Bazar umanitar ***cap 39***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

multumesc laura

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Mercedes, al tau l-am trimis cu o zi inainte de a trimite pachetul laurei, adica, luni parca..caut chitantele si iti spun. Oricum interezeaza-te la posta, eu zic ca trebuia sa ajunga.

Mergi la inceput

laura tie pot sa ti-l trimit??a mea copila sectoriciaosa se strofoca de ceva timp sa ajunga sa le jumuleascaasa ca e musai ca la mine sa nu stea pra mult pe acasa

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Monnvas, te rog, muuuuuuuuult nu mai pune licitatiile pe 15 zile !! Am licitat doua din seturile de la tine si abia acum am vazut (si eu sunt zapa, recunosc) ca mai am 12-13 zile pana se termina, adica dupa ce trece ziua persoanei la care trebuiau duse Plizzzz, nu se poate face nimic?
O saptamana faina sa aveti.
Cine mai are platite produse de la mine si le doreste, va rog mult sa imi spuneti. Plus ca trebuie va le marchez ca platite . Am o multime de probleme si as vrea sa le trimit lunea viitoare dar sa le pregatesc din timp.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

Monnvas, te rog, muuuuuuuuult nu mai pune licitatiile pe 15 zile !! Am licitat doua din seturile de la tine si abia acum am vazut (si eu sunt zapa, recunosc) ca mai am 12-13 zile pana se termina, adica dupa ce trece ziua persoanei la care trebuiau duse Plizzzz, nu se poate face nimic?
O saptamana faina sa aveti.
Cine mai are platite produse de la mine si le doreste, va rog mult sa imi spuneti. Plus ca trebuie va le marchez ca platite . Am o multime de probleme si as vrea sa le trimit lunea viitoare dar sa le pregatesc din timp.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

eu. Dar nu ma stiu daca nu cumva ai spus ca l-ai trimis deja.

Buna, fetelor, e oribil ce s-a intamplat cu bebelusii de la Giulesti. Doamne, cum e posibil?

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

laura tie pot sa ti-l trimit??a mea copila sectoriciaosa se strofoca de ceva timp sa ajunga sa le jumuleascaasa ca e musai ca la mine sa nu stea pra mult pe acasa

BAZAR

Da, poti sa il trimiti. Tot zic ca ajung la banca, dar azi chiar ajung.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ducky, monnvas a intrebat daca e ok sa incheie mai devreme. doar eu am raspuns ca mie nu-mi trebuie repede. da-i PM si explica-i.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

laura esti om de baza aicea,asa ca nu-mi fac probleme

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Deci fetelor.....nu va pot exprima in cuvinte bucuria Stefaniei cand a primit rechizitele de la Anca (macarie). Cand a vazut ea ditamai ghiozdanul (si cu hannah montana) mai ca ii venea sa planga. M-a luat in brate. oricum Anca musai sa imi trimiti nr tau de telefon pe PM ca vrea sa iti multumeasca si ea.
Sora mea dupa ce i-am povestit mi-a trimis un pachet cu haine pentru Bazar. la noapte fac poze si le pun.
Trebuie sa strangem bani si pentru saptamana viitoare de tratament.
Dar nu va pot spune cum am uitat de tot cand i-am vazut chipul fericit.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Felicitari, Anca pt gestul tau frumos! Felicitari Andreea ca ai facut cunoscuta povestea Stefaniei si ai facut posibile astfel de gesturi.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput