Ghiocei de martie-aprilie ***238***
Raspunsuri - Pagina 6
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Alexandra isi face somnul de frumusete ca s-a trezit la 8 astazi, a fost la plimbare cu mama si eu am fost la shopping pe racoare Mi se pare ciudat cum se culca ea dimineata dupa 3 ore de la trezire apoi seara rezista 8 ore, nu inteleg da' daca ei asa ii place, asa sa fie !! Alexandra (03.03.09) |
La noi e(ra) invers: dimineata 8 ore, seara dupa 3-4 pica lat.
Eu am forme de muffins, da' n-am hartie, asa ca o sa incerc tot in tava de chec.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN trebuie sa traiasca!
Ilinca_M. spune:
Ce hartie, Monnvas, nu tre' nicio hartie!
Oooof, le-am cam sfarojit...cand le-am verificat erau perfecte dar mi-a cashunat mie ca tre sa fie mai rumene Si-am dat cuptorul mai tare si dupa vreo 4 minute erau cam sfarojite. Nu zic, is bune, numa tre data jos negreatza de pe fund.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Monnvas spune:
Vazut poze de Pisik. Placut pupaceala Anei cu Gazulina
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
silvi8 spune:
salutare!
vad ca nu m/a uitat chiar toata lumea...f bine ca nici eu nu v/am uitat doar ca nu m/am invrednicit cu scrisu. si deabia acum de o scurta perioada are si crina program oarecum si vrea sa doarma si ziua.
si vreau sa felicit de azi sarbatoritele de maine ca mergem la tara si pe faleza ca o sa fie festivitati si sigur nu mai reusesc sa intru. asa ca La multi ani! sa traiasca cu numele mariak, anamariame si bb eva maria si toate celelalte marii
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!
Povestea CRINEI
Monnvas spune:
Ilinca, la mine se prinde de forme, nu-s teflonate... is de-alea de tabla, deci imi trebe hartie. Poate diseara, ca amu numai de cuptor nu-mi arde...
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
denisamada spune:
Am parket! Am parket! Am parket!
Dar pe unde umblati, fetelor? Ca tot dau refresh intre 2 incarcaturi si... nika...
Mi-am salvat si io reteta de mufinshi montiniaci daca tot e la moda. Dar gandul ma poarta la un tort de inghetata... cred ca o sa iau maine unul pt ziua lu'Adelake
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus mami de Monnvas Fug afara si apoi la mama ca acum i-a venit prima transa de musafiri cu care sarbatoreste acasa, noi iesim cu ea duminica la restaurant pe terasa ca sa alerge verisoarele in voie ! Cami, venim la Felix peste 2 saptamani, aducem si niste oaspeti surpriza !! Abia astept sa va cunoastem ! Alexandra (03.03.09) |
Novus, si eu vreau sa va cunosc neaparat, ca de scris nu prea apuc, dar macar sa profit ca veniti voi la Felix si sa va cunosc. Please!!
Noi marti mergem in concediu, dar ne intoarcem pe 28 august, cred ca atunci veti fi si voi la Felix, corect?
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla28
Novus, si eu vreau sa va cunosc neaparat, ca de scris nu prea apuc, dar macar sa profit ca veniti voi la Felix si sa va cunosc. Please!! Noi marti mergem in concediu, dar ne intoarcem pe 28 august, cred ca atunci veti fi si voi la Felix, corect? www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
Daaa categoric trebuie sa ne vedem !!
Iti trimit PM cu numarul meu, o sa stam la pensiunea Allegria 1 mai , eu zic sa ne vedem dupa masa cand sunt si picii fresh ca noi dimineata la 11 ne culcam, sau ne putem vedea si dimineata si seara
Abia astept !!!!
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Denisamada,felicitari!! pai si nu dati o bere sa udam parketul ? sau il asiguram mai intai ?
Unde umblati fetelooooor ??!!
Alexandra (03.03.09)
Gaza22 spune:
Eu profit de site-ul dat de Oli si ma rasfat cu un serial
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor