sanatate si tot ce iti doresti tu.odihneste-te acu cat mai ai timp,dupa ce vine Mariuca te vei odihni privind-o pe ea.
ANA MICU imi pare rau pt 'accidentul' lui Razvanel.ai dreptate,astia fac lucrurile doar sa isi ia banii pe ele,dar ar trebui sa fie mai atenti,mai ales cand e vb de copii.
de noi ce sa va zicem,am ramas tot cu 7 dintisori,doarme tot cu mine in pat,nu reusesc nicidecum sa o culc in patut.doarme vreo 3 ore si se trezeste.cum am pus-o langa mine adoarme la loc intr-o secunda.bea suculet cu paiul si din cescuta singura.ii place pepenele rosu la nebunie.
vape toate si va urez o zi cat mai placuta.
alynta27 spune:
Mihaela multumesc!
V-am zis ca Matei ia zis matusasii "merci"?! S-a luat dupa fratesau care cand ii dai ceva zice "tasi" sau "Ec" de la multumesc!
Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
azi am primit si cealalta rochita pentru la nunta cu care o sa o inbrac pe ziseara alta...
andata nici a mea nu era prea incantat la incept,dar acum toata ziua s-ar da in leaganlasa ca pana se termina vara o sa-i placa si ei
ioana super tare ..o gramada de activitati si jocuri,nici nu ma asteptam sa zica ca nu o sa mai vrea
sorilea imi pare sincer rau pentru nepot si lasa stirile de la tv ca nu-ti fac bine
andata ce carlionti are si ce fain doarme ea in carut,e haioasa tare
dici cred ca ai daca ar fi acasa si la 2 metri de tine si tot apar fel si fel de situatii in care cad si se lovesc de parca nici ni-ti vine sa crezi important e ca nu-i ceva grav la partea cu piscina vreau si eu sa stiu cum se poate curata ca vrem si noi sa ne facem una in viitorul apropiat..ce tare e theo cu stersul
alic adevarul e ca parca dintr-o data s-au inaltat si au devenit mai independenti,si ieri erau niste bebelasi neajutoratiun pentru naty sa iasa mai repede caninul
carla auuuciiiii,mititica..s-a lovit rau???a mea inca doarme in patutul ei,dar numai seara.CAnd se ridica in picioruse ii vine pana la piept,iar daca s-ar strofoca oleaca ar putea sa sara din el,dar vad ca nu o tenteaza..doarme cu omiduta,pernuta preferata si cei doi soricei si cand se trezeste se joaca cu ei si apoi ma cheama sa o dau jos din pat
alynta eu zic ca-ti faci prea multe ganduri si ai sa vezi ca totul e bine cu bebelina
AlexSiMatei bun revenitnoaptea nu bem decat apa pe care i-o las pe masa de langa patut si se serveste singurica,rareori ma cheama pe mine ca sa-i dau eu sa bea..dar laptic nu mai papam noaptea de la pa 6-7 lunisi nu cred ca ar trebui sa fie o regula ca de la 1 an sa nu mai aibe mese in timpul noptii,ai sa vezi ca la un moment dat singurel o sa se regleze cu somnicul de nici sa pape nu o sa se mai trezeasca
ioana din cate tin eu minte e ceva normal ca in primul trimestru de sarcina sa ai dureri de burta,un no-spa ar trebui sa rezolve problema
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR