**Buburuze de 2009 in actiune (26)**
Raspunsuri - Pagina 20
lavinia.p spune:
Din no mesaj special pt Maria, tot cu intarziere dar tot din suflet:
la multi ani, multa multa sanatate si sa-ti dea DD numai bucurii si la parinti la fel!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
lavinia.p spune:
Am revenit, scriu repede pana nu se trezeste piticania mea iubita si istericoasa
Apropo Carina de ce nu mai intri pe la noi? Te-am suparat cu ceva, careva? si sper sa ne mai dai un semn de viata sa ne mai spui ce face Maria si cu pozici de la ziua ei!
Getikma bucur ca v-ati simtit bine, sa moara scorpia de ciuda vorba ta..chiar a plecat? Cred ca mai faci un chef cand pleaca
Annasa poarte Vladut sanatos noile incaltari, si eu tre sa-i iau la Raresel ghetute de toamna ca nu are, 3 numere i-a crescut piciorul vara asta, daca-i creste tot asa si iarna imediat il incalt cu a lui tat`su
Siminace minunatie de fecior ai, doamne cat mai e de dulce la costum, un frumos ca de obicei, o sa franga inimile la multe fete, sa te tii bine mami...moama si ce tort demential ati avut
Emafelicitari pt numarul 7, sa iasa si restul fara dureri mari
Picky sa treaca repede mucisorii si tusea si sa iasa odata dintisorii aia sa nu o mai supere pe puca mica, din acest motiv de copii raciti mi-e si mie teama cand o sa-l duc pe Rares la cresa..insanatosire rapida
Fetelor imi pare rau ca va trezesc noaptea bebeii, e foarte nasol, cred ca sunteti terminate, sper sa nu-i tina mult, am avut si eu candva cateva nopti cu treziri dinastea si am dat in depresie de la oboseala, va pe toate si sper sa nu tina acest obicei mult!
Annadistractie placuta la munte abia astept sa ne povestesti cum a fost si poza cu tortul sa salivez si la al tau
Deci Vladut s-a indragostit m-ai terminat cu stirea asta, cred ca e un scump si-ti vine sa-l mananci cand il vezi, azi maine vin cu gagicile acasa si ne trimit la plimbare
Pickyimi pare rau ca ai probleme cu familia, din cauza de bb2? sa nu-mi spui....iar sora ta de ce nu mai sta? Multa sanatate va doresc si ai grija de tine!
Emapupici pe bucuta intepata sa nu doara si sper sa nu faca reactii!...Ema si eu patesc cu crizantema asta mica la fel, face niste crize si istericale ca mi rusine sa ies din casa cu el...nush ce-i de facut, dc gaseti vre-o metoda sa-mi zici si mie!
Ema ce se m ai aude de poza cu ceasul...hai fata ca si eu is curioasa
In sfarsit am ajuns la zi cu cititul, daca am timp mai intru mai tarziu si va las si eu cateva pozici cu noi, sa vedem ca mergem la mama sa o serbam de Sf. Marie mica. Va pe toate si buburuzele istericoase ca vad ca nu numai eu am
P.S. In caz ca v-a fost dor de mine am umplut eu ultimele doua pag.din capitolul asta...sper ca nu v-am plictisit, iar daca da va trece voua
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Rareselul a implinit un anisor
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
emanouela spune:
sara buna fetele
lavi sarumana mult si voua sa va traiasca si sa fie sanatos si sa treaca cat mai repede fazele astea dubioase...nu mai caut metoe ca am obosit dar daca cumva gasesc, te anunt si feteleeee maine pun poze cu ceasul
pana atunci va pup
cris_82 spune:
neata mamicic cu pici terorici
haideti la o calda,perfuzabile pentru cine are nevoie,trabuce si vougue
lavi sarcina usoara finei si un bebe sanatos si la termenapropos,eu la noi nasica de botez a mirunei,care sambata acuma se marita a aflat ca o sa aiba un bebe ;nasol rau cu crizelenoi am inceput sa o pedepsim sau sa o certam cand o apuca pandaliile asa din senin..multam de info.am aflat si noi ca trebuie sa faca o eco abdomino-pelviana si pretul difera d ela un cabinet la altul,dar e cam in jur de 120-180 roncu dintisorii asa e,si raresul tau cu tero a mea fac parte dintr-o categorie mai aparte .Multamacum e mai binisor ca face tratament de 3 sapatamni si a mai eliminat din nisip,dar problema pietrei a ramas ca a coborat in vezica..e ceva de groaza.. ce tare,nu inceraca de pe acuma sa se incalte cu incaltarile voastre??ca miruna imi ia papucii de casa si lipa-lipa ca o rata cu ei
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
cris_82 spune:
[h1]LA MULTI ANI Serialbastre !!!!!!!!!multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi si sa fi iubita de toti
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
La multi ani Andreea!
Lavi-ce ma bucur ca ai intrat sa ne mai povestesti despre voi!
la Raresel sa nu-l mai chinuie maselutele.
Andutu e bine,i-au trecut bubitele,i-a iesit si a doua maseluta.Nu stiu in schimb de ce se mai trezeste noaptea-se trezeste plangand,il mangai putin si adoarme la loc,dar asta de cateva ori pe noapte;nici cand era bebelus nu facea asa.Sa speram ca isi revine ca ma termina oboseala.Si al meu face crize daca nu facem ce vrea el insa am hotarat sa-l ignoram-a observat ca daca nu-l bagam il seama ii trece;bine ca ne cam termina urechile dar.....
Mada-esti o norocoasa cu mama si cu soacra.si pe mine ma ajuta mama,insa mai mult mamaia ca mama munceste si in plus mai are grija si de nepotelul meu.Cu soacra prefer distanta.Felicitari Mariei ca stie sa numere.
Cris-ti-ai luat rochie ptr nunta?Dar Mirunei?
Ema-ne-ai innebunit cu ceasul tau!
Anna-cum ati petrecut?Asteptam poze!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Neata,
La multi ani, Andreea! Multa sanatate si fericire!
Multumim fetelor de urari. Noi am venit aseara de la munte si inca suntem rupti de oboseala. Fi-miu nu a terminat inca cu noptile nedormite, si deja sunt terminata. Oricum el se trezea de f multe ori pe noapte, dar acum se tot vaita si nu mai poate sa mai readoarma
La munte a fost frumos, dar destul de frig. Vladut s-a jucat tot timpul si s-a simtit bine. Vreau sa trimit pozele cu Vladut pe mail, dar mi s-a sters pm-ul cu parola mi-o mai trimiteti si mie o data?
V-am pastrat la toate tort
Am fost si cu un bebe de 3 luni, mai fetelor, stiti ce copil cuminte si frumos, nu aveau nici un stres parintii lui, nu plangea deloc, un bibelou Pai fi-miu cand era ca el imi manca zilele, plangea, nu dormea..nu stiam ce sa-i mai fac
Vorbiti de crize de nervi la buburuze, sa va zic eu ca tot am puiul cel mai mare din gashca. La noi crizele au trecut pe masura ce s-a marit si asta pt ca a inceput sa inteleaga argumentele pt care nu are voie sa faca sau sa primeasca ceva. Eu sunt uimita ce copil intelegator am in ultimul timp, merg cu el in parc si cand ceva nu este voie ii explic iar el imi arata ca a inteles si apoi nu mai cere sa faca asa ceva. Mai mult chiar, eram intr-o zi si cu mama mea in parc, Vladut voia sa mearga pe un trotuar unde era o groapa, i-am explicat ca nu putem merge pe acolo ca este o groapa in care daca o sa cadem o sa facem buba. El a ramas pe loc si tot arata in directia respectiva si explica ce i-am zis eu, ba un cuvant cunoscut ba 5 pe limba lui. Mama ii zice ca il duce ea sa-i arate groapa si vrea sa-l ia in brate, in momentul ala Vladut se lasa greu sa nu-l ridice si se trage inapoi si incepe sa-i explice ca acolo nu e voie. A fost un moment in care mi-am dat seama ce mare a crescut copilul meu.
Simina, ma bucur tare mult ca a scapat Andutu de bubite si i-a iesit si maseluta Ce bine, sper sa doarma mai bine acum si sa te odihnesti si tu
Ema, bine ca a scapat Darius de vaccin cu bine. Cat sa te mai astept cu ceasul ala?
Nicuratze, astept sa treaca lenea si sa vadem ceva poze de la mare, mi-e dor de puii tai frumosi Cum te mai simti?
Cris, sa fie sanatoasa nasica si samburelul din burtica! Pregatite de nunta? Cum o imbraci pe Miru?
Lavi, ce ma bucur ca sunteti bine, nu mai stiam nimic de voi Ies ele si maselele, bine ca e sanatos Sa traiasca finutul din burtica si sa fie sanatos! Abia astept sa am si eu un finic, dar am niste fini tare lenesi Noi suntem binisor, f obositi, cu nopti nedormite bine, cred ca ne luptam si noi cu vreo maseluta ca papa si prost din nou... in pus am zis ca pe 9 septebrie il intarc, sa vedem cum o sa fie ca mi-e groaza. Eu sunt f obosita si sper ca pana incep munca sa-mi revin si sa ajung sa-mi fac si ceva analize...
Mada, felicitari, vorbeste f bine Eva, si stai fara griji ca o sa-si faca curaj si pe afara sa mearga, sa se simta ea stapana pe ea
Getik, harnicuta mai esti, ai facut ordine in dulapuri? Ma bucur ca te-ai odihnit si ai mai multa energie!
Puuup
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
emanouela spune:
http://picasaweb.google.be/ciofu.catalin.aurelian/Darius#5513713863596994290
gata, am pus si ceasul...deci...sunt cateva foto de pe 26 aug, cand a a vut liber la a se destrabala cu o mini tarta cu capuuni, cateva din Anvers, orasul unde e Picky...am prins si o sarbatoare, ziua eliberarii Anvers-ului si ceaul, mult asteptatul ceas....mecanismul cu ace era intact dar bulinile alea a trebuit sa le lipesc eu
getik1 spune:
iubita al meu barbat era la servicii cand ma batut si nu am pututs a dau ca eram cu fata in brate dar cand a venit sormea iam dat de nu mai puteau sa o scoata sormea cu socramiu din mainile mele si din respect pentru barbatimiu am lassat lucrurile asa cum sunt ca el e terminat cand vede ce parinti are asa ca ce sa mai zic cat sa mai pun si eu sare pe rana nu are destul el??
pleaca pe 12 sept in italia sa nu se mai intoarca din partea mea alcoolica
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009