Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

pai suna complicat pentru ca nu-s eu vreun orator care sa simpliice lucrurile. reteta e de fapt banal de simpla si se face repejor ca timp.

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Multumesc de urari fetelor, sper sa ma repar repede, ca azi am mai trecut printr-una: m-am trezit ca incepe sa-mi curga sange din nas, dar nu asa, picaturi, ci cu cheaguri cu tot. S-a terminat repede (1-2 min), dar m-am speriat. Diseara o sun pe doctora sa vad ce-mi
zice.

Vreau sa felicit mamicile care au schimbat semnatura si pe cele cu vesti bune de la eco! Sa aveti (sa avem toate) saptamani usurele pana la termen !

Alinushca, bine ca mi-ai amintit de gulasul de pui. O sa caut si eu pui de care ai pus tu, ca de multe ori ma uit (din cauza lui El) sa fie mai slab. Dar merge din cand in cand.

22+

Mergi la inceput

amelia, daca vrei sa fie mai slab dai la o parte pielea si grasimea de la poponetzu puiului si este f slab si bun. este pui crescut afara la lumina si liber sa alerge si de aia arata mai putin bolnavicios cum arata ceilalti. de gasit eu nu am gasit decat in CORA si nu totdeauna. sigur mai e si prin alte parti. nu am incercat dar am inteles ca si cei de la "avicola buzau" parca au un pui similar care se cheama "puiul fericit", tot asa crescut pe cat posibil natural.

Mergi la inceput

fetelor vreau sa va intreb si eu ceva. voi faceti masaj perineal? am incercat cu sotul din dotare in ideea ca e mai usor decat sa ma intind eu pana la zona cu pricina si sa mai si depun efort acolo, dar parca nu ne iese... nu stiu... parca ceva nu e in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Felicitari mamicilor care au schimbat semnatura ! Sa aveti sarcini usoare in continuare .
Sugubina, felicitari pentru Pufice.
Referitor la celulele stem , noi ne-am decis sa recoltam. La Anastasia nu am facut asta pentru ca nu am avut prea multe informatii dar acum nu vrea sa ratez momentul.
Eu nu reusesc deloc sa ma odihnesc noaptea.Ma trezesc, bantui prin casa..nu stiu daca e de la caldura sau de la miscarile lui BB dar sper sa treaca pentru ca ma simt obosita..
Sa aveti o saptamana usoara, ca de racoaroasa nu poate fi vorba..

Andreea, mamica de Anastasia si BB 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

se pare ca, caldura ne-a pus capac la toate!! nici sa scriem nu mai intram.

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

pai din cate stiu eu acest masaj se face in ultimile 4-6 sap cam 10 min pe zi si cica se folosesc tot felul de uleiuri lubrifiante ...... din cate am auzit eu la fel de eficiente sunt si exercitiile Kegel

27+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Sugubina felicitari pentru puficele grasune! Ce mai gatesti azi?

Lidia_P felicitari pentru noua achizitie! Ce carucior ati luat?

Ne treceti si pe noi pe prima pagina: DPN 11.12.2010

Va recomand sa cititi acum cand mai aveti timp cartea http://www.librarie-online.com/copilul-tau-ghid-practic-de-la-nastere-la-6-ani-p-13758.html
daca o mai gasiti pe undeva

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

letzy81 asa e, se misca la dublu cand jos cand sus; incep sa le ghicesc pozitile..

mirunam succes la dans cu bebe! Sunt maricele, ne-am mirat si noi. Ma mananca de resurse la greu se pare!

Aulio sunset da ce plimbareata esti mama! E mult de mers in tur de lac! Eu ma rog de Pufescul sa ma duca si pe mine acolo intr-o seara-noapte sa sed pe o banca ca pensionarele la aier..Da cand imi zici ca te musca nenorocitii aia parca mi se ia.

Ratusco suna tare bine ce ai gatit yaam! Si io ma mics greu, mai ales in pat de pe o parte pe alta, iar sculatu din pat e un challenge! cu durerile eu simt cand ma scol jos in zona vaginului-la muschi parca. Ce sa fie oare?

Ah amelia m-ai speriat cu sangele din nas!

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fluturasa azi no cooking pt mine ca am fost dimi la eco si dupa m-am patucinizat..Deci azi e Pufescu sef si eu asistent (asa mai light); zicea ca vrea sa pregateasca o tocanita ceva, si io sa viu cu final touch: the piure.

sugubina 23+ cu Puficele

Mergi la inceput