Spiridusi de ian-feb. 2006 ... in vacanta (8)
Raspunsuri - Pagina 6
teolinda spune:
GIO eu tocmai am adunat astazi busuiocul si l-am spalat.. o parte il pun la congelator ... o parte usuc pt a-l folosi la ceai. E busuiocul acela special de mancat nu cel cu care boteaza popa casele la Boboteaza.
E mortal Marco cu , cuvintele "inventate".
ANA - e de belea Alex, am mai spus... m-am distrat teribil.
Mai mi se face "parul maciuca" pe mine ... peste tot doar stirile cu bebelusii si tragedia de la Giulesti. Simt ca ma sufoc de indignare.
Doamne cata durere!
Merg sa ma ocup de busuioc ca doar l-am spalat.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
maraki spune:
Buna dimineata de la sv.
Doamne ce am mai plans aseara cand ma uitam la tv...atata durere si disperare...o tara intreaga sta cu sufletul la gura sa auda vesti bune despre bebelusi.Aseara a fost invitata dr. oftalmolog Monica nu mai stiu cum, are si ea dreptate: te duci la clinica privata sa nasti, dai 4 mii euroi taxa dar daca se intampla vreo complicatie cu vreun nou nascut, tot la stat este trimis sa i se dea ajutor.Deci platesti taxa aia la privat, doar pt confort si atentie Ar trebui din taxele astea, sa se doteze clinicile particulare cu toata aparatura necesara ca vorba aia: bani sant!
Si eu am covoare groase si grele rau
Giova, cum este limba romana Initial m-am gandit ca Marco spune de un cal viteaz
Ana, tare de tot faza cu ursul ponta
Toanca, am dat de tine aseara pe la active
Teolinda, habar nu am cum arata busuiocul in afara de cel care-l foloseste popa Au si astia la sv, o gramada de ghivecele dar in afara de rucola nu recunosc nimic
Sa va spun ce am facut cand ne.am dus la Lolihop vazusem cu o sapt inainte tot la ei dar in alta locatie, araboaice si grecoaice cum au venit acolo cu ditamai bagajele frate, pline cu saorme, pateuri, snack-uri, sucuri.....noi de obicei cumparam de acolo dar am zis ca data viitoare ne facem si noi pregatiri ca sa iesim mai ieftin. Ne ducem sambata la Lolihop( locatie mai noua ) si intru cu ditamai cosul de picnic plin cu sandwich-uri, snack-uri, sticle cu fanta, cola O vad pe tipa de la intrare care ne dadea biletele ca se uita cu ochi critic la cosul meu, nu zice nimic si ne lasa sa intram. Toata lumea avea pahare de plastic cu sucuri cumparate de la Lolihop, noi aveam insirate sticle de cola, fanta....pungi cu snack-uri Oricum nu m-am abtinut si am cumparat o pizza pt Angelo si snitzel cu cartofi pt mine. Mai si ma uit si eu a doua zi pe poze sa vad cum au iesit, cand surpriza! Intr-o poza facuta la intrare, vad un afis mare pe care scria: gustarile si sucurile, va rugam sa le lasati in masina Dupa aia mi-a spus Giorgos ca a stiut, ca din cauza asta m-a lasat pe mine sa tin cosul
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
andiaroro spune:
Maraki-stii pt data viitoare ca e interzis...Bine ca nu au incercat sa ti-l opreasca la intrare ca te mai luai si la cearta si n-ai fi avut dreptate...
Eu am intrat la prima ora ca azi-noapte, la trezitul meu de insomniaca; mi-am amintit ca nu-i spusesem lui Cosmi ca ma gandesc la ea...E clar ca asta nu e vara ta, dar vine ea toamna si se indreapta lucrurile.
Lili- ce bun tr sa fie busuiocul tau "bio".
Eu ma topesc dupa cuvintele inventate, iar al lui Marco e super: vatiz...are imaginatie.(si mie, baba, imi place sa inventez cuvinte spre disperarea barbatului, care zice ca invat copii gresit)
Anastasia haleste tot din farfurie, se linge pe bot, imi zice ce bun e si ca mananaca tot,iar la sf imi intinde farfuria goala si-mi zice: nu e bun! eçi! (merçi)
toanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Buna dimineata de la sv. Doamne ce am mai plans aseara cand ma uitam la tv...atata durere si disperare...o tara intreaga sta cu sufletul la gura sa auda vesti bune despre bebelusi.Aseara a fost invitata dr. oftalmolog Monica nu mai stiu cum, are si ea dreptate: te duci la clinica privata sa nasti, dai 4 mii euroi taxa dar daca se intampla vreo complicatie cu vreun nou nascut, tot la stat este trimis sa i se dea ajutor.Deci platesti taxa aia la privat, doar pt confort si atentie Ar trebui din taxele astea, sa se doteze clinicile particulare cu toata aparatura necesara ca vorba aia: bani sant! Si eu am covoare groase si grele rau Giova, cum este limba romana Initial m-am gandit ca Marco spune de un cal viteaz Ana, tare de tot faza cu ursul ponta Toanca, am dat de tine aseara pe la active Teolinda, habar nu am cum arata busuiocul in afara de cel care-l foloseste popa Au si astia la sv, o gramada de ghivecele dar in afara de rucola nu recunosc nimic Sa va spun ce am facut cand ne.am dus la Lolihop vazusem cu o sapt inainte tot la ei dar in alta locatie, araboaice si grecoaice cum au venit acolo cu ditamai bagajele frate, pline cu saorme, pateuri, snack-uri, sucuri.....noi de obicei cumparam de acolo dar am zis ca data viitoare ne facem si noi pregatiri ca sa iesim mai ieftin. Ne ducem sambata la Lolihop( locatie mai noua ) si intru cu ditamai cosul de picnic plin cu sandwich-uri, snack-uri, sticle cu fanta, cola O vad pe tipa de la intrare care ne dadea biletele ca se uita cu ochi critic la cosul meu, nu zice nimic si ne lasa sa intram. Toata lumea avea pahare de plastic cu sucuri cumparate de la Lolihop, noi aveam insirate sticle de cola, fanta....pungi cu snack-uri Oricum nu m-am abtinut si am cumparat o pizza pt Angelo si snitzel cu cartofi pt mine. Mai si ma uit si eu a doua zi pe poze sa vad cum au iesit, cand surpriza! Intr-o poza facuta la intrare, vad un afis mare pe care scria: gustarile si sucurile, va rugam sa le lasati in masina Dupa aia mi-a spus Giorgos ca a stiut, ca din cauza asta m-a lasat pe mine sa tin cosul Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Da, Maraki cred ca mi-am facut o gramda de "prietene" care m-ar omora pe la active
silvi_2005 spune:
Haideti ca mai dau o cafea si eu
Iuliana eu nu mai scriu pe la alte subiecte cu potential de cearta ca numai ma enervez, luam si eu inserios unele discutii dar de fapt e doar vorbarie goala fara rezultate. In afara de noi, bucatarie si bazarul de umanitare nu ma intereseaza mai nimic, rara mai bag nasul pe la ce subiecte mai clar sa venim si noi sa te sustinem .
MARAKINA TOTALA ESTI mi te si imaginez cu cosul cu bunatati simpatica etsi. Lasa ca daca ai luat si pizza tot e bine, noi stam in casa ca ursii polari aici in oraselul asta nu am nici un centru din asta de joaca si pe ploaia asta in afar ed shopping unde pretul e mult mai mare ca distarctia nu iesim niceieri.
LILI tu ce dieta tii acum ? Scuze daca ai zic pe undeva si am ratat. Si eu cred ac o sa ma puc de ceva program mai lejer ca vad ca asa anu slabesc deloc, nu ma ingras dar nici nu slabesc nic i nu m-am mai urcat pe bicicleta de o vesnicie nu stiu ce lene am cred ca de la ploaie Eu o sa incerc sa mananc disociat cateva zile sa vad daca am ceva rezultate.DE toamna ce sa mai zic ca e toamna in toata regula aici ploua de 2 saptamani si va ploua inca 2 am vazut doar vreo 2 zile frumoase la meteo.
Il auzim aseara pe Alain ca am zis eu ca am vazut ca tot ploua " pai daca tot ploua haideti sa luam consola wii sa ne mai jucam prin casa " vai ce smecher profitor am langa casa i-am zi ca are cu se juca pana ninge si sa ma lase cu consola aia ca i-a luat tas-su playstation 3 nu mai iau nimic. Asta mic are gena shopingholic de la tat-su.
Cosmina tu pe unde esti?
Giova voi ce program aveti? Ce mobila vrei de la Ikea , nu ai un plan deja stabilit ca sunt curioasa ce ai ochit de copii.
toanca spune:
Silvi, si eu intru extrem de rar pe la alte subiecte dar ieri am intrat la "explozie la maternitatea Giulesti" si m-am cam aprins cand ii aud pe unii ca datorita faptului ca medicii si asistentele sunt prost platite au o scuza sa faca munca de mantuiala.
Cand am spus ca nu-i tine nimeni cu forta si ca daca nu le convine sa plece, am primit multe rosii in cap ca asta nu e atitudine
Giova spune:
Ieri Marco nu a mai venit acasa. M-a sunat mamam prietenului lui sa-l las la ei la curte caci plange Mihnea nevoie mare. asa ca al meu sot l-a dus direct acolo, iar seara ne-am dus si noi dupa el si am stat la un suc pe terasa. doamne frumos e la curte. doamne ajuta sa ni s eindeplineasca si noua visul, chiar daca sunt doar 300 m, si nu 100 cum visam eu.
Edi paseste cand vrea, in schimb sta la greu pe picioarele proprii.
La coprocultura nu i-a iesit nimic, in schimb in gura e jale...2 bobitze albe se vad la 2 masele...oare asta sa fie cauza scaunelor lui?
Ieri nu i-am dat defel completare, azi noapte d ela 4-5 m-a supt de am crezut ca mor. cum scoteam tzitzi cum urla. asa ca i-am facut rapid formula si a adormit bietul de el...era flamand se pare.
eu racita cobza...fara chef de nimic. sper sa manance Clau in oras, ca nu am chef de gatit. Edi mai are de ieri...eu gasesc ceva de infulecat.
Lili pai busuioc dintr-ala vreau si eu, soacra mi-a dat de-ala de biserica si nu e asa aromat.
Tu cate kg ai? parca ai slabit super dupa operatie? de ce mai tii cura acum? regim inteleg ca mai trebuie....
Maraki esti mortala. Bine ca nu au comentat nimic alea d ela intrare, ca poate te mai si certai cu ele.
are dreptate dr. aia oftalmolog, exact acelasi lucru il zicea si ginecologul meu. Doar ca la Giulesti s-au facut bani grei din toate FIV-ul alea...unde sunt acei bani? trebuia sa arate lux maternitatea.
Ana ma bucur ca papa bine Anastasia. cate kg are?
Silvia pai vrem paturi suprapuse, camera e cam ingusta si pana ajungem sa ne mutam mai e ceva timp. am vazut 2 modele la Ikea, acum sa vedem. si mai vreau si rafturi dintr-alea cu cutii, pt. toate masinutele, lego , bakuganii si alte tyampenii minuscule. paote asa le va fi mai usor de adunat.
Iulaina cum e Matei? e acasa sau la gradi?
o zi faina, fug sa-mi fac si eu curaj sa ma apuc de treaba.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
teolinda spune:
Salutare si de la mine! Si o salata de rosii cu branza(de oaie) si ... busuioc.
MARAKI hai ca esti tare, vorba Anei bine ca nu ti-au confiscat aia cosul.Da' si sotul tau ... smecher.Macar v-ati distrat?
Busuiocul pt mancare are frunza mai "carnoasa" daca pot sa-i spun asa... e mai lucioasa si este mai aromat-dulceag...cumva. Cel cu care da popa are frunze mai mici, "ascutite" si parca au suprafata cumva mai "paroasa". Mi-am pus de ambele feluri in curte desi cu ala de da popa... nu folosesc. Eventual sa-l iau sa-l usuc si sa-l folosesc la Boboteaza.....
ANA - e smechera rau Anastasia ta.Sa stii ca-i chiar bun busuoiocul... am si cimbru si rozmarin... astea s-au uscat deja si trebuie sa le pun in niste borcanele. Mai trebuie sa pun si ceva menta la uscat... Acu' sa vad daca si cat le-oi folosi eu pe toate.
SILVI - asadar voi sunteti familia "shoppinghouse". La noi e tare bine... cald... vai ce-mi place desi azi dimineata a fost cam racoare si mirosea a toamna. Noroc c-acum e iarasi super cald.
Silvi eu nu tin o dieta anume.. eu tin REGIM din cauza ca mi-am scos bila/colecistul acum 4 luni. Defapt mi-au spus ca n-am voie GRASIMI, PRAJELI, RANTASURI si varza, fasole, linte... La prima vedere pare "usor" dar cand vrei sa mananci chiar si-un sandwich si iti dai seama ca nu ai voie unt, nu ai voie mezeluri... ramai doar cu painea... si exemplele sunt multe...
Eu tocmai am fost prin curte si am spalat cu furtunul caruciorul de curte al lui Cosmin si tarcul... in caz ca poate la toamna-iarna mergem pe undeva si sa-l am pregatit.Tarcul e"second-hand" ramas de la Nicolas si necesita oarece igenizare
IULIANA - lasa tu conflictele ca n-are sens... Din pacate ne consultam noi, ne analizam pe la particular dar cand este doamne fereste de vreo operatie... tot in spitalul de stat ajungi. (de ex. cum am fost eu operata de urgenta de colecist).
COSMI - chiar pe unde esti... sper ca esti bine!
Merg sa intind si niste rufe acum...
Va doresc o zi frumoasa tuturor!
toanca spune:
Liliana, da azi dimineata chiar mirosea a tomna si erau numai 18 grade.
Maraki, esti mortala da si sotul tau smecher; te-a bagat pe tine la inaintare
Giova, da e frumos la curte, dar si mizeria e pe masura; toata ziua trebuie sa maturi, in casa e praf ca Matei cam uita sa se descalte din curte in casa si invers, tot felul de ganganii, etc; eu am o curte numai de vreo 200 de mp dar am fotolii, masa, balansoar sa tot stai in zilele insorite;
teolinda spune:
La mine nu e praf.. Nicolas s-a invatat sa se descalte afara de papuci...Ma dispera in schimb ganganiile si paianjenii sub orice forma/dimensiune... ba pe jos , ba pe pereti, ba pe tavan... ba prin curte isi tes panze intre flori asa ca de f multe ori cand merg pe alei ma "impiedic" in plasele lor.Sa va mai zic de musculite si fluturi de noapte care stau "calare" pe geamuri cand aprind lumina. Cand e de spalat geamurile zici ca a aruncat cineva cu ulei pe ele Una peste alta... prefer sa convietuiesc cu ele decat cu vecinii de la bloc