Bazar umanitar ***cap 39***
Raspunsuri - Pagina 23
madyrizi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O mady,ce ai achitat?ca sa stiu ce buton apas... |
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=512
asta
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Buna fetele,am achitat si eu in sfarsit produsele,imi cer scuze pentru intarziere. Cum fac cu confirmarea platii? Trimit pm la numele de sub conturi sau mail la adresa de pe prima pagina? Si ce trb sa contina mailul? |
trimite la adresa de mail bazargeneral@gmail.com chitantele scanate sau pozate+ linkurile produselor achitate.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Nerantula spune:
citat din mesajul lui mari_paun am platit pentru BOGDAN, sterilizatorul pe care l-am castigat, rog confirmare dodo-pui |
Din pacate sterilizatorul a fost pus special in bazar de Laureta pentru David, eu l-am preluat cu aceasta indicatie , va trebui gasita o solutie sa ajunga banutii la David
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 8 saptamani !!
mari_paun spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Din pacate sterilizatorul a fost pus special in bazar de Laureta pentru David, eu l-am preluat cu aceasta indicatie , va trebui gasita o solutie sa ajunga banutii la David Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara AMR 8 saptamani !! |
am comis-o, dar se va rezolva ...cu siguranta
Dodo_pui ne ajuti?
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,33+ PETRU si mami de bomboana EMA
Leditia spune:
citat din mesajul lui carminabulina Am platit si eu tot ce era de platit: Pt. David - 15 lei http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=544 - 5 lei si 10 lei pt niste crecei pe care i-am luat de la corap dar nu erau si la bazar. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Confirm plata.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Nerantula spune:
Am reusit sa obtin, in cele din urma, un raspuns de la kriss79, in legatura cu acesti pantaloni. ea este indisponibila pe un termen momentan greu de estimat, eu deduc ca exista riscul sa nu ii mai pot folosi, daca termenul ei in depaseste pe al meu, asa ca renunt la ei.
Daca ea va reaparea in timp util si va dori, ii va repune in noul bazar si ii voi licita atunci, daca si mie imi vor mai trebui.
Va rog sa ii stergeti din 'finalizate'!
AMR 8 saptamani !!
Dodo-pui spune:
Sigur ca voi transfera banii imediat ce vor intra in contul meu...dar Marii vor fi mai putini caci comision la mine,comision la Leditia,fiint transfer intre 2 banci diferite...vei avea de adaugat in contul Leditiei diferenta
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
madyrizi spune:
citat din mesajul lui Nerantula Am reusit sa obtin, in cele din urma, un raspuns de la kriss79, in legatura cu acesti pantaloni. ea este indisponibila pe un termen momentan greu de estimat, eu deduc ca exista riscul sa nu ii mai pot folosi, daca termenul ei in depaseste pe al meu, asa ca renunt la ei. Daca ea va reaparea in timp util si va dori, ii va repune in noul bazar si ii voi licita atunci, daca si mie imi vor mai trebui. Va rog sa ii stergeti din 'finalizate'! |
rezolvat, mutat inapoi in albumul B 3-6 luni
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
madyrizi spune:
am primit 3 avize (iar ma duc la posta cu caruta) dar habar n-am de la cine sunt. adica unul stiu ca e de la dandusa, dar celelalte sa moara capra daca stiu: unul din alba iulia si unul din vatra dornei.
nu pot ajunge azi la posta si is curioasa de mor .
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
Nerantula spune:
Mady, ce prompta esti!
AMR 8 saptamani !!