Amuzant?Ciudat?
Raspunsuri - Pagina 2
Jasmin012 spune:
Tot vineri am vazut, chiar in locul in care era tiganusul, pe o banca, in parc, doua doamne mai in varsta, una de vreo 75-80 ani si alta de vreo 55. Doamna cea octogenara (sau septuagenara, ca sa nu se supere ca am facut-o mai batrana) statea cu picioarele desfacute intr-o pozitie de i se vedeau tot timpul chilotii. Am vazut si eu si toata lumea care trecea pe strada, pe langa parculetul in cauza, un model cu desene roz. Nu si-i arata accidental ci permanent, cat am stat eu acolo, adica vreo 30 minute ca nu voia fiu-meu sa plece. La un moment dat, cealalta doamna, de cca 55 ani, s-a ridicat de pe banca si s-a indreptat spre singurul leagan din parc (era liber). Am crezut ca poate are treaba in directia aia si ca vrea sa sara gardul sa iasa din parc, dar nu... nu, deloc... ea s-a pus in leagan si a inceput sa se dea. Serios.
cat de amuzant sau de ciudat vi se pare asta?
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Androix spune:
Bine ca n-a vrut sa sara gardul ca atunci trebuia sa-i zici radem, glumim, ne aratam chilotii dar in incinta!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Gabrilici spune:
Nu mi se pare cine stie ce subiect nici macar mie.si povestesc abia acum deoarece recent mi-am adus aminte.nu prea inteleg comentariile ironice, dar trebuia sa imi dau seama ca vor urma.am simtit pur si simplu nevoia sa povestesc faza, care mie mi s-a parut ciudata.si atat.
Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrilici Nu mi se pare cine stie ce subiect nici macar mie.si povestesc abia acum deoarece recent mi-am adus aminte. Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa |
Mey.imi cer scuze,dar...
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Gabrilici spune:
ma bucur ca te-am amuzat,anda.pai zau, trebuie acum sa propunem doar subiecte serioase, grave?pur si simplu aveam chef sa schimb pareri despre un subiect ...cum vreti voi sa-l numiti.
AdiS spune:
Poate ca acel baietel avusese un accident si cand a facut pipi s-a udat pe chilotei-pantaloni-incaltari-sosete. Lu' fi-miu i s-a intamplat. Si mai mult, nu s-a suportat ud si mirositor asa ca a dorit sa se schimbe. Fiind plecati intr-o excursie de o zi am avut schimburi cap-coada. (adica inclusiv incaltari). Sau poate a cazut in noroi sau in apa, etc.
Din ce ai povestit faptul ca acel copil avea palariuta rezulta ca nu era lasat in plata domnului. Intr-adevar era o discrepanta dar cam atat.De unde stii ca nu era dat chiar si cu crema impotriva razelor
soarelui? De fapt ideea este ca atunci cand se spune "eram la plimbare si am vazut" rezulta doar ca nu ei erau la plimbare ci voi. Nu avem de unde stii daca si ei erau sau nu la plimbare si nici in ce faza a plimbarii erau. La inceput ca asa au plecat de acasa, la mijloc si se intorceau acasa, la sfarsit dupa ce au defilat,inteleg, bine mersi? Nu avem de unde stii unde locuiau si daca se indreptau spre casa sau din contra. De fapt: nu stim nimik.
Inteleg ca nu pareau afectati.
Ma gandesc cum ar trebui sa arate un copil si o mama afectati de un astfel de accident. Cred ca pe fi-miu l-ar afecta strict pana i s-ar indeplini doua conditii mandatory: sa nu mai fie ud si sa nu se vada puta. El nu are tricouri cu vedere la buric, din contra mai lungi. Deci daca acestea sunt indeplinite, mai ales ca stand pe bicicleta se poate ascunde, in secunda 2 ar fi linistit si zambaret din nou. Nu ar tine capul intre umeri ci ar pedala spre casa. Poate ca mama i-a explicat suficient ca sa nu se mai crizeze si sa reziste copilul pana acasa. De asemenea, cum ar trebui sa arate o mama afectata? Sa repete, eventual sa il si dojeneasca pe copil cu voce cat mai tare, de cate ori trece un om pe langa ea ca sa fie auzita sau sa bage si ea capul intre umeri sau sa alerge cu 100 Km/h ca sa se vada ca este grabita si sa nu traga lumea concluzii gresite. Ptiu! Recunosc ca daca cele doua conditii de mai sus ar fi indeplinite si in plus ca si copilul s-a linistit as merge spre casa cu pas normal si basta!
Daca as avea posibilitatea sa nu defilam asa pana acasa as adopta-o daca nu se poate, nu se poate si ne vedem de viata noastra.
Nu cred ca personajele din poveste mergeau asa pentru ca li se parea firesc acest lucru ci era un caz de forta majora.
Gabrilici spune:
imi cer scuze ca am deschis subiectul.promit sa ma gandesc mai bine urmatoarea data.nu am acuzat pe nimeni de nimic.si nici nu am fost oripilata.
rog moderatorul sa inchida acest subiect.multumesc.
Lali_mete spune:
Gabrilici nu fii suparata,hai ca fetele nu au fost chiar asa rele .Puteai aborda altfel subiectul ca sa n uapara carcotasele,dar acum asta este. Daca este strict din punct de vedere al imaginii : copil in fundul gol,pe bicicleta,linistit,cu tricou si palariuta pe cap ,cred ca m-ar amuza,in nici un caz nu m-as oripila. Acum si cu subiectul cu pedofilii ,probabil mi-ar trece prin cap sa ma uit la oamenii din jur sa vad daca saliveaza vre-un barbat,sau daca incearca cineva sa pozeze copilasul .
Mi-a placut de fetele care au povestiti si ele o intamplare asemanatoare .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Gabrilici spune:
Nu m-am suparat doar ca nu am vrut sa supar pe nimeni.Familia respectiva sigur nu obisnuia sa mearga in fundu gol pe strada dar in ziua aia erau fff relaxati.Pana la urma nu era decat un baietel dar era greu sa nu iasa in evidenta.Accidente se intampla, mai ales cu copii.Recent m-am intalnit cu o prietena al carei baietel se udase la fantana arteziana si mamica intrase sa cumpere rapid ceva de imbracat pt pui dintr-un hipermarket.
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabrilici Anul trecut, in timp ce imi plimbam bebelusa impreuna cu sotul meu am vazut o faza care m-a amuzat dar m-a si lasat un pic masca.O tipa cu doi baietei, dintre care unul pe bicicleta in tricou si in fundul gol, dar cu palarie pe cap.Nici tipa, nici copilul nu pareau in vreun fel jenati.Baietelul avea cam 5 ani si toata faza se petrecea in miezul zilei, intr-o zona foarte circulata. Ce ziceti de faza? |
adica un fel de "you can leave your hat on" varianta prescolara