Mamici de sept-oct'10-La multi ani Mari Paun!(134)
Raspunsuri - Pagina 3
vanyy2009 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui crina-s
Eu iau Elevit si fier. O fi totusi de la calciu caci ultimele analize mi-au spus ca e la limita inferioara si cica bebe acum papa mult calciu.Am s-o intreb si eu pe doctora sa vad ce zice. Daca mi-o zice si mie ca e normal, atunci.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 33+ crina cu VERONICA ELENA |
chiar sunt curioasa , dar cred ca o sa iti explice de ce......eu am impresia ca am dat peste un doctor bun dar nebun

33+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
Ma bucur ca te-ai distrat astazi la strand si ca ti-ai balacit piciorusele in apa.Ce-as mai merge si eu la o piscina..... Eu nu am curaj sa ies afara nici macar la ora asta. Am iesit pe balcon si m-am topit de cald, ma iau niste transpiratii de n-ai vazut. ![]() ![]() ![]() 33+ crina cu VERONICA ELENA |
Daaa atmosfera a fost cam sufocanta dar apaa...m-as fi aruncat cu totul in bazin dar mie nu-mi prea place sa fac baie in stranduri unde se balaceste atata lume ca nu stii ce poti lua din apa! Tatal meu a luat o exema de la strand cand era tanar si nu i-a mai trecut niciodata!
Dar acuma curg apele pe mine de numa'! Ma duc sa ma arunc sub dus,poate ma racoresc!!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
VANNY distractie placuta maine!!
ANNA am vazut falcosu' din poze! Ce dragalas e!!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 VANNY distractie placuta maine!! ![]() ANNA am vazut falcosu' din poze! Ce dragalas e!! ![]() Ana 32+ Maia Elena lu' mama |
multumesc

33+

crina-s spune:
Seara frumoasa dragelor!
Ma pun si eu la sotior in brate sa ne uitam la tv.
Sa fiti cumintele!

33+
crina
cu VERONICA ELENA
vanyy2009 spune:
anna am vazut si eu falcosu

si am mai vazut si burtica de ana
, ft frumoasa

33+

vanyy2009 spune:
| citat din mesajul lui crina-s Seara frumoasa dragelor! Ma pun si eu la sotior in brate sa ne uitam la tv. Sa fiti cumintele! ![]() ![]() ![]() 33+ crina cu VERONICA ELENA |
seara placuta

33+

ana_25 spune:
| citat din mesajul lui vanyy2009 si am mai vazut si burtica de ana , ft frumoasa![]() ![]() 33+ ![]() Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!! |
Multumim!!!

Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
alexuza spune:
NOAPTE BUNA BURTICI
ma bag la 
Burtica de
36 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE 
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui crina-s Seara frumoasa dragelor! Ma pun si eu la sotior in brate sa ne uitam la tv. Sa fiti cumintele! ![]() ![]() ![]() 33+ crina cu VERONICA ELENA |
Pe mine sotu' nu ma ia in brate cand e asa cald ca ne lipicim amandoi de la caldura!!O zis ca o sa ma i-a in brate cand vine frigul!!

Ana
32+
Maia Elena
lu' mama