HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Si daca tot sunt la capitolul urari pt maine, mai vreau sa le urez multe lunite si ani sanatosi de aici inainte puiutilor ce implinesc o luna: Letizia de Carmen si Radu Gabriel de Matusa.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

belu, asta e mai exact:
http://www.paginafarmacistilor.ro/medicamente/prospect_actovegin-5_-unguent-unguent_22/

Eu ma dau la recomandarea dr ginecolog nu de capul meu. Si la Ale cand am avut problemuta aia tot asta mi-a dat. E f f bun cicatrizant.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Multumim pentru urari.
In zona noastra nu se serbeaza azi Sf Maria fiindca e Adormirea Maicii Domnului, noi vom serba pe 8 septembrie

Bebelina mea a stat destul de mult treaza, presupun ca starea de veghe se mareste de acum la cateva ore. Nu plange, doar sta treaza si stam la povesti

Eu ma impac f bine cu body-urile de la Pifou. Am vazut in poze ca si Ramo are la Sabinuta ei.

Am vazut poze cu delfinasii dulci foc toti

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

da asa este. Azi e Sfanta Maria mare cum se zice...si se face pomenirea mortilor ( Mariilor si Marinilor) iar pe 8 septembrie e Maria mica cum se zice in popor si atunci se sarbatoreste numele.

eu ma impac bine cu body-urile de la Z si de la Piciul.
Alea de la Z is mai marisoare si ne prind tare bine. Noua toate hainutele de 1 luna respectiv 54 cm nu ne mai vin. Toate body-urile is mici si nu le mai putem incheia. Acum ne vin cele de 0-3 luni sau chiar 3 luni.

Carmen, poate ar fi bine sa iti trimita cineva din RO....hainute din astea de stat in casa, pijamalute...sunt hainute dragute, calitative si la preturi destul de ok zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Fetelor cu cezariana voi va dati cu ceva in zona cicatricei? Aseara mi-am dat jos pansamentul, in sfarsit am facut dus (pana acum ma spalam pe componente).
La voi tot asa e operatia, ca un sant adancit in piele? Eu ma gandeam ca e la acelasi nivel cu pielea Ce probleme am si eu

Asa e, sunt cativa grasunei in piscinuta, dar lasa ca va ajungem si noi astea mai slabute din urma

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor cu cezariana voi va dati cu ceva in zona cicatricei? Aseara mi-am dat jos pansamentul, in sfarsit am facut dus (pana acum ma spalam pe componente).
La voi tot asa e operatia, ca un sant adancit in piele? Eu ma gandeam ca e la acelasi nivel cu pielea Ce probleme am si eu

Asa e, sunt cativa grasunei in piscinuta, dar lasa ca va ajungem si noi astea mai slabute din urma

lasa mey ca voi aveti fete....sa isi pastreze silueta da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:

Sunt voiniceii care vor apara fetitele...doar de aia sunt multi...fetitele odiseii vor fi rasfatate

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna dimineata si de la Hunedoara!
Felicitari Otilia, bravo, ai scapat cu bine. Bine ai venit bebica Iulia sa fii sanatoasa, cuminte si fericita.
Michelle stiu prin ce treci cu stafilo ca si noi avem unul la ochisor de toata frumusetea si il tratam dar nu da semne ca s-ar vindeca, ba chiar se trage si la celalalat ochisor.
Crissy ma doare inima cum povestesti prin ce trece micuta Bea, dar in adancul sufletului stiu ca ea a fost si este o luptatoare si veti invinge impreuna. Totul va fi bine mamico, pastreaza-ti optimismul.
Cine imi poate spune si mie ceva remedii pentru combaterea constipatiei la bebe? De alaltaieri n-a facut kk decat foarte putin ieri cand i-am bagat varful termometrului. Si vad ca acum iar se chinuie saracul de mi se rupe inima. Ma rog la DD sa-mi dea mie durerile prin care trece el, numai sa nu le mai aibe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Am uitat sa urez LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI, E O ZI SPECIALA ASA CA VOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Am uitat sa urez LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI, E O ZI SPECIALA ASA CA VOI.

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Buna dimineata si de la Hunedoara!
Felicitari Otilia, bravo, ai scapat cu bine. Bine ai venit bebica Iulia sa fii sanatoasa, cuminte si fericita.
Michelle stiu prin ce treci cu stafilo ca si noi avem unul la ochisor de toata frumusetea si il tratam dar nu da semne ca s-ar vindeca, ba chiar se trage si la celalalat ochisor.
Crissy ma doare inima cum povestesti prin ce trece micuta Bea, dar in adancul sufletului stiu ca ea a fost si este o luptatoare si veti invinge impreuna. Totul va fi bine mamico, pastreaza-ti optimismul.
Cine imi poate spune si mie ceva remedii pentru combaterea constipatiei la bebe? De alaltaieri n-a facut kk decat foarte putin ieri cand i-am bagat varful termometrului. Si vad ca acum iar se chinuie saracul de mi se rupe inima. Ma rog la DD sa-mi dea mie durerile prin care trece el, numai sa nu le mai aibe el.

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Supozitoare cu glicerina
Poti spune ca e constipat dupa 2-3 zile fara kk si atunci se pune supozitor.

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput