Bazar umanitar ***cap 39***
Raspunsuri - Pagina 36
diana2242 spune:
ala cu tweety ziceam eu dar daca crezi ca iti este mare nu stiu este dintr-un bumbacel din ala elastic bine eu iubesc materialul dar daca nu imi vine bine se muleaza si ies suncile [:)
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
madyrizi spune:
eu astept produsele de la selene ca am okit cateva suuuppppeeerrr. si sa vezi atunci.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
diana2242 spune:
alea galbene de la Selena iar sunt super comode am avut si eu o pereche si le-am purtat pana le-a crapat talpa si vara si toamna si primavara le-am purtat si asortat cu poseta mea aurie. deci m-am apucat de facut reclame
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
carminabulina spune:
Ajutooorrr!
Am primit un mail si cineva este interesat de paturici dar nu stie cum sa procedeze. Acum eu vreu sa-i raspun dar nu am cum. Am retinut doar numele ei de utilizator, dar cum ii raspund habar nu am. Exista vreun buton unde sa dau sa o caut dupa id.?
diana2242 spune:
Dar nu ii poti scrie raspuns la poza cu paturica?
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
andata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Ajutooorrr! Am primit un mail si cineva este interesat de paturici dar nu stie cum sa procedeze. Acum eu vreu sa-i raspun dar nu am cum. Am retinut doar numele ei de utilizator, dar cum ii raspund habar nu am. Exista vreun buton unde sa dau sa o caut dupa id.? Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Poti sa ii raspunzi direct la mail, cu "reply".
Sau poti sa o cauti dupa numele de utilizator pe forum, vezi ca sus in stanga, sub subiecte active, ai "Membri". O poti cauta acolo. Bafta multa
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
carminabulina spune:
Am gasit-o la poza cu paturica. Nu e membra DC, nu am cum sa o caut aici.
Dar i-am raspuns inclopet si deci tot mai am sa-i spun ca trebuie mai intai sa liciteze.
Nu pot sa-i dau reply, e mesaj din ala care nu-ti permite reply-ul.
Mercedes spune:
dodo-cred ca tu intrebai la un moment dat daca doreste careva un scaner.De atunci ma tot gandesc ca ar fi bun la casa omului numa nu stiu cum ar fi cu transportul...
L-ai pus la bazar ori ai sondat doar terenul?
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi eu astept produsele de la selene ca am okit cateva suuuppppeeerrr. si sa vezi atunci. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
No, ce bine...
diana, baga, baga, sa se stranga banuti...
Talpa exterioara a pantofilor masoara 24 de cm.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
andata spune:
Carmina, sa nu dai cu bata, imi dau si eu cu parerea. Ai incercat sa ii dau "cauta" dupa utilizator pe prima pagina a bazarului?
Nu stiu daca merge, eu nu stiu un nume care doar a postat un comentariu, dar pt cei care au articole la bazar merge sa cauti. Ma gandesc ca poate merge si pentru doamna respectiva.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita