Mamici de sept-oct'10-La multi ani Mari Paun!(134)
Raspunsuri - Pagina 2
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Alexuta ce face urechiusa? E mai bine? Cum iti mai petreci timpul? Eu tot butonez pe la tv poate gasesc un film bun, dar pana acum nimic nu am gasit. ![]() ![]() ![]() 33+ crina cu VERONICA ELENA |
OFFF ma dor ambele , dar una mai tare , tot sper sa treaca , poate maine cand ma trezesc nu o sa mai simt nimic

CUM IMI PETREC EU TIMPUL : intorcandu-ma de pe o parte pe alta pt ca amortesc f repede din cauza pernelor , tv-ul este deschis de dimineata pana la culcare , chiar daca mai dorm dupa-amiaza cate o ora
Burtica de
36 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE
ana_25 spune:
Am aterizat si noi!!!Am fost si azi la strand! Azi am defilat pe tot strandu' cu burtica goala
de se uita toata terasa la mine!
Mi-am balacit si eu putin picioarele in apa!
Andreea eu sunt de acord,tu la fel,mai ramane sa vedem ce zic si fetele Pianna si Cami!!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
crina-s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
OFFF ma dor ambele , dar una mai tare , tot sper sa treaca , poate maine cand ma trezesc nu o sa mai simt nimic ![]() ![]() CUM IMI PETREC EU TIMPUL : intorcandu-ma de pe o parte pe alta pt ca amortesc f repede din cauza pernelor , tv-ul este deschis de dimineata pana la culcare , chiar daca mai dorm dupa-amiaza cate o ora Burtica de 36 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE ![]() |
Sper sa-ti treaca durerea pana maine. Vezi ca a inceput un film pe tvr 1 love'n dancing poate-ti place.

sa treaca urechiusele.Ma mir ca nu am patit nimic pana acum de la Ac caci merge non stop aproape.
seara frumoasa in continuare.

33+
crina
cu VERONICA ELENA
vanyy2009 spune:
| citat din mesajul lui Andreea82 Buna seara si de la noi Vany - asa ma dor si pe mine degetele si la fel mi se inclesteaza degetul mijlociu. Am observat ca de cand iau calciu e putintel mai bine Va pup si va doresc o seara faina! ![]() 33+ cu un carucior .... sau ![]() |
eu iau numai centrum materna...care are si calciu in el....uite o sa il intreb pe doctor sa vad ce zice dar mie ca iar zice ca:.... e normal ca sunt gravida, eu orice ii zic pt el e normal ca sunt gravi

33+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!
vanyy2009 spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Am aterizat si noi!!!Am fost si azi la strand! Azi am defilat pe tot strandu' cu burtica goala Ana 32+ Maia Elena lu' mama |
ce tare
33+

crina-s spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Am aterizat si noi!!!Am fost si azi la strand! Azi am defilat pe tot strandu' cu burtica goala Andreea eu sunt de acord,tu la fel,mai ramane sa vedem ce zic si fetele Pianna si Cami!! ![]() Ana 32+ Maia Elena lu' mama |
Ma bucur ca te-ai distrat astazi la strand si ca ti-ai balacit piciorusele in apa.Ce-as mai merge si eu la o piscina.....
Eu nu am curaj sa ies afara nici macar la ora asta. Am iesit pe balcon si m-am topit de cald, ma iau niste transpiratii de n-ai vazut.

33+
crina
cu VERONICA ELENA
vanyy2009 spune:
apropo de petrecut timpul ....maine plecam si noi pt cateva ore pe plaja...abia astept
nu am mai fost demult ca e ft cald aici si plus nici timpnu am avut ca muncim amandoi si zi libera
dar maine relax total all day
33+

crina-s spune:
| citat din mesajul lui vanyy2009 apropo de petrecut timpul ....maine plecam si noi pt cateva ore pe plaja...abia astept nu am mai fost demult ca e ft cald aici si plus nici timpnu am avut ca muncim amandoi si zi libera dar maine relax total all day![]() 33+ ![]() Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!! |
Relaxare placuta!Meriti o zi doar pentru voi doi!
Poate iti face sotiorul si cateva poze cu burtica.

33+
crina
cu VERONICA ELENA
crina-s spune:
citat din mesajul lui vanyy2009
eu iau numai centrum materna...care are si calciu in el....uite o sa il intreb pe doctor sa vad ce zice dar mie ca iar zice ca:.... e normal ca sunt gravida, eu orice ii zic pt el e normal ca sunt gravi ![]() 33+ ![]() Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!! |
Eu iau Elevit si fier. O fi totusi de la calciu caci ultimele analize mi-au spus ca e la limita inferioara si cica bebe acum papa mult calciu.Am s-o intreb si eu pe doctora sa vad ce zice. Daca mi-o zice si mie ca e normal, atunci....

33+
crina
cu VERONICA ELENA
vanyy2009 spune:
citat din mesajul lui crina-s
Relaxare placuta!Meriti o zi doar pentru voi doi! Poate iti face sotiorul si cateva poze cu burtica. ![]() ![]() ![]() 33+ crina cu VERONICA ELENA |
sarumanaaaa

.....o sa il pun sa imi faca
33+