Bazar umanitar ***cap 39***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, acum vad si eu ca licitatiile mel se incheie peste 12 zile
Monvas, nu le poti pune pt 2 zile ?

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna ziua, doamnelor...

Referitor la Monvas... sa stiti ca si eu am selectat la majoritatea produselor 15 zile cu repetitie de 10 ori, in ideea ca sa nu ma sacaie cu mailuri la fiecare 2 zile, pentru fiecare anunt in parte, ca trebuie re...nu stiu ce anuntul... dar in genere sunt atenta si ii dau eu inchidere devreme dupa ce trec 2 zile de la licitare... Sper ca e ok asa , pentru anunturile care au astfel setat.. parca sa zic ca la ultimele nu am pus totusi 15 zile, dar oricum, stiu ca aveam si astfel de anunturi (primele postate)..

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Acum am pus la bazar haine pentru gravide, femei si o pereche de sandalute superbe.
Sa stiti ca sunt mult mai frumoase decat in poze bluzicele, dar aparatul asta nu stiu de ce le arata tare uratele.

PS Mersi de sfat. Ii scriu acum lui Monnvas.
Jasmin si Kid, pachetele sunt pe drum de ieri.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

frateeeeeeeeeeeee o coada la posta la plati facturi sa mori si nu alta,si o calduraaaaaaaa te sufocaidar misiune indeplinitaam pus colete pentru
laura
valentina_22

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Buna!
Am platit azi 20 lei pentru Siluan.
3 lei
11,5 lei
5 lei
Maine daca mai castig ceva licitatii o sa platesc si tricoul. Daca nu, o sa il platesc oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

andreea.2009-intre timp am primit ieri avizul, mersi mult. Il voi scoate cred maine pe cand cred ca va ajunge si coletul de la luy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Fetelor, bluzele puse de mine acum pe bazar sunt in stare excelenta si sunt de la...sefa mea. Urmeaza sa mai primesc hainute si de la colege. Cel putin sper...
Am scris la bluzele de gravida ca sunt crapate in parti. A se intelege ca au crapatura cusuta pe margini, NU sunt rupte. Greu cu exprimarea asta...

Pupici

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Buna ziua, doamnelor...

Referitor la Monvas... sa stiti ca si eu am selectat la majoritatea produselor 15 zile cu repetitie de 10 ori, in ideea ca sa nu ma sacaie cu mailuri la fiecare 2 zile, pentru fiecare anunt in parte, ca trebuie re...nu stiu ce anuntul... dar in genere sunt atenta si ii dau eu inchidere devreme dupa ce trec 2 zile de la licitare... Sper ca e ok asa , pentru anunturile care au astfel setat.. parca sa zic ca la ultimele nu am pus totusi 15 zile, dar oricum, stiu ca aveam si astfel de anunturi (primele postate)..

Iti poti seta la cont sa nu mai primesti astfel de mailuri .. eu asa am facut si am scapat!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 8 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Sunt plina de nervi!
Am fost la marele magazin Auchan si am pus in cos si o cutie de carton goala, sa pot trimite sterilizatorul la Mari, insa vigilenta securitate a magazinului mi-a confiscat-o, ca 'politica magazinului' nu permite asa ceva!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

AMR 8 saptamani !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna!
Imi pare ca sunt atat de putine licitatii, necesitati atat de multe!
Se liciteaza atat de putin din cauza concediilor, crizei, noului format al bazarului, sau toate impreuna?

Mergi la inceput