Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

este ingrozitor ce se intampla la Giulesti sa speram ca zvonurile ca ar fi murit 3 bebelusi nu sunt adevarate!

corina f interesante detaliile de la dl. dr. si eu am vreo 2 hemoroizi din timpul sarcinii trecute. nu au mai aparut altii intre timp si sarcina asta nu mi-au dat bataie de cap. nu pot fi propriu zis tratati, nu ? iar kegel faci un anume numar pe zi? eu fac 20 de 10 secunde dar mi se pare prea putin/usor si nu prea am idee ce altceva as putea incerca.

miruna nu am incercat sa imi fac singura pentru ca am senzatia ca nu m-a inzestrat natura cu maini suficient de lungi incat sa ajung sa-mi pun si 2 degete inauntru si sa sustin si presiune suficienta pe perineu 2 minute. iar la sot am ori senzatia ca imi prinde/ciupeste cumva tesuturile pe acolo, ori ca nu reuseste sa simuleze bine ce am citit pe net prin exercitii (sa traga de tesuturi inspre iesire ca si cum le-ar impinge capul copilului, sau sa faca masaj in U ca si cum ar fi largite de opil). si oricum e destul de neplacut si nu rezist 4-5 minute cat ar trebui teoretic sa dureze tot masajul. nu de durere dar pentru ca mi se pare ca nu e ce ar trebui sa fie...

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

s-a spus oficial ca 3 sunt morti si unul e in stare critica
saracuti de ei mititei

27+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

au confirmat 3 bebelusi morti groaznic ...si probabil1 de la grigore alexandrescu

23+

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

doamne nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trec parinti la bebei aia mici arsi sau morti

27+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Doamne fereste sa ajungi in spital ca prea adesea te duci pentru una si te trezesti cu alta... Pe antena se zice ca bebelusii erau prematuri toti saracutii! Numai asta nu le lipsea. Iar ca au murit 3 dintre ei este absolut ingrozitor

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Of, n-am cuvinte, prin ce trebuie sa treaca bietii parinti

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Si mie la ultima eco mi-a spus ca lichidul amiotic este in cantitate putin redusa si sa beau apa pana lesin. Recunosc ca atunci beam apa pana in 2 litri , acum am ajuns la 3-4

Citat:
citat din mesajul lui marizta

fetelor am citit pe net despre lichidul amniotic,si m-am igrijorat putin iar...exista niste limite, o sa ma uit si eu pe foile care mi le-a dat de la morfo sa vad dak scrie ceva......dar stiu k dr a scris cant.normala desi mi-a zis k e putin,offffff sper sa se refaca si sa aiba suficient lichid sa se dezv cum tb bbelina......o sa beau mumta multa multa apa

23 +
Doamne ai grija si de noi

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

..este ingrozitor ce s-a intamplat azi cu bbelusii de la giulesti...este de neacceptat...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Nu pot sa cred ca se mai intampla asa ceva intr-o tara pretins civilizata. As fugi si maine, oriunde altundeva in lume... De o luna de zile mor zilnic copii din erori medicale si neglijenta, iar medicii continua sa profeseze.

Bietii puiuti si parinti

Din pacate Eliza a avut dreptate.

Doamne ai grija de micii ingerasi.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Ingrozitor ce se intampla la Giulesti!
Eu am ratat stirile si nu stiu care este cauza.

Amelia si mie mi s-a intamplat sa-mi curga sange pe nas de vreo 2 ori.

Am fost la cumparaturi in Carrefour si erau cozi mari la case,asa ca am cautat casa prioritara si m-am bagat inaintea tuturor.Desigur,m-am uitat sa nu mai fie vreo gravidutza pe acolo,nimic.Am avut senzatia ca o sa-mi sara in cap,noroc ca a potolit-o consortul ca altfel...
Bine,sotul spune ca trebuia sa cer voie dar eu sincer nu vad de ce.Eu am spus doar ca o sa trec in fata ca am prioritate.Desigur puteam sa fiu mai draguta!Se vede clar ce burta am...
Voi ati fi cerut voie?
Mi-a fost teama ca daca voi cere voie nu ma lasa si eram in intarziere cu injectia.
E posibil sa fii exagerat

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Mergi la inceput