Prietene la bine si la greu - 43
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
www.karitane.com.au/families/pdf/SLEEP%20AND%20SETTLE.pdf" target="_blank">de studiat ca in curand o sa incepem sa ne punem intrebari legate de asta
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
shtephy spune:
Ups Monis zici bb3 ???
Pai ,nu exclud varianta asta ,dar mai intai vreau sa -l faceti voi pe bb 2
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Fetelor mi-ati facut ziua de azi frumoasa, asa ca sufletele voastre.... Va pup inca o data si sa stiti ca e tare frumos sa vezi ca atata lume se gandeste la tine. Lidia |
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shtephy Ups Monis zici bb3 ??? Pai ,nu exclud varianta asta ,dar mai intai vreau sa -l faceti voi pe bb 2 |
noi adica prietenelelabinesilagreu ? pai clar ca doar ne bazam pe Laura, Raluci, Many etc etc
Lidia pupilici
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
shtephy spune:
Nope .Nu la fetili astea ma refeream ,ca daca ar fi asa ar trebui sa ma apuc de -acum de bb 3 .
Ziceam de tine si de tati de Santiago.
laviniablaga spune:
Buna dimineata!
Un gand frumos pentru ingerasii stinsi asta-noapte in incendiu!
Dumnezeu sa ii odihneasca in pace!
dankutza spune:
A murit al patrulea bebelus si inca 7 sunt in stare critica. Este ingrozitor ce s-a intamplat!
Dana, mama lu' Pinky
laurairina13 spune:
Nu mai sunt in stare sa spun nimic..urmaresc stirile si ma rog pt bebelasii chinuiti.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
lylyana.ion spune:
Doamne ce-o fi in sufletele parintilor alora...
sa ne rugam pt sufletele ingerasilor plecati dintre noi si a celor ramasi inca in viata
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi, de cate ori puteti!
coquelicot spune:
Neatza fete dragi,
Nici nu pot spune prea multe, este cumplit ce s-a intamplat.
Ii spun si eu Lidiutei noastre dragi ca o imbratisez din toata inima.
Desi parca nu imi vine sa intru abrupt in subiecte banale (oof, sau poate ca o fi nimerit), vreau sa ii spun lui Many si Danei ca mi-au confirmat si mie cei de la hotel ca:
Sunt disponibile : fructe proaspete, legume, carne, iaurt fara adaos de zahar, sare sau alte condimente
- se poate solicita un blender acolo. De altfel, exista un baby corner unde gasesti blender, microunde, legume fierte & pasate.
- Nu ofera mancare de bebe la borcan insa au magazin unde gasesc asa ceva la 200 de m., precum si alte produse de bebelusi.
- Imi pare rau ca nu am intrebat daca piscina pentru bblusi are clor sau nu, insa oricum ii putem pune in apa de mare.
Nu e relevant 100%, lucrurile se modifica de la un hotel/ statiune la alta, insa tind sa cred ca, per ansamblu, facilitatile sunt cam aceleasi.
Pup, spor la bagaje.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)