Bazar umanitar ***cap 39***
Raspunsuri - Pagina 31
coco83 spune:
buna, imi poate confirma cineva daca a platit adablackcat 17 lei pe 2 bluzite de la mine pt alexandru hapaleti a lu diana? sa stiu daca pot trimite coletu? va rog dati raspuns pe pm sau mail, nu prea am timp sa tot rasfoiesc aici cautand confirmari, multumesc foarte mult pt intelegere!
o zi buna!
ellinia spune:
Cautam acum la bazar o pijama draguta pe care am vazut-o ieri, nu mai ca era o problema cu anuntul, nu mai stiu exact ce. Cred ca era de la Mihaela77O. Stie cineva ceva de ea. Parca era cu pantaloni trei sferturi.
Am trimis pe mail o chitanta de la
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=536 - aka si
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1907 - mihaela77O
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
madyrizi spune:
mihaela a uitat sa puna relistare si au expirat majoritatea anunturilor. am rugat-o ieri sa le puna din nou, dar cred ca nu a avut timp pentru toate.
ii dau un mesaj pe mess.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
carminabulina spune:
Mikaeela caut de o saptamana pantalonii verzi 3/4 Nike. Nu-i gasesc nicaieri. Pur si simplu i-am vazut in ziua in care i-ai pus dupa care a doau zi am vrut sa licitez si nu sunt, nicaieri.
Ai idee ce s-a intamplat?
Ma gandesc ca poate ai selectat doar 2 zile de licitatie fara relistare si de aceea nu mai apar.
madyrizi spune:
ellinia, ti-am confirmat platile la donatoare.
carmina, i-am dat mesaj si mikaeelei.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 trebuie sa pun un colet pentru adinutza numai ca nu am nume,adresa,la PM nu raspunde???cine stie ceva sa ma ajute si pe mine,pls |
Da,e nasa mea...o sa-ti trimita pm sa va lamuriti cum sa va intalniti sa ia lantisorul(ea lucreaza in Agigea),stiu ca aseara ti-a trimis un mail...azi e la servici de noapte...o sa o sun eu inainte sa plece la servici sa-i amintesc si se va rezolva.Fii linistita
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Kya spune:
Am o rugaminte - se pot actualiza licitatiile mele pentru Siluan ca fiind platite? Aici dovada platii celor 80 de RON.
Multumesc
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
nushulica spune:
ducky zi-mi te rog ce masura e camasutza asta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2175 ? vad ca ai trecut dimensiuni dar nu am cu ce sa ma masor multumesc
de David si 32+
madyrizi spune:
kya, te rugam sa pui si linkurile produselor platite. apoi confirmam plata.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
madyrizi spune:
carmina, ti-au aparut nadragii . mikaeela.
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro