Spiridusi de ian-feb. 2006 ... in vacanta (8)
Raspunsuri - Pagina 5
silvi_2005 spune:
Vai mai fetelor ce veste cu copilasii aceia ce se paote intampla totusi in Romania si parca vad ca maxim o sa fie demis careva nu cred ca face careva puscarie cum ar merita vai de saracii parinti.
Noi stam si hibernam e frig ca sin Germania. O sa iesim azi putin la Cora si Carrefour ca nu avem unde merge
andiaroro spune:
Lili-asa am patit si eu cu covorul de la Alex din camera...e mic(cred ca 1,20x1,20), dar e fff gros( set cu decorurile :))) si abia in 4 zile s-a uscat pe balcon. noroc, ca a prins soare in prima jumatate de zi.
Giova-mie mi se par diferiti Edi si Marco, dar mai au ei si puncte comune(doar au aceiasi mama si acelasi tata,nu)...Felicitari pentru pasii catre eternitate!
Bee-superba trupa mai ai!!!
Maraki- vacanta placuta lui Angelo...soacra o lua de vara ca poate prinde reduceri...Daca nu se poate abtine, macar sa-i ia pt la anu'
Mira-supervacanta mai avuserati!La multi ani, lui David!
Bumbi-te tot preumbli, vecinico!!!Acu banuiesc ca esti la strudel cu cafea vieneza...
La ai mei e chef mare acum ca e ziua tatalui meu si Alex face 4 ani si jumatate tot azi...cica a facut tort cu meme
sa va zic o faza de la inceputul vacantei...il prezinta un vecin al bunicii lui Cristi pe Alex gastii de copii din sat:
-Asta e francez!
-Io nu sunt francez. Io sunt rumaneste.
-Daca esti roman, de ce vorbesti asa?
-Io vorbeste rumaneste!!!
Acu imi turuie poezi si cantece la telefon.....inca mai are un mic accent, dar vocabularul i-a explodat si nu mai face nici o greseala de gramatica. Ultima veste e ca acolo unde l-a muscat tantarul are semn, dar unde l-au pupat fetele la batistuta nu se vede nimic
Eu am capul zdreanta de laAnastasia ca turuie si asta intr-una`.i-am facut ieri ciorba de fasole si numai asta vrea sa manance.am rugat-o cu macaroane cu branza si mi-a pus un boot: nu veau ata!!!..nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand se vor intalni. Se duce numai cRISTI SA-L recup ca pt 3 zile era prea complicat sa plecam toata satra
Giova spune:
nu am facut nimic de mancare. Clau a mancat in oras...eu .....
Lui Edi i-am facut aripioare de pui cu orez...inca are scaune moi si nu stiu cum sa scapam de ele.
Lili si Clau vrea musai dovlecei si brocolli la steamer. as face azi, dar tocmai am copt niste vinete si cred ca dintr-astea ii dau diseara.
Si eu am pus porumb la fiert, in oala cu presiune. ies buni pe abur? eu si baietii suntem morti dupa asa ceva.
Ficatei nu i-am dat inca lui Edi...noi nu prea mancam asa ceva, am auzit ca au si multe toxine, asa ca nu i-am inaugurat inca.
sper sa nu vina ploaia sa apuce covorul sa se usuce.
Ana chiar ma gandeam azi la tine, cand am vazut satra de tigani la noi pe camp. A venit pol. comunitara azi, Clau i-a chemat ieri ca nu se mai poate...dar degeaba....ei au disparut, dar boarfele aici sunt...parca vad ca apar pe inserate.
e haios tare Alex...cu rumenestea lui. asa deci, merge doar Cristi dupa el. Ma bucur ca i-a placut si s-a simtit bine in tzara, fara voi.
Anastasia o scumpica....ai mei nu mananca ciorbitza de fasole verde. doar edi daca o tai marunt.
Silvia, maraki si in Italia e un frig...de noiembrie. parca vad ca vine si la noi...cam dupa o sapt. vine vremea de acolo[brrrrr].
eu am fost cu Edisorul la piata, am luat o groaza de legume, numai bune de papat.
merg sa curat vinetele ca mi-e o pofta de mor.
astept si eu indemnizatia asta, sa vad cu cat a scazut, sper sa fie dupa cum am socotit si eu, - 3 mil., acum sa vedem....
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
da, au intrat banii...-3mil. Tot e bine ca nu au taiat mai mult din ea. sa ne mai dea numai pana la 2 ani...ca la cum e situatia in tzara asta....
Numai bine platesc taxa de depozitare de la Cord blood center...cand am primit factura nu mi-a venit sa cred ca a trecut deja 1 an.
Lili m-am pus sa curat vinetele cu manusi, parca tu le curatai asa...vezi de treaba ca nu am putut. Bine ca nu mi-am patat mainile...la 3 vinete, nu se prea vede.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
teolinda spune:
ANA - hai ca m-ai distrat cu Alex... cum vorbeste el si cum facea acordurile. Cred ca-i un dulce. LA MULTI ANI tatalui tau si evident si pt printisor ca doar odata-n viata face 4 ani jumate. Nu-mi spune de covor gros... ca asta nu-i el cel mai gros dar are "paru" foarte des. Stiu ce spui si despre cele groase.. ca am si eu pe McQueen care-i tare gros .. noroc ca-i mic (gen covoras de baie).
GIO - ies belea porumbii la steamer... . Buuun broccoli si dovlecel . Mie imi plac dovleceii si cruzi ... in salata cu putin sos de soia.
Cat despre ficatel... asta-i perioada in care il papa copii... in piureul de legume. Cel putin Nicolas decand n-a mai mancat piure de legume facut la blender (1 an si un pic) nici ca a mai pus gura pe ficatel. Toxine... sau nu... cica are fier. Mai mult pt asta il dau.
Silvi - hai nu ne speria cu temperaturile alea scazute. Da' parca simt miros de toamna pe la nari... dimineata chiar era mai racoare... parca vad ca imediat apare "regina" toamna si se instaleaza pe tron. Brrrrrrrr ca o urasc!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
teolinda spune:
GIO - eu nu curat vinete. Mama coace...mama curata...mama pregateste... RObert mananca (eu n-am voie).
Chiar a facut acum 2 sapt pe gratar de jar le-a copt...aratau tare bine... albe... frumoase. Au mancat musafirii la petrecere. Eu mi-am pus pofta-n cui.
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
toanca spune:
Aoleu...nu vorbiti de toamna ca m-a apuca ; macar sa mai tina vremea buna cat sunt si eu la mare
Si la mine tot mama e "insarcinata" cu facutul vinetelor; eu doar dau comanda; la fel si cu muraturile.
Nici Matei nu a mai mancat de mic (de cand ii dadeam blenduit)ficatei; mie imi plac, mai ales cu mamaliga si usturoi dar sunt singura din casa care mananca asa ceva.
Mie in ultimul timp mi s-a pus pata pe ciuperci la gratar cu cascaval; in fiecare sambata si duminica imi face Victor ciuperci
Giova spune:
si la mine, mama face vinete pt. iarna. a cumparat tata deja 16 kg si le-a copt afara pe gratar. sunt in lada deja. mai pune mama o tura cand se intoarce din Italia.
Eu am luat asa pt. noi, sa le mancam acum....
si tare bune au fost...e a 3-a oara cand mananc vinete proaspete vara asta.
edi doarme dus...sper sa-l poata lua Clau pe Marco de la gradi. e si santierul in zona...daca nu, trebuie sa-l trezesc pe pitic si sa mergem la gradi.
mamica de 2 smecherasi
andiaroro spune:
Giova-daca faci dovlecei la steamer, poti sa adaugi o jumatate stors bine in salata de vinete....o face mai alba si mai fina. mie imi place varianat asta.Cristi zice ca o prefera pe cea "originala".
Bafta mare cu "verisorii"...sper sa scapati repede de ei...De aICI VAD ca s-au carat, dar prin centru e plin...joia trecuta am fost la ambasada sa-i iau anastasiei certif ro si am asistat la o cearta mama-fiica. cum amestecau tiganeste cu ro , am inteles ca o certa pe fata ca dimineata cand isi impartisera liniile de metrou o alesese pe aia si nu erau multi oameni si castigasera doar 7 lei(euro, banuiesc).Apoi am stat la o terasa cu o prietena si tot treceau valuri-valuri.
Lili- tu din cauza grasimilor si semintelor nu poti manca salata de vinete?
Mi-am mai amintit de o faza cu Alex cu pestera(ca ramasesem datoare cu ea)...A gasit la bunicii lui Cristi o sapca rosie cu PSD si nu era chip sa i-o mai luam asa ca umblam cu ea...In pestera, ghidul era in spatele nostru si il intreaba:
-Esti de-al lui Ponta?
-Inca n-am vazut ursul ponta.
si apoi imi zice mie la ureche;
-am spus corect in rumaneste "panda". se zice"ponta"?
Fug ca da asta mica semne ca s-ar trezi...oricum, afara nu ne putem duce pe asa potop
ps: ciorba era de fasole boabe si haleste singura cu lingura...in + am uitat la prietenii nostrii cana ei cu pai si nu vrea sa bea din cana cu cioc, asa ca bea singura din cana lui alex cu oui-oui....musai acum sa-i cumpar si ei una cu printese
si ei ii plac ficateii.. alex nu a fost niciodata fan. el e cu pipotele
Giova spune:
tocmai a recuperat Clau copilul de la gradi si l-a dat la telefon sa-mi zica cum a fost la manej.
- eu: Ti-a placut mami acolo? ai calarit?
- M: da, de 2 ori pe unul negru, ala e cel mai vatiz dintre toti.
Noroc ca mi l-a dat pe Clau si mi-a explicat el ce e cu vatizul ala...de la viteza...calul e vatiz, in loc de iute. doamne ce le scoate, de un timp numai dintr-astea zice, doar ca eu le uit.
Mi-am mai adus aminte de una...era cu cumnata prin imensitatea de curte si vede ciupercutze crescute prin iarba.
Cumnata ii zice ca nu sunt bune, sa nu le atinga ca sunt otravitoare.
Cand le vad si eu, vine repede Marco la mine si-mi zice sa nu le ating ca ma curenteaza.
Ana nu stiu daca mai fac dovlecei in seara sta, dar voi incerca cand am ocazia. Sper sa ne placa...
Doamne ce mortal e Alex, cred ca s-au distrat bunicii cu el acolo.
Poate nu va mai vrea sa-i dea lui Alex canitza cu Qui-Qui, sa vezi atunci scandal.
Ciorba de fasole boabe nu ii place lui marco. la edi recunosc ca i-am dat doar zeama...si mama ce i-a mai placut. dar nu am abuzat ca era dupa entero si asta mai lipsea.
Lili si noi mancam mult busuioc. acum dupa concediul asta am ramas fara busuiocul pus de soacra...era dintr-asta romanesc si astept sa-mi dea cumnata ca ea are dintr-ala italienesc, doamne ce gust bun are....doar sa faca seminte...pana atunci cumpar din real, doar ca se duce rapid o caserola dintr-aia.
mamica de 2 smecherasi