caiete clasa I

Pentru ca incepe febra pregatirilor pentru scoala, va rog daca se poate sa ma indrumati: care sunt cele mai bune caiete, adica cu foaia buna, sa scrie bine stiloul, sa nu se imprime cerneala pe verso?
Multumesc.
Raspunsuri

Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexalorena Pentru ca incepe febra pregatirilor pentru scoala, va rog daca se poate sa ma indrumati: care sunt cele mai bune caiete, adica cu foaia buna, sa scrie bine stiloul, sa nu se imprime cerneala pe verso? Multumesc. |
inainte de toate vezi ce iti cere invatatoarea, caiete de tipI sunt de doua feluri: cu sau fara linii oblice.
In general noi folosim caiete policrom, dar si cu alea am mai patit sa fie ca sugativa

Nu iau caiete de o anumita firma, am patit cu caiete scumpe sa fie ordinare, si cu caiete de 30-40 de bani bucata de calitate foarte buna.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

cristinamh spune:
oare nu le pot scrie pe o singura parte daca se dovedesc a fi sugativa? adica... decat sa-l arunc, mai bine il scrie jumatate, nu?
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

alexalorena spune:
Cred ca arata foarte urat un caiet scris pe o singura parte, nu prea merge...Din experienta altor mamici ma gandeam ca poate ati gasit o firma cu o calitate mai buna a hartiei. Deocamdata raman cele de la Pigna, cred.

alba_ca_zapada spune:
Eu i-am cumparat in clasa I caiete PIGNA.
Nu am avut probleme nici cu caietele tip II si nici cu caietele de matematica.
Noi in clasa I nu am folosit caiete tip I, iar in primele saptamani am scris cu creionul si nu cu stiloul.
De fapt, cu stiloul am scris foarte putin in clasa I, deoarece in cateva saptamani a aparut in clasa pixul cu guma si dna. ne-a recomandat sa scriem cu el... asa ca am scapat de "porcusori" si PIC.

carolinah spune:
Care e pixul cu guma? noi avem in spate clasa I si o istorie intreaga de porci si stersaturi/scrieri cu Pic peste...
Unde se gasesc caietele Pigna?
Multumesc,

Noa spune:
La Carrefour au numai Pigna.Mie insa nu mi se pare ca -s asa grozave.Am luat unul de proba si am scris pe el cu stiloul si se vede pe verso.Acum, nu stiu ce sa zic, poate o fi de vina cerneala.

Anka74 spune:
Eu stiu ca cele de la Herlitz sun bune, insa nu din experienta proprie! Asa ca nu stiu daca se pune recomandarea mea...

alexalorena spune:
Carolinah pixul cu guma este de fapt ROLLER FRIXION, asa se numeste. Au in centrele comerciale sau librarii. Daca ceri la librarie stilou cu guma stiu ce sa-ti ofere. Iar la hipermarket te uiti la Rollere, este cu corp albastru si scrie FRIXION pe el.

sorana spune:
Noi am avut caiete Herlitz.
Am scris numai cu stiloul. Sper ca in cls II-a ne da si noua voie cu pix cu guma ca m-am saturat de pic
Nu am ce le reposa caietelor. Dar, evident, daca stergi cu pic, scrii cu pixul apoi pui albisor si tot asa pana la urma ....
De fapt se vede pe partea ailalta si va suge partea ailalta la prima stergere cu pic.
In fine, ca sa va faceti o idee am consumat 6 picuri si 6 caiete + 1 caiet special.
Sorana si Monica (7 ani)

cristinamh spune:
lamuriti-ma si pe mine... ce face de fapt pixul asta cu guma...? e pix normal? sau de-ala cu gel? si guma aia un fel de pic special pentru gelul din pix?
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii