Bazar umanitar ***cap 39***
Raspunsuri - Pagina 37
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andata Carmina, sa nu dai cu bata, imi dau si eu cu parerea. Ai incercat sa ii dau "cauta" dupa utilizator pe prima pagina a bazarului? Nu stiu daca merge, eu nu stiu un nume care doar a postat un comentariu, dar pt cei care au articole la bazar merge sa cauti. Ma gandesc ca poate merge si pentru doamna respectiva. Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara Poze cu noi blog de mama Si ingerii au nevoie de ajutor Blogul lui Mihaita |
Nu te bat, ca n-am cum ...nu ca as face-o. Dar nu merge. Est un utilizator care nu are produse asa ca ce sa-mi gaseasca?
kokiy spune:
Buna.
Am revenit si noi ieri din spital .Produsele de la Nicoleta inca nu le-am primit ,astept sa ma contacteze persoana care le-a preluat de la aeroport.
am si eu produs la critice ,mai am de achitat vreo 28ron ,dar nu am avut timp sa ajung,2 produse de la Madyrizi si unul de la Mamagiuliei ,sper sa ajung maine .
Am de trimis colete la Georgi si Cornelia
Mady,crezi ca ne putem vedea maine sa facem tranzactiile ,eu sunt in concediu medical ,dar trec si poe la munca,ies la 14.00 asa ca la tine ajung la 14.30
Hainute de vanzare/pentru bazariste 2+1gratis
Nerantula spune:
Carmina, cum as putea vedea si eu salopetelele astea putin mai mari?
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1920&n=2-salopete-0-1-luna
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 8 saptamani !!
madyrizi spune:
pune lupa. nu te superi ca glumesc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Carmina, cum as putea vedea si eu salopetelele astea putin mai mari? http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1920&n=2-salopete-0-1-luna Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara AMR 8 saptamani !! |
Fata nu mai am pozele salvate in calc si de-abia maine le pot poza.
Dar ce vrei sa stii? Cea portocalie e noua nepurtata iar cea cu dungi verzi e purtata doar o data. Sun 2 salopete mici mici de nou nascut, o-1 luna. daca-l nasti de 4 kg nu-i sunt bune.
Arata foarte bine, cea cu dungi verzi e sic.
andata spune:
Buna seara tuturor.
Am si eu o problema.
Apar la finalizate critice cu doua produse pentru care am avut confirmarea platii de la mikaeela, nu stiu de ce au ajuns la critice. Cel care confirma nu le si trece la "platite pentru"?
A fost cam pe la sfarsitul lunii trecute, nu mai stiu data si nici nu mai am timp sa caut, dar a fost in perioada in care anuntam ca mi s-au intors banii trimisi pt Stefania si ceream confirmarea de la mikaeela si ancadragoman pt banii trimisi lor.
Pt Stefania mai am cateva produse care tocmai au fost platite pentru mine de catre ellinia, ii multumesc iar pe aceasta cale ca a ajuns si a platit direct la banca si m-a scutit pe mine de un drum in oras. Confirmarea platii va fi facuta pe mail-ul comun de la bazar.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
Nerantula spune:
Carmina, nu le mai poza, ca pe Gruia l-am nascut de 3.850gr si sora-sa nu arata mai mica la eco
Caut hainite de nou-nascut fetita de iesit pe afara, incepand cu luna octombrie si care sa fie cat mai putin purtate (adica daca le spal si le calc sa i le pot prezenta soatei ca noi , ca nu vrea sh )
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 8 saptamani !!
andata spune:
Am uitat sa precizez ca produsele platite pt Ionela sunt acestea http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5481864887945850354 si http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATECRITICE#5487394047526279314
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
madyrizi spune:
andata, eu o sa incerc sa caut confirmarile, dar sa-mi spui initialele. asta maine.
acum vreau sa va zic ca trebuie sa tineti cu dintii de confirmari. nu va lasati pe-o ureche ca va confirma cineva. pisati la cap pana sunteti sigure ca este confirmat. cand persoana pentru care ati platit a confirmat, imediat da-ti qoute si puneti linkuri. insistati sa va vedeti produsele confirmate sau mutate (daca e vorba de bazarul vechi).
pentru tine exista un mesaj in mail care spune ca asteapta confirmari pt. plati. asa se procedeaza cand nu suntem sigure ca exista confirmari sau nu am vazut confirmarile.
o sa fac tot ce pot maine (desi am foarte putin timp la dispozitie maine) sau daca are altcineva mai mult timp .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
alex_andra spune:
eu am licitat si castigat niste chilotei pusi de adra_bel.
I-am si platit, am trimis si confirmarea pe mail, am dat si pm, am vb si cu ea si urmeaza sa mi-i trimita.
Dar nu apar ca fiind platiti.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)