Atentie, escrocii fac si traduceri
Periodic apare pe DC cate un mesaj naiv care ne informeaza ca se pot castiga milioane online, si ca e o chestiune de destin sau noroc sa ii pui in buzunar.
Acum vreau doar sa va informez ca escrocii au descoperit si traducatori de ocazie dar mai ales ... google translate.
Iata ce ati putea primi. ![]()
Buna ziua bun prieten,
Eu sunt domnul Kevin Brown, seful de Contabilitate Departamentul de Audit al Nat West Bank Harlsden, Nord Vest Londra, aici, in Anglia. Am scris tu despre o propunere de afaceri care va fi de un imens beneficiu reciproc pentru ambele dintre noi. In departamentul meu, am descoperit o suma de £ 15 milioane (cincisprezece milioane de lire sterline) Intr-un cont care apartine unuia dintre clientii nostri straini decedat, un miliardar de afaceri Mogul Late Dl Moises, Saba Masri, un evreu din Mexic, care a fost o victima un accident de elicopter de la inceputul acestui an, rezulta pana la moartea sa si a membrilor familiei sale. Saba-a fost de 47 de ani. De asemenea, In elicopter, la momentul accidentului a fost sotia sa, fiul lor Avraham (Albert) si fiica-in-lege. Pilot a fost de asemenea mort.
Alegerea contactarea dumneavoastra este trezit de la natura geografica de unde vii, In special din cauza sensibilitatii tranzactiei si confidentialitatea aici. Acum nostru bancar a fost de asteptare pentru oricare dintre rudele sa vina-va pentru a pretinde, dar nimeni nu a facut acest lucru. Eu personal am cazut In pretentii In localizarea rudelor, am cauta consimtamantul dumneavoastra pentru a va prezenta ca o ruda / Va Beneficiar pentru a decedat, astfel Incat veniturile din acest cont In valoare de 15 milioane de Lire pot fi platite pentru tine.
Acest lucru va fi pltite sau partajat, In aceste procente, 60% pentru mine si 40% pentru tine. Am asigurat toate documentele legale necesare, care pot fi utilizate pentru copierea de rezerva aceasta afirmatie pe care le facem. Tot ce trebuie este sa completati numele dvs. pentru a legaliza documentele si ei In instanta de aici pentru a va dovedi ca legitime de beneficiar. Tot ce am nevoie de dvs. acum este cinstit Co-operation, confidencialitatea _i Increderea de a ne permite vedea prin aceasta tranzactie. Eu va garanteaza ca acest lucru va fi executat In cadrul unui acord care va legitima va protejeaza de orice Incalcare a legii.
Te rog, mi ofere urmatoarele informatii, dupa cum am 7 zile pentru a rula prin intermediul. Acest lucru este foarte URGENT PLEASE.
1. Numele complet:
2. Dvs. direct numar de mobil:
3. Dvs. Contact Adresa:
4. Ocupatia Dvs.:
5. Dvs. Cetatenie:
6. Ta sexuala / Varsta:
Avand In trecut printr-o metodic de cautare, am decis sa va contacteze In speranta ca veti gasi aceasta propunere interesanta. Va rugam pe dumneavoastra de confirmare a acestui mesaj si sa indice interesul dvs., va voi furniza cu mai multe informatii. Stradui sa ma lase sa stiu decizia ta, mai degraba decat de asteptare tine de mine. Mai jos este site-ul de avarie, http://www.5tjt.com/news/read.asp?Id=5591
Va multumesc anticipat pentru un raspuns favorabil.
Ceea ce priveste,
Kevin Brown
-----
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri
CorinaDani spune:
aceasta e o varianta actualizata a vestitelor "scrisori nigeriene"
, care circula de ani buni...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Androix spune:
"fiica in lege" Foarte tare traducerea, m-am amuzat copios!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
buli spune:
hehehe, am primit si eu scrisoare tot in romana, dar mostenisem diamante in valoare de milioane de dolari (sic!)
daca vreti, va dau si voua de o diadema ![]()
ah, si mie imi era adresata personal: stimata doamna prenume, nume, iar persoana pe care o mosteneam avea acelasi nume de familie ca mine, evident![]()
insa adresa de mail nu era cea pe care o folosesc in mod obisnuit, asa mi-am dat seama unde mi-a fost interceptata cartea de vizita.
ellej spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Androix "fiica in lege" Foarte tare traducerea, m-am amuzat copios!www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux Niste copii si toti copiii! |
Acum si tu, face si Google translate ce poate