Ghiocei de martie-aprilie ***238***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Ilinca, am facut si eu muffins si acum ma delectez, am avut ceva de munca in sensul ca la prima tura dupa ce am pus toate ingredientele, imi ramasesera doar ouale de pus, le-am aruncat in vas si surpriza ! un ou stricat asa ca am aruncat tot si am luat-o de la capat noroc ca am mai avut cu ce

Denisamada, sunteti pe toate listele ca de obicei !!de la Iris astept oferta si va anunt !

Astazi m-am relaxat la locul de joaca adica am stat si eu pe banca la povesti, bine cu ochii pe Alexandra, care s-a jucat doar cu copii mai mari decat ea care vroiau sa o plimbe, sa se joace cu bebe , sa impinga caruciorul ei, au avut grija de ea ca de o surioara Tare fain s-au jucat, Alexandra ii striga pi pi pe copii, iar fetele sunt tita

Fug la !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buhuhu!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufete,
multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune...sa vada dea DD inmiit tot binele din lume si dar mai ales multa sanmatate pentru voi si ai vostri

Ieri a venit D cu un trandafir a fost super caci asa s-au bucurat copii cand l-au vazut si a fot o seara dupa puterile noastre si nu numai asa.

Acest wk este al fam mele.

In asteptarea clasamentului final "I love DC"

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Parketoshii parketzesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

BIg coffee for you!

M-a,m trezit cu gandul la muffinshii aia, ca doar asta e trendul acum pe forum. Doar ca trebuie sa imi cumpar faina, praf de copt si tava ca nu posed. Nici macar tava de chec. ma gandeam sa pun in tava de la cuptor dar cred ca trebuie sa pun cantitate mai mare. Va tin la curent cu evolutia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Neata,

BIg coffee for you!

M-a,m trezit cu gandul la muffinshii aia, ca doar asta e trendul acum pe forum. Doar ca trebuie sa imi cumpar faina, praf de copt si tava ca nu posed. Nici macar tava de chec. ma gandeam sa pun in tava de la cuptor dar cred ca trebuie sa pun cantitate mai mare. Va tin la curent cu evolutia.

Neata !

Bianca, eu pun in tava de prajitura si apoi le tai patratele, ca nu mi-am luat tava d-aia smechera

Ilinca, reteta asta o am si eu doar ca e cu lapte si eu mai pun nuca macinata

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Buna dimineata!

Spor la treaba si randament maxim le uram !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Alexandra isi face somnul de frumusete ca s-a trezit la 8 astazi, a fost la plimbare cu mama si eu am fost la shopping pe racoare
Mi se pare ciudat cum se culca ea dimineata dupa 3 ore de la trezire apoi seara rezista 8 ore, nu inteleg da' daca ei asa ii place, asa sa fie !!

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Buna dimineata!

Spor la treaba si randament maxim le uram !

Da'kiar ca au randament, nu se joaca! Mai ca nu-mi pare rau ca m-au amanat ceilalti ca sigur nu aveau sporul astora! Cred ca azi termina, maine mai pun plinta si ne mutaaaaaaaam!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ha! Ghiciti ce am la cuptor? O noua tura de muffins, clar! M-am dilit!
Denisamada, ce bine ca parketesc aia asa cu spor! Imediat va mutati!
Mirandolina mea s-a trezit si ea pe la 8 si ceva, dar nu doarme. Am facut o tura cu ea in oras sa-i ia soacra-mea niste sandalutze, i-au ramas mici cam de pe-o zi pe alta nr. 19! Ati mai patit asa ceva? Alalteieri purta 19 si acum a trebuit sa-i iau 20 (ii e fix si ala, dar oricum e gata vara; 21 era cam mare).

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput