Trombofilia o cauza a infertilitatii - 31-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Edenoa, nu stiam, interesant! Nici sotul meu nu a stat prea bine la calitatea gigeilor, oare mutatiile sa fi fost de vina? Ufff urate mai sunt balariile astea!

Ramonella, sa ne zici si noua ce-ti raspunde Uschi!

Ralu, poate de la vitamine esti mai calda? Nu stiu ce sa zic, oricum e un lucru bun, mai ales pentru la iarna.

Brotacela, la 5 saptamani nu prea are ce masura pentru ca bebe e un fel de guguloi din care se va forma atat placenta cat si embrionul. Cam asta urmaresc doctorii, sa fie in uter si uneori apare si un fel de aglomerare de celule care l-ar forma pe bebe. Stai linistita si repeta echo pe la 7-8 saptamani, atunci vei auzi inimioara si te vor lua toate emotiile. Dureri de sani nu am avut nici eu deloc, nici greturi sau alte manifesteri de gravida doar foameee si oboseam mai repede. Asta simt si acum, daca nu as fi vazut pe bebe la echo, nici nu as crede ca-s cu el la purtator. Ia sa vedem daca ma lasa forumul sa pun ceva interesant... http://www.scritube.com/medicina/NOIUNI-DE-ORGANOGENEZ2320162216.php

Donna, si eu ma irit un pic imediat dupa ce fac injectia, e mai mult o rosata a zonei. Cel mai des fac frumusetile de vanatai. Ata ete, pt bebe orice, cu drag! Sarcina usoara!

Felix13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am sa va spun imediat ce-mi raspunde.Desi ma gandesc asa...copilul mosteneste mutatiile parintilor...si cand incepe sa-i functioneze aparatul circulator,oare nu se pot produce cheaghuri,ca la noi???Sia tunci sa se produca nenorocirea...asta daca mama nu face tratament in timpul sarcinii...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Va multumesc fetelor pentru raspuns! Asa o sa fac.
Sper si eu sa va calc pe urme cat mai repede ca am ajuns aproape la limita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

eu am mai dat cautari pe net si am vazut ca se recomanda acid folic si vit E pt foliculogeneza si spermatogeneza, deci ceva o fi acolo; acuma cit si cum, cred ca nu stie nimeni exact

daca aflati ceva in plus, sa ne ziceti si noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Donna, foloseste unguent cu extract de galbenele de la Plafar.

19+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Ramonella, am mai scris undeva in urma ca si eu am sora geamana care a pierdut doua sarcini fara sa stie ca are probleme de coagulare a sangelui. Eu am doua fetite si nu am avut probleme de coagulare care sa-mi fi pus sarcina in pericol, desi semanam fizic foarte mult si e foarte probabil sa am aceleasi mutatii ca si ea. Acum e insarcinata si deocamdata, slava Domnului, e totul OK. Nu cred ca mutatiile la soti afecteaza sarcina asa cum se poate intampla in cazul femeilor.

Mami de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

felix imi place articolul. N-am eu rabdare acum sa citesc tot, dar am citit ce ma intereseaza la fiv si am vazut ca embrionul incepe sa se cuibareasca prin ziua 5 si se tot cuibareste pana prin ziua 12...nasol, eu chiar imi propusesem sa plec pe la munte la 5 zile de la et, dar acum, dupa ce am citit aici, cred ca voi sta linistita acasa, sa se cuibareasca mititeii cat or vrea ei.

Tu, conform articolului, esti asa: În săptămâna a 13-a procesul de cre#351;tere se accelerează până în săptămâna a 16-a. capul este mai mic raportat la dimensiunile corpului. pe scalp apar firele de păr; membrele s-au alungit #351;i osificarea scheletului este avansată.

P.S. - spermocultura e o.k si ii dau inante cu injectatul
- nu cred ca mutatiile sotului intervin in sarcina, chiar daca mostenirea genetica este 50% din partea sotului. Motivul pentru care nu cred asta? Simplu: mutatiile se manifesta si afecteaza organismul uman la o varsta inaintata atat la femei, cat si la barbati si, daca o femeie se hotareste sa nu faca un copil atunci e posibil sa moara linistita pe la 80 de ani, cu ceva dureri de picioare, varice si alte chestii asemanatoare, dar fara sa aiba habar ca ea era mutanta....atunci de ce ar afecta mutatiile astea fatul in uter?...polemizam si eu...

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

Donna, foloseste unguent cu extract de galbenele de la Plafar.

19+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Tamaryllis multumesc pt raspuns, am omis sa scriu ca si pe asta am incercat-o, dar imi incalzea zona iritata si ma manca mai rau

Donna 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Donna trimite-i un email dr Uscatescu ca dupa cate am inteles eu faci un fel de alergie.
Eu de ex mi le fac in pliul de pe burtica si in afara de mici vanatai nu am nimic.E adevarat ca sunt cam grasuta

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

donna79 draguta incearca si putin bicarbonat de sodiu dizolvat cu cateva picaturi de apa, tamponeaza zona sa vezi ce se intampla, eu folosesc ptr.ten cand o am foarte iritata(ca la 18 ani) si mai fac ceva, o aspirina dizolvata tot asa in apa si pulverizez fata, las putin si dupa clatesc cu apa.

burticoasele si viitoarele burticoase.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput