Bazar umanitar ***cap 39***
Raspunsuri - Pagina 22
diana2242 spune:
un patut sau tarc din alea pliante nu are nimeni?orice culoare mai putin roz si pret cat mai mic.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Monvass, nu merge cu revizuire oferta, ca nu te lasa decat in plus sa o revizuiesti, nu si in minus. Si nici buton de stergere anunt eu nu am gasit nicaieri. Singura solutie gasita de mine e cu 'Incheie devreme' Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura exista un buton "retrage oferte" pe care il are fiecare donator la produsul lui, dar io nu stiu ce si cum face. Daca vrei facem o proba, liciteaza ceva de la mine si io incerc sa "retrag oferta" sa vedem ce se petrece. Vrei?
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Laura exista un buton "retrage oferte" pe care il are fiecare donator la produsul lui, dar io nu stiu ce si cum face. Daca vrei facem o proba, liciteaza ceva de la mine si io incerc sa "retrag oferta" sa vedem ce se petrece. Vrei? Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Da, dar nu acum, ca nu am timp. Acushica, daca mai esti pe aici
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
madyrizi spune:
mey, era sa ma fac de kko iar. multumesc laura pr. confirmari. iar era sa strig ca proasta in targ fara sa verific .
LAMULTI ANI pt. mari si giulika.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
mai astept sa-mi apese butonul de platit: leditia, EllaX, mikaeela, mihaela77O, ducky.
monavas, faci cum vrei referitor la inchiderea licitatiei. eu oricum nu ajung s-o platesc decat peste vreo saptamana.
Alex@Sara, sabina.p e plecata o saptmana in concediu la munte si nu are cine confirma. da-i un PM sa-ti confirme cand vine si tinem minte ca la pag. 19 sunt linkurile. sau daca stie altcineva alta solutie...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi mai astept sa-mi apese butonul de platit: leditia, EllaX, mikaeela, mihaela77O, ducky. monavas, faci cum vrei referitor la inchiderea licitatiei. eu oricum nu ajung s-o platesc decat peste vreo saptamana. Alex@Sara, sabina.p e plecata o saptmana in concediu la munte si nu are cine confirma. da-i un PM sa-ti confirme cand vine si tinem minte ca la pag. 19 sunt linkurile. sau daca stie altcineva alta solutie... Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Mady, muti linkurile de aici in mailul comun si scrii atentie de urmarit confirmare de la Sabina Pintea.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
mihaela77O spune:
mady,ce ai achitat?ca sa stiu ce buton apas...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Lali_mete spune:
Buna fetele,am achitat si eu in sfarsit produsele,imi cer scuze pentru intarziere. Cum fac cu confirmarea platii? Trimit pm la numele de sub conturi sau mail la adresa de pe prima pagina? Si ce trb sa contina mailul?
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Ajutati-l pe Siluan
mari_paun spune:
Numar tranzactie: 01110000576268000020100816161410686000
Numele clientului: TOADER MARIANA
Din contul: 1772029
Banca beneficiarului: BANCA TRANSILVANIA S.A.
In contul IBAN al beneficiarului: RO90BTRL01401201J86637XX
Moneda platii: RON
Suma: 42,00
Data platii: 16/08/2010
Identificator beneficiar: donatie3
Numele Beneficiarului: bogdan
Detaliile platii, Linia 1: donatie
Detaliile platii, Linia 2:
Numar de ordine al platii: 32
am platit pentru BOGDAN, sterilizatorul pe care l-am castigat, rog confirmare dodo-pui
confirm o plata de 7 lei de la DEVA
raportez ca nu mai sunt topaitoare, din in zi in zi imi revin insa tot cumintica stau, pot sa ies un pic pe afara, si pot sa-mi fac putina ordine dimineata...imi revin ca acum apare jr.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,33+ PETRU si mami de bomboana EMA