Mamici de sept-oct'10-La multi ani Alynta!(133)
Raspunsuri - Pagina 20
fulguta28 spune:
Numele de Elena are o insemnatate foarte mare pt sotul meu, este numele mamei lui care a murit cand avea 7 ani.
Si fetita Anei poarta numele de Elena. O sa ne sarbatorim in gasca.
La ikea, pe site, am vazut ca au foarte multe chestii utile pt camera copilului si cum eu sunt mare fan al acestui magazin, o sa am ce achizitiona. Momentan, am cumparat aceste materiale de la Obor ca sa-i confectionez eu asternuturile, aparatorile de patut, mai ales ca am gasit cu imprimeuri in ton cu peretii camerei. Abia astept sa scot masina de cusut de la naftalina. Cu atata drag o sa i le fac...
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Fulguta si eu te pup si iti multumesc pentru incurajari. Felicitari pentru achizitii. Sa nu mai iesi pana deseara afara ca nu-i face bine bebitei caldura asta.Se pare ca de Ctin si Elena ne sarbatorim impreuna fetele Ce-as mai da si eu o fuga pana-n Ikea. Sper sa ajung dupa ce nasc si sa recuperez din plimbarile nefacute. Cica tocmai de marti se mai racoreste un picut afara. A....daca ajungi la Ikea sa-ti iei daca vrei prosopele mici pentru sters la gurita, mi-a zis finuta mea ca i-au fost de mare folos. Si ea si-a luat si cearceafuri mai multe pentru patutul lui bebe, cica sunt cu elastic (copilul ei nu statea acoperit cu paturica, ci il baga in sac de dormit, deci schimba numai cearceaful la patut, penuta nu se pune cand e mic....). ![]() ![]() ![]() 33+ crina cu VERONICA ELENA |
uta28 este
31+
cu Mara Elena------------------------------------------------
http://micaevents.ro
crina-s spune:
Ce bine ca te pricepi la cusut. Eu recunosc nu sunt deloc indemanatica la cusut.O sa fie o camera super asortata. Neaparat sa faci poze dupa ce termini sa o admiram si noi.

33+
crina
cu VERONICA ELENA
Buburuza_10 spune:
Alexuza, imi pare tare rau.. Sper ca te simti mai bine acum si ca o sa iti treaca repede. 
Fulguta, trebuie sa fie tare dragutz sa pregatesti cu manutzele tale asternuturile si aparatorile pt. patutz si sa pictezi diverse pe pereti!!! Eu am 2 maini stangi, asa ca mai bine nu ma bag. Sotul meu este fff. priceput si indemanatic, asa ca las pe seama lui tot ce inseamna mestereala in casa.
36+ 
fulguta28 spune:
Se trage din familie. Eu mai castig banuti si din diverse chestii care le fac pentru targurile handmade (gablonturi, magneti de frigider, cutii pictate).
uta28 este
31+
cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro
chichiutza spune:
Salutare pe ziua de azi si de la noi!![]()
Alynta la multi multi ani impreuna cu frumoasa ta familie!

Cristina
32+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui alexuza ANA FELICITARI PENTRU NOUA SEMNATURIK , MAI ESTE PUTIN SI LA TINE ![]() ![]() Sa va zic ce am patit ieri , dupa cum va ziceam ma dureau urechile , mi-am bagat vata si cea stanga mi-a trecut , in schimb cea dreapta a inceput sa doara si mai tare . Am zis ca rezist cu niste picaturi luate de la farma. , dar seara pe la 12 m-au luat niste dureri insuportabile si i-am zis sotului sa mergem la spital , el k nu , mai bine chemam salvarea pt ca si asa nu am voie sa ma ridic .Asa afacut numai k nici dupa o ora nu au venit , i-a sunat iarasi si i-au inchis tel in nas , eu plangeam de durere si i-am zis ca ma ridic si mergem noi pt ca nu mai puteam . cand m-am ridicat a inceput sa imi curga saige din ureche , doamne ce m-am speriat . am ajuns la cel mai apropiat spital si ce imi zic , ca nu au ce sa imi faca ca nu au sectie de o.r.l si sa ma duc la altul . Am plecat pt ca nu aveam c face si am rezolvat intr-un final , nu era f grav , otita externa acuta , sper sa treaca repede cu tratamentul dat HAIDETI CA V-AM OBOSIT ASA DE DIMINEATA , DAR MA DESCARC SI EU LA VOI Burtica de 36 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE ![]() |
Off...ce porcarie! Cum naiba sa faci o forma asa de urata? Mai bine ca n-au venit cei de la salvare sa iti dadeau 3 picaturi si plecau! Sper ca azi esti mai bine!

Cristina
32+
chichiutza spune:
Pupam mami Kiti si Vladut! Ne bucuram tare ca sunteti mai bine si papati!

Noi azi am curatat canapelele. A venit un nene cu un aspirator de-ala si a frecat la ele vreo 3 ore! Acum el a plecat si alea sunt fleasca in sufragerie, vom astepta probabil vreo 2 zile pana se usuca. La asta nu ne-am gandit, dar oricum, am mai taiat ceva de pe lista!
Mai devreme a venit camaruta mea, sunt tare vesela. Problema e ca n-am card de memorie si nu ma pot juca cu ea!
Evident ca nu m-a dus capul! Cele 2 camere mici si vechi merg cu card XD, asta cu SD!
Dar arata super!!!![]()
Puiuta ai pm!
Cristina
32+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui crina-s Chichi ce faci? Cum te distrezi astazi? ![]() ![]() ![]() 33+ crina cu VERONICA ELENA |
Pei ce sa fac, zac cu moaca la AC, caut diverse pt bebei online, ca bani n-am oricum sa le iau, si ma umfla curiozitatea ce salariu voi lua saptamana viitoare! Sunt sigura ca va fi o surpriza "placuta"!
In rest, nu trec de usa de la sufragerie pt ca e super cald si umezeala de la canapele, as vrea sa ies dar e cald rau...minuni de-astea! Daca nici foame nu-mi e?!

Cristina
32+

si i-am zis sotului sa mergem la spital , el k nu , mai bine chemam salvarea pt ca si asa nu am voie sa ma ridic .Asa afacut numai k nici dupa o ora nu au venit , i-a sunat iarasi si i-au inchis tel in nas , eu plangeam de durere si i-am zis ca ma ridic si mergem noi pt ca nu mai puteam . cand m-am ridicat a inceput sa imi curga saige din ureche , doamne ce m-am speriat . am ajuns la cel mai apropiat spital si ce imi zic , ca nu au ce sa imi faca ca nu au sectie de o.r.l si sa ma duc la altul
. Am plecat pt ca nu aveam c face si am rezolvat intr-un final , nu era f grav , otita externa acuta , sper sa treaca repede cu tratamentul dat