Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (122)
Raspunsuri - Pagina 20
lorex spune:
salutare de la mare!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele multam de coffee ,decenuela...pupici lui jiji...oscilo si panadol e destul,zic eu... ioana fota,sa-ti traiasca nepotica! gmilady LMA sa ne traiesti,leoaico! alecsa,felicitari pt dintisor! adina bulina,ce ma bucur ca ne-ai scris!... noi ne-a, tot intrebat cum mai sunt maria dalia si david simplicity...cuscra draga...fa ca si mine...pro tv,antena 1 ,realitatea le putem vedea pe net......si,de altfel,cam tot ce ma intere gasesc pe net infiorator,cumplit ce s-a intamplat la maternitatea giulesti nici nu pot sa-mi inchipui ce poate fi in sufletul parintilor respectivi! micki mica si yasmine LML puiutilor vostri! miremia,plateea si lorex sa va simtiti tare bine in concediu! sa aveti puiuti cuminti si papaciosi! mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
simplicity spune:
citat din mesajul lui lorex a fost proba Sunt cu Tomaca la acelasi hotel Ne-am salutat din mers aseara, eu aveam porumb printre dinti, ei se grabeau la cina. Sa vedem cum facem sa ne vedem cu Miremia si Plateea. Poate si Ioana ca Lucia pleaca azi si nu-i timp. Bobita se simte f bine acum doarme in Leagan langa piscina, la umbra! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele multam de coffee ,decenuela...pupici lui jiji...oscilo si panadol e destul,zic eu... ioana fota,sa-ti traiasca nepotica! gmilady LMA sa ne traiesti,leoaico! alecsa,felicitari pt dintisor! adina bulina,ce ma bucur ca ne-ai scris!... noi ne-a, tot intrebat cum mai sunt maria dalia si david simplicity...cuscra draga...fa ca si mine...pro tv,antena 1 ,realitatea le putem vedea pe net......si,de altfel,cam tot ce ma intere gasesc pe net infiorator,cumplit ce s-a intamplat la maternitatea giulesti nici nu pot sa-mi inchipui ce poate fi in sufletul parintilor respectivi! micki mica si yasmine LML puiutilor vostri! miremia,plateea si lorex sa va simtiti tare bine in concediu! sa aveti puiuti cuminti si papaciosi! mami de Radu si Alex asa creste Alex |
bine ai revenit pe la noisunteti bine?
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
simplicity spune:
cine ne face capitol nou?fetele tehnicutze sunt in vacanta.....eu nu stiu sa fac....
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui lorex salutare de la mare! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Cum e la mare?Va place?sunteti bine?
rox_y spune:
citat din mesajul lui lorex a fost proba Sunt cu Tomaca la acelasi hotel Ne-am salutat din mers aseara, eu aveam porumb printre dinti, ei se grabeau la cina. Sa vedem cum facem sa ne vedem cu Miremia si Plateea. Poate si Ioana ca Lucia pleaca azi si nu-i timp. Bobita se simte f bine acum doarme in Leagan langa piscina, la umbra! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Distractie placuta...ce super ca va intalniti..sa faceti pozeee
Asteptam detalii, impresii
bobita cea cuminte
31.12.2009 Roxi de Diana
http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot
rox_y spune:
citat din mesajul lui simplicity cine ne face capitol nou?fetele tehnicutze sunt in vacanta.....eu nu stiu sa fac.... Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
vaiii!!da chiar.... cine ne face capitol???
31.12.2009 Roxi de Diana
http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot
ioana_fota spune:
Week asta vine si mami de patriot cu el binenteles la mangalia asa ca cine stie poate,poate
ioana_fota spune:
Lorexx ne ajuti cu un cap nou?