Mamici de sept-oct'10-La multi ani Alynta!(133)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ALEXUZA ce patanie! si multa sanatate.Stai cumintica si ia tratamentul! De sarviciul de ambulanta nu mai are rost sa comentez nimik! Tatal meu a murit in mainile unor incompetenti de pe ambulanta!! Au vazut ca face infart si ei s-au pus sa-i ia tensiunea!! de parca aia era importanta atunci! Dar in fine! cert e ca pana vine ambulanta......mai bine n-o chemi!
KITI ma bucur ca puiutzul tau se simte mai bine!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata mai la pranz si de la noi.......alexuza....vai ce nemernici dar nu ma mai mira nimik...sistemul de la noi este de cacao

crina nu stiu , eu zic ca este de la sarcina ca nu mi s-a mai intamplat inainte....cert e ca pe langa durerile astea la mana dreapta degetul mijlociu daca il inchid mi se inclesteaza si doare rau cand deschid...nu stiu cum sa explic

33+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

felicitari celor ce au schimbat semnatura, tot asa pana la 40

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

buna dimineata mai la pranz si de la noi.......alexuza....vai ce nemernici dar nu ma mai mira nimik...sistemul de la noi este de cacao

crina nu stiu , eu zic ca este de la sarcina ca nu mi s-a mai intamplat inainte....cert e ca pe langa durerile astea la mana dreapta degetul mijlociu daca il inchid mi se inclesteaza si doare rau cand deschid...nu stiu cum sa explic

33+

Da pe mine ma dor la ambele maini articulatiilesi tot asa se inclesteaza si dor cand le indoi. Astazi au inceput si la picioare. O fi si de la faptul ca nu fac miscare deloc? Parca as avea artrita.
Doamne ce m-am mai plans astazi!Dar deja incepe sa ma ingrijoreze. Parca s-au umflat si mainile si picioare si sarat nu prea mananc,stau in pat, oi retine apa.
Gata cu plangaceala ca le plictisesc pe fete.

33+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Gata, am venit repede. Am fost doar pana in Obor sa cumpar finet alb si imprimat, puf pentru aparatorile de la patut si cateva caciulite si manusele din bumbac.

Este ingrozitor afara si nu cred ca mai rezistam sa merg si in Ikea, drept pt care am lasa-o pe alta zi mai racoroasa.

uta28 este 31+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Crinuta, capul sus! Mai avem putin iar toate problemele din sarcina o sa le dam uitarii cand o sa ne tinem minunile in brate. Si stai linistita ca nu ne plictisesti ca plangi, de aceea suntem aici, ca sa ne ascultam una pe alta si sa ne sustinem. Un big pupic de la mine!

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

33+

Da pe mine ma dor la ambele maini articulatiilesi tot asa se inclesteaza si dor cand le indoi. Astazi au inceput si la picioare. O fi si de la faptul ca nu fac miscare deloc? Parca as avea artrita.
Doamne ce m-am mai plans astazi!Dar deja incepe sa ma ingrijoreze. Parca s-au umflat si mainile si picioare si sarat nu prea mananc,stau in pat, oi retine apa.
Gata cu plangaceala ca le plictisesc pe fete.

33+

crina cu VERONICA ELENA

uta28 este 31+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Fulguta si eu te pup si iti multumesc pentru incurajari.
Felicitari pentru achizitii. Sa nu mai iesi pana deseara afara ca nu-i face bine bebitei caldura asta.Se pare ca de Ctin si Elena ne sarbatorim impreuna fetele.
Ce-as mai da si eu o fuga pana-n Ikea. Sper sa ajung dupa ce nasc si sa recuperez din plimbarile nefacute.
Cica tocmai de marti se mai racoreste un picut afara.
A....daca ajungi la Ikea sa-ti iei daca vrei prosopele mici pentru sters la gurita, mi-a zis finuta mea ca i-au fost de mare folos. Si ea si-a luat si cearceafuri mai multe pentru patutul lui bebe, cica sunt cu elastic (copilul ei nu statea acoperit cu paturica, ci il baga in sac de dormit, deci schimba numai cearceaful la patut, penuta nu se pune cand e mic....).

33+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Aniast, nu prea stiu ce sa-ti raspund, aici te intreaba numele copilului direct la nastere, sau chiar inainte. Si te mai intreaba cum se scrie, ca sa fie siguri ca nu fac vreo greseala...
Dar nu aveti nici macar asa o idee?

Nuuu...
Al meu bebe va fi Vlad Cristian. Daca ar fi fost fetita, numele pregatit era Ana Maria.

Andreea, cu (AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Andrei e nume frumos...mie imi place, si mai poate fi Alin

Mariuk 32+

Mari, saru'mana de idei. Tu te-ai hotarat? Cum o sa se numeasca bb cu caruciorul albastru?

Andreea, cu (AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mariuk 32+

Mergi la inceput

Aniast, mesajul meu l-am scris aiurea, s-a inserat in ceea ce era citat. Asa ca mai scriu si aici: bebe va fi Vlad Cristian.

Mariuk 32+

Mergi la inceput

Si acum sa revenim:
Buna ziua burtici!
Vi se intampla ca atunci cand mergeti pe strada sa va dea bebe cate un ghiont incat sa va faca sa va opriti? Al meu asa face, se joaca intr-o veselie...sau nu i-o fi placand plimbarea???
Va invit la o felie maaare de pepene!!! Sau daca vreti, avem pere buuuune

Mariuk 32+

Mergi la inceput