Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Salutare ladies,

in primul rand La multe lunite sarbatoritilor

Multam de coffee Dece,uite si o sa pui in vaza

Ioana,FELICITARI mamicii(cumnatei tale),sa le traiasca,sa creasca mare,sanatoasa....si felicitari si tie pt noua postura de matusica...........ce cadou frumos a primit tatal de ziua lui...

Despre noi...imi vine sa rad cand vad cum vrea sa mearga de-a busilea,dar cu capul si picioarele,nu poate sa se sprijine pe maini...tot incearca ea

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Rox_y eu tot iti trimit banuti(voturi)....sper sa castigi,sa ne anunti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

....anunt cum nu

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

....anunt cum nu

31.12.2009 Roxi de Diana

L-ai ajutat pe rox_y cu 249 bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

alecsa

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Intru repede acum, fac cinste!!!

Cu o masa imbelsugata, 100 de aperitive si 200 de feluri principale nu dau detalii ca nu ma pricep dar cine le-a facut garanteaza ca-s delicioase, pe toate gusturile si pentru toate siluetele, la alegere.
Bautura de asemenea , de la bere pan' la sheridan's si sampanie, cu alcool si fara

Iar in final tortul, obligatoriu:
http://www.cakepicturegallery.com/v/birthday-cakes/Elegant+white+cream+birthday+cake+topped+with+fresh+fruit+for+80th+birthday.JPG.html
in realitate e-un diplomat acoperit complet de fructe, sa vedem unde indesam lumanarile nu-s chiar 80, dar pe aproape tot cifra rotunda

De-acum si pana maine spre dimineata sa cante si muzica

eu o las asa, opriti-o voi cand se da stingerea

Noi ne pregatim de iesit si sarbatorit intai in 3 , apoi cu familia extinsa

lui Mario pentru dubla aniversare
si tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de ieri, in special Maria Alexandra de Ioana_fota, mamidepuiuti (?), Maria Dalia de adina_bulina, finutului lui myky..tuturor de fapt

Ioana_fota, sa-ti traiasca nepotica

Felicitari pentru dintisori Emei, lui Cata de Myky, Yannis de Al3csa

Sa va bucurati din plin de mare, Lorex, Miremia, Plateea, Al3csa, Lucia... Ioana si Larisel de asemenea

Nik0le, nu stiu dc cerealele cu LM sa le numaram masa sau nu, probabil ca da (sau nu, dc sunt mai mult lichide, cu bibe, eu asa mai fac), dar indiferent, eu cred poti sa introduci linistita si masa de fructe... Cantitativ, eu fac in jur de 200 ml (sau mai mult, dar pastrez doar 200-220, sa nu fiu tentata sa exagerez, desi n-am cu cine ); dc Irina papa tot, poti mari cantitatea, e f normal si ok dc ramane pana in 200, zic eu.

Rox_y, ajut si eu in fiecare zi cu 2 sute si ceva de bani

Decenuela, pai tocmai ca la mine s-au strans cartile , mi le-am tot luat (de-astea la promotii, sa fac economie ca in general tare-s scumpe gen Jules Verne sau ciresarii, cateva volume pe care le ratasem cand eram mica) si n-am apucat nici sa le deschid, sau sa citesc cateva pagini A, plus "Dieta Montignac pentru femei" , m-ati corupt si pe mine , eu citisem aprofundat prin liceu sau faculta "Manac deci slabesc" (cu foarte mare succes imi amintesc, desi pe atunci nici macar n-aveam nevoie, deci acum sunt f increzatoare, chiar dc am cautat sa-mi reamintesc doar principiile de baza) dar n-am mai gasit-o. Si prefer sa rasfoiesc decat orice in format electronic... La mare am reusit sa termin in primele seri (bebe X adoarme pe la 21:30-22, eu ma culc pe la 1-2, ma trezesc cu el la 7-8 dar n-am nevoie de mai mult, sau cand am recuperez in timpul zilei) o prostie pt adolescenti din seria Twilight, celelalte mi-au placut (mi le-am luat in engleza inainte sa apara la noi ) dar asta ultima n-a avut nimic.. Deci... vai de cititul meu, acum am si pb de concentare de-abia urmaresc forumul (si-asta tot citit e ) iar cu timpul eu ar fi trebuit sa ma organizez mult mai bine cat am stat acasa (acu' mai am doar 2 sapt ), mai ales de cand am ajutor... Dar bineinteles ca n-am reusit...

Eu am tratat iritatiile de la caldura cu apa termala spray (fara sa sterg) si lapte atoderm, la indicatia pediatrei, dar, coincidenta sau nu, au trecut imediat ce am inceput sa folosim gelul de dus bepanthol (l-am primit la promotie cu bepanthen mare). Lui bebe X nu-i prea place insa, asa ca il folosesc mai mult la gat (vorba vine, ca nu prea are gat ), sau unde e riscul mai mare de bubite... iar gatul il ung dupa fiecare baie cu bepanthen (la fel si funduletul la fiecare schimbat si n-am avut nici o problema ), ca altfel se inrosesc rau cutele alea ...

si o zi minunata tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua si de la noi!
multumesc de raspunsuri: larisel, roxy v, gmlady micki mica sper ca nu am uitat pe cineva. scz daca da. am inceput sai dau cu bepanthen dupa ce adoarme dar se foeiste cand pe o parte cand pe alta si se cam sterge pe cearceaf dar mai ramane si pe manute ceva crema. am mai auzit de apa termala sa ma interesez si eu. si eu il bag in cada si ii fac baita si de 2 ori pe zi, seara obligatoriu.
incep sa ma stresez si eu putin ca sapt viit plecam la salina si cand ma gandesc ca trebuie sa ma apuc de bagaje....
azi iam cumparat dentinox pt gingie sa vad daca il mai calmeaza cat de cat.
meniul de azi: dimineata 9 30 160 lp, la 12. 30 supica: carnita de piepty pui+cartof+morcov cu unt si un praf de sare, desear iaurt si la culacre lp.
mia zis o pritena sai fac ardei sau dovlecei umpluti: carnita de pui tocata, am inteles ca se gaseste in carefour, cu morocv si putin orez si fierte. am sa incerc reteta sa vad daca o sai placa.
gata va pupicesc ca mi sa trezit piciulica.

ioana fota sa-ti traiasca nepotica sa fie sanatoasa sa le aduca parintilor numai bucurii.

simplicity asa ii mai fac eu lui cata cand nu prea vrea supica ii dau lingura si cand el o duce la gurita sa o bage eu hop cu lingurita de mancare....piureul de frucet il mananca fara cantec ca si iaurtelul dar supica o mananca cu cantec...

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

uitam si mie mie tare doooooor sa citesc o carte............

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Gmilady sa inteleg ca e ziua ta(parca ziceai candva ca esti leoaica,sper sa nu ma insel),pt asta faci cinste nu,?

La multi ani!Implinirea tuturor dorintelor

Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Recuperez cu viteza melcului.
Am vazut pozele din concediu ale lui CrisDSunteti superbi, mai. Asa de relaxati si zambitori, va admir tare de tot pentru cata energie aveti.Jos palaria

Am vazut poze cu papa de la aniversarea Andreei m-ai terminat, Xela

Ayanna, noi suntem cu alergia, si Alena lui Larisel. Da, se pare ca eu ii transmit prin laptele meu alergenii, se intampla in foarte putine cazuri.Am facut proba, daca mananc eu lactate ea face bubite. daca e alergie la lapte trebuie evitate toate produsele cu lapte, si sunt grozav de multe(am gasit paine feliata cu LP de-aia citesc toate etichetele de la mancare). S-a manifestat prin bubite pe fata si gat si crestere proasta in greutate, agitatie mare pe timpul noptii...

Eu sper ca zgubi sa nu aiba asta, sau sa fie o forma foarte usoara, trebuie sa te sfatuiesti cu un pediatru in privinta diversificarii, s-o urmaresti foarte atent.

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput