HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iuliana, am vazut poze noi cu Tudor, asa e de frumos, si imi plac hainutele, mai ales salopeta cu care e imbracat in leganas (ca e colorata).

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

multumim de aprecieri...Toti delfinasii odideeiei noastre sunt atat de frumosi...Noi nu ne mai saturam sa ne uitam la al nostru ...In fiecare zi ne topeste sufletul cu mutrita lui dragalasa.....

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

DOAMNE E INCREDIBIL, ASA CEVA NU SE POATE DUPA CEA ASTEPTI 9 LUNI SA-TI VEZI MINUNEA SA SE INTAMPLE ASA CEVA
BIETII BEBELUSI SI BIETII PARINTI
SA-I AJUTE BUNUL DUMNEZEU

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Doamne ce tragedie, sper ca nu trebuie sa nasca nimeni acolo zilele astea. Dumnezeu sa dea putere parintilor.

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

copilul meu doarme de 6 ore incontinuu, asta dupa ce a fost agitata toata ziua. nici nu-mi vine s-o trezesc dar sa nu se deshidrateze.
ea deobicei daca doarme legat 2 ore e minune.
ce-o fi patit? stau sa ma gandesc daca i-am facut ceva deosebit ca sa stiu sa repet figura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Buna dimineata!
Doamne fetelor, ce tragedie la Giulesti, aseara n-am mai fost buna de nimic....Am si de mila fetelor, sa le ajute bunul Dumnezeu sa treaca peste asta! Am si eu o prietena care trebuie sa mearga zilele astea sau sap viitoare sa nasca acolo, nici nu ma gandesc ce e in sufletul ei!
Doamne, sunt 4 bebei morti si 8 arsi! Si asta de la aerul conditionat!

39+ cu un invingator Matei Gabriel
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana.

copilul meu doarme de 6 ore incontinuu, asta dupa ce a fost agitata toata ziua. nici nu-mi vine s-o trezesc dar sa nu se deshidrateze.
ea deobicei daca doarme legat 2 ore e minune.
ce-o fi patit? stau sa ma gandesc daca i-am facut ceva deosebit ca sa stiu sa repet figura

mamica dragalasei Sofia 16.07.2010

daca zici ca a fost agitata probabil de asta a dormit...era obosita micuta

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

De fapt sunt 4 bebei morti si 7 arsi, sa ne rugam pt sufletelele mici sa nu se mai stinga nici unul din viata, chiar daca sunt destul de grav arsi!
Am inteles ca medicii sunt destul de optimisti doar pt 1 din cei 7!

AMR 3 zile

Mergi la inceput

eu sunt terminata de somn ieri de la 5 copilul meu tot agitat...poate ca a papat mai putin lp si nu era obisnuit

aseara a adormit intr-un final, tot fara completare si s-a trezit la 2...de atunci ba papa, ba se scremea in patut...asa ca mami a dormit 3 ore, dar nu legate

ii dau din nou colic baby, macar sa scapam de gazute...ca nu le elimina nicicum

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Creatza11

De fapt sunt 4 bebei morti si 7 arsi, sa ne rugam pt sufletelele mici sa nu se mai stinga nici unul din viata, chiar daca sunt destul de grav arsi!
Am inteles ca medicii sunt destul de optimisti doar pt 1 din cei 7!

AMR 3 zile

e o mare tragedie sunt copii prematuri, sub 2 kilograme

9 iunie 2010

Mergi la inceput

copilul seamana cu mami cand sa il controleze in gat, imediat a facut ca atunci cand vomiti...mami face asa si acum mare

mami nu scoate gazute aici mai bine semana cu tati

9 iunie 2010

Mergi la inceput