Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Al2csa vazut poze cu yannis si cu sebica.Am pus si noi ceva poze de azi.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mama ce pofta mi-ai facut cu tortul ala . Si ce dulce e cu coiful ala pe cap

Noi avem un colt de dinte . Intr-o zi doua sparge si gingia si gata dinteleeee!!!! Si langa se vede umflat rau! Deci in curand voi avea un iepurila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Al2csa vazut poze cu yannis si cu sebica.Am pus si noi ceva poze de azi.

Mama ce pofta mi-ai facut cu tortul ala . Si ce dulce e cu coiful ala pe cap

Noi avem un colt de dinte . Intr-o zi doua sparge si gingia si gata dinteleeee!!!! Si langa se vede umflat rau! Deci in curand voi avea un iepurila

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Bv lasa ca scapati rpd si zic eu ca e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Am vazut si eu pozele(o iau in ordinea care le-am gasit)

Ce frumos e sarbatorita Maria de Ioana si ce cumintica sta sa ii faci poze si la tortulet....ca apoi sunt sigura ca si-ar fi bagat manuta in el....

Seby de Evyeme,oauu ce fain se sta in piciorusecred ca ai facut niste ochicand l-ai vazut

Yannis de Al3csa,ce imi place cum ii sta in albastru,il prinde bine,e atat de finut

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

helau,

mai fetele, va aud ca va sarbatoriti si va urai LMA de Sf.Maria
dar eu stiu ca azi nu se ureazala multi ani, pt ca e Adormirea Maicii Domnului...LMA se ureaza pe 8 septembrie...
na, va urez si eu toate cele bune atunci!

Alecsa, ai curaj sa-l lasi pe bebe cu mama ta 4 zile, cred ca esti prima care-si lasa pufuletele acasa...

Noi plecam la noapte!
MA duc sa ma uit la poze!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

helau,

mai fetele, va aud ca va sarbatoriti si va urai LMA de Sf.Maria
dar eu stiu ca azi nu se ureazala multi ani, pt ca e Adormirea Maicii Domnului...LMA se ureaza pe 8 septembrie...
na, va urez si eu toate cele bune atunci!

Alecsa, ai curaj sa-l lasi pe bebe cu mama ta 4 zile, cred ca esti prima care-si lasa pufuletele acasa...

Noi plecam la noapte!
MA duc sa ma uit la poze!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Drum bun sa aveti si un concediu de vis.....printesica mica sa se simta super si voi la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Bine v-am regasit

Ne-am intors de la parintii mei si-am intrat repede sa va salut, sa spun LA MULTI ANI celor ce-s Marii, si sa va spun ca mi-ati lipsit.
Am o gramada de bagaje de desfacut, nu cred ca apuc sa citesc mare lucru azi, da' recuperez eu...
Maia e teribil de activa, i-a placut la racoare, seara ii puneam pantaloni lungi, cei mai subtiri, dar era cazul de pantaloni lungi.A fost bine. Am venit chititi s-o cantarim ca eram convinsi ca a luat super bine in greutate ca ni se parea tuturor ca are obraji si pulpite...rezultatul sunt niste onorabile 40 g intr-o saptamana si 2 zile...ei, recuperam candva.A inceput sa pape legume mai bine, papam si carnita de pui, cand vrea, cand nu, dar eu zic ca incet, incet se invata. Este de o energie fantastica, nu sta o clipa locului, se taraste pana ajunge unde vrea, agata totul, gandaceste, vrea o gramada de atentie. Se stramba si pufaie intr-un fel tare comic de vreo 3-4 zile, nu pot s-o filmez ca se opreste cand vede aparatul.E o simpatica

Fug la bagaje si apoi la Cora sa luam pozele pe care i le-am scos pe hartie Maiei.

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Bine v-am regasit

Ne-am intors de la parintii mei si-am intrat repede sa va salut, sa spun LA MULTI ANI celor ce-s Marii, si sa va spun ca mi-ati lipsit.
Am o gramada de bagaje de desfacut, nu cred ca apuc sa citesc mare lucru azi, da' recuperez eu...
Maia e teribil de activa, i-a placut la racoare, seara ii puneam pantaloni lungi, cei mai subtiri, dar era cazul de pantaloni lungi.A fost bine. Am venit chititi s-o cantarim ca eram convinsi ca a luat super bine in greutate ca ni se parea tuturor ca are obraji si pulpite...rezultatul sunt niste onorabile 40 g intr-o saptamana si 2 zile...ei, recuperam candva.A inceput sa pape legume mai bine, papam si carnita de pui, cand vrea, cand nu, dar eu zic ca incet, incet se invata. Este de o energie fantastica, nu sta o clipa locului, se taraste pana ajunge unde vrea, agata totul, gandaceste, vrea o gramada de atentie. Se stramba si pufaie intr-un fel tare comic de vreo 3-4 zile, nu pot s-o filmez ca se opreste cand vede aparatul.E o simpatica

Fug la bagaje si apoi la Cora sa luam pozele pe care i le-am scos pe hartie Maiei.

de Maia Ilinca (29.01.10)
WB, ma bucur ca v-a priit minivacanta,ce frumos povesti de ce face Maia,cred ca acum se bucura de tati ei(parca ziceai ca plecati fara el)

Mergi la inceput

Sunt singura pe aici iar,eu duminica nu fac nimic(ma refer treaba),odihna cat se poate,de sambata fac totul ca duminica sa am parte de relaxxxxxxxxx......parca stau la panda sa mai povestesc(sunt numai cu albinutza)cu mamicile de pufuleti......se vede ca sunt in alta tara,ca nu am unde sa merg,la rude ma refer si cum stau intr-un orasel mic,mai nimic nu e deschis astazi si la plimbare nu putem iesi ca e un friggggg si mai si ploua....asa ca va astept cu un frappe(ca acasa e caldddd)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

helau,helau...
LMA bubu
LML pufuletilor de ieri si azi!
LMA mario
LMA tuturor Mariilor ! ( dau de baut si mancat monti si nemonti)

miremia,succes sa-si faca efectul zinnatul
gmilady,imi pare tare rau de faptul ca a fost bebe x bolnavior las ca va fi mai bine concediul urmator!; multumesc de urari
haircut,sa va fie de bine concediul!
nikole,pupici modelutzei irinuca!
lorex,sa aveti concediu frumos,relaxant si o bobitza fericita!
decenuela,esti fenomenala ...intotdeauna e o placere sa te citesc
xela,A e tare dulce cu comentariile ei
bea,ma bucur ca avenit sotul tau acasa!sunt convinsa ca vei gasi cea mai buna solutie cu toate
cris d un dintisor jumate? felicitari!
sa va spun ca aici ploua(a plouat toata ziua ) si e racoare?
nu am apucat sa vad nici o poza din lipsa de timp......abia astept sa recuperez
simplicity,multi pt ariana de la alex sa nu mai fie maraita

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Sfintei Maicii Domnului si stim cu totii ca nu sunt deloc putini aceia!

Si noi avem buburuza cu numele Maria, botezata astfel in cinstea Fecioarei, deci petrecem cu mare veselie.

Va pupam si va dorim la toate multa sanatate, voua si pufuletilor vostri, fericire si case pline de multa dragoste.

PS: sa stiti ca ne gandim foarte des la voi, si eu si Lalitica, chiar daca nu mai intram atat de des pentru ca bebelusii nostri au nevoie de si mai multa atentie decat au puii vostri. Nu ne-am suparat ca ne-ati scos de pe prima pagina, dar suntem convinse ca nu o sa ne uitati.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput