HAI Aelita!!!! Bv Otilia,Princess! Delfinasi (181)
Raspunsuri - Pagina 20
crispro spune:
Of, acum ma uit pe Antena3, Doamne... Bietii copilasi si bietele mamici. Vad ca au mutat copiii la un alt spital, si aia de la spital nu au suficiente medicamente pt arsuri... Oare pe ce lume traim?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
enik83 spune:
oare daca ma doare burtik ii pot da laptik lui bb???
mami fericita de robert... avem o sapt si 2 zile..
poze
lalala13 spune:
eu acolo am avut baiatul..plang intruna..stiu cati copii erau..erau peste 20.. si medicii cred ca sunt in soc ..si e un personal extraordinar acolo..va dati seama..sa stabilizezi un prematur si sa se intample asa ceva dupa...
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
ramo1901 spune:
Eu nu mai pot....sunt ingrozita...imi pare atat de rau de bebeii aia...suflete nevinovate......nu mai am cuvinte.....saracele mamici....si acum arata un pompier in fata spitalului cu un nou nascut in brate...incredibil....
aneline spune:
Fetele, sper ca nu e nimeni de aici care e la Giulesti in clipele astea
www.asociatiamame.com" target="_blank">Doneaza online si poti ajuta la achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi de leucemie internati in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni!
ramo1901 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui enik83 oare daca ma doare burtik ii pot da laptik lui bb??? mami fericita de robert... avem o sapt si 2 zile.. poze |
Eu zic sa nu ii dai...ca poate il va durea si pe el burtica.....ai si o stare generala mai rea? sau diaree?
ramo1901 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aneline Fetele, sper ca nu e nimeni de aici care e la Giulesti in clipele astea www.asociatiamame.com" target="_blank">Doneaza online si poti ajuta la achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi de leucemie internati in sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni! |
Si eu ma gandeam la asta......din suflet sper sa nu fie niciuna...
racusor2010 spune:
Off...Doamne! tot nu imi vine sa cred...bietii ingerasi si bietele mamici
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
maurice spune:
Eu acum am vazut...si simt ca nu mai am aer. Dumnezeu sa aibe grija de bebelusii salvati.
maurice spune:
Aelita
Felicitari!
Bun venit Miguel, sa fii sanatos si bucuros in familia ta numeroasa!