Licurici de ianuarie-februarie 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 9

alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian aalina la cat timp dupa iti vine ciclul? ce se intampla ? |
Cristi si eu am trait asta. Ciclul vine cam la 5 saptamani. Dupa poti avea usoare scurgeri cateva zile / mai putin decat la un ciclu normal.
Sa ceri anestezie totala. Eram cumva in alta lume, simteam ca plutesc si ca acolo pe masa asteptam doc pt operatie..cand colo a venit asistenta sa ma ajute sa cobor...ca se terminase
nici nu am apucat sa realizez cand s-a intamplat
am plans mult, a fost greu psihic / ma durea sufletul
La juma de ora am plecat spre casa conducand masina. In viata mea au fost momente in care vroiam sa fiu singura: unul a fost asta, altele erau examenele importante
Cristi eu dupa am mers in biserica: o lumanare, o rugaciune, un gand - sunt ca pansament pe rana sufletului
Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta.
Ne vom gandi la tine.
te imbratisez tare de tot, cu toata compasiunea de care sunt in stare
----------------------------------------------------------------------------
si eu am plans pt bebelusii de la giulesti
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155259
Alinuk

la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

IRA_LIZA spune:
Cristi, k de obicei scriu la ore imposibile, poate reusesti sa citesti pana pleci maine.
(1)Cere anestezie generala! (are dreptate Alinuk); operatia in sine nu e de amploare; imediat dupa operatie te aduc in vreun salon unde o sa dormi mai mult sau mai putin, fct de cum iti revii din operatie, nu te forta sa te ridici din pat pana nu simti k iti revii din ameteala; dupa operatie, 1-2 zile, bea lichide multe sa elimini anestezicul;
(2)Dupa operatie ai nevoie de cateva ore de repaus (la pat, acasa daca iti dau drumul din spital; si eu zic k, daca nu apare nici o complicatie, pleaca din spital cat mai rpd, n-ai ce sa cauti acolo in afara de strictul necesar k timp), evita efort fizic k sa nu agravezi hemoragia; ideal ar fi sa te ajute cineva prin casa 1-2-3 zile sa nu ridici, sa nu te apleci, sa nu cari greutati;
(3) Ciclu - dupa 4-5 sapt normal si cantitativ si din toate pdv.
Sa te intorci rpd pe forum si sa ne spui k esti bine, ok? te asteptam cu drag!
Ira, mamica Elizei

IRA_LIZA spune:
Alina, pupam Sabinutza! In mom in care caninul a spart gingiutza, gata, ati scapat. Da-i morcovi! la spalat pe dinti cum reactioneaza?
Micola, pupam Alexutu mic!
Ira, mamica Elizei

iuliacris spune:
Cristi draga, imi pare tare rau...o sa ma rog pentru tine, fii curajoasa!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla

Aalina spune:
Cristi cateva zile sangerezi si e bine sa eviti efortul de orice fel. Apoi ciclul vine normal. Medicul meu mi-a recomandat protectie apoi intre 3 si 6 luni, nu atat pentru refacere fizica cat psihica.

sdcristian spune:
multumesc mult fetelor, ma ajuta sa stiu ca nu sunt singura care a trecut prin asa ceva
ajutor o sa am, astazi vine mama cu mine acolo ca am zis sa nu isi ia cristi liber ca trebuie sa zica motivul si nu vreau sa mai stie si altii
si zilele urmatoare ma va ajuta mama lui cu carol
si apoi o sa fac alt bebe si o sa fie bine

deliafairais spune:
cristi imi pare f f rau!
si eu am patit asta la o sarcina de 14 sapt, dar au descoperit f tarziu si am facut hemoragie.
mi-au facut anestezie locala cik...dar am simtit tot tot. daca poti, cere generala, cum te-au sfatuit fetele.
te imbratisez cu drag si ma rog sa treci cu bine prin asta

Carmen_Marieta spune:
'neata mamici,
Cristi imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. Sunt alaturi de tine.
Eu merg maine sa fac amnio, apoi o sa asteptam cu sufletul la gura rezultatele..
Patricia cum te simti? Ce face Vladut?
Micola , ce face Alexutu?
Fetele stiti cumva daca dupa amnio este obligatoriu sa faci cezariana?
Poze ..
Stefanel cel mititel este un nazdravanel... 19+

roxanaz spune:
Cristi, imi pare tare tare rau de situatie. refacere rapida si-s sigura ca in curand vei fi iar insarcinata. doar se stie ca dupa aceea ramai mai repede