Trombofilia o cauza a infertilitatii - 31-
Raspunsuri - Pagina 18
SARA_HS spune:
Multumesc, Alla, pt. raspuns. Nu stiam ca in sarcina, se poate compensa clexanul, auzisem ca nu...
Samira, intreab-o pe dna. Uscatescu cum sa transformi o doza de 0.4 in doze de 0.2, pt. ca o auzeam explicand asta sotului unei paciente gravide, care ramasese cu ceva clexane de 0.8 si dna. dr. ii facea o schema in care folosea aceste doze , dar in concentratii de 0.2. Sper ca am avut logica
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
samira33 spune:
multumesc sara, o voi intreba si asta.
si eu stiu ca se da Clexane compensat pentru gravidutze...mie mi-a spus asistenta Vio ca-mi da scrisoare medicala pentru Clexane compensat si ca este treaba mea cum ma descurc cu medicul de familie pentru a obtine reteta compensata...asa am observat ca spunea tuturor fetelor "negravide" care cereau scriosare medicala.
mirela2 spune:
sami eu am dat in 2 fiolele de 0,8
mi a adus o prietena si asa le am facut
la gravide se dau compensate cu scrisoare medicala de la ginecolog sau de la hematolog
+17 si mami de Vlad (12.12.1999)
tamaryllis spune:
Samira, si eu am doze de 0.2 si fac fie 2 injectii, una dupa alta, fie le pun intr-o seringa de insulina si ma injectez o singura data. Eu nu cred ca o sa te treaca pe 0.2.
Donna, trei zile de pauza nu cred ca dauneaza fatului. Si nici nu cred sa apara retard de crestere pt trei zile. Parerea mea!
19+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
samira33 spune:
tamy,ce te face sa spui ca nu crezi???
poate stii tu ceva ce-mi scapa mie acum...insa a fost tentata sa-mi dea de 0,2 de la bun inceput dar s-a razgandit in ultimul moment si a hotarat sa incepem cu 0,4.
in fine...vedemce-o fi!!!
tamaryllis spune:
Pai cred ca tratamentul de stimulare oricum ingroasa sangele si daca mie mi-a dat de 0.4 fara sa imi faca analize suplimentare la ea si fara sa stie de proteina S care a iesit sub limita dupa ce am fost la Fundeni (deci doar pt mthfr si pt faptul ca faceam fiv), nu cred ca se razgandeste la tine cu factorul V leiden si fiv.
Plus de alta, mi-a spus asistenta dupa ceva timp ca ase recomanda de obicei 0.4 la fiv si 0.2 la inseminare, asta si in functie de cat de puternica e stimularea.
V leiden e indicatie clara de clexane, la fel ca deficitul de prot S, C si antitrombina III.
In afara de asta am inteles ca 0.2 e cam apa de ploaie...
Cam astea sunt motivele...
19+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
maria81 spune:
buna fetelor
eu fac fiv in octombrie si dr ginecolog mi-a zis sa incep sa fac clexane de 0,2 cu 10 zile inainte de punctie si continui si dupa ET. D-na Viorica de la Fundeni mi-a zis ca nu se baga peste ginecolog si mi-a dat sa mai i-au in plus aspenter 1/zi, mg+B6 2/zi, vitamina C 1g/zi, 1 acid folic 5 mg/zi si femibion.
bafta multa celor care urmeaza sa faca fiv iar gravidutelor sarcina usoara
ruxandrace face bebe?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
SARA_HS spune:
Fetelor, dar daca eu nu fac FIV sau IA, avand V Leiden ( si, probabil si una din mutatiile MTHFR), ar trebui sa fac vreun tratament cu clexane inainte de a ramane insarcinata?
Nu mai am rabdare inca o saptamana, pana aflu si rezultatul pt.MTHFR, as vrea sa stiu deja ce ma asteapta, si am numai ganduri sumbre...
------------------------------------------------------------------------------------------
I'd rather be a forest than a street,
Yes I would, if I could, I surely would...
I'd rather feel the Earth beneath my feet,
Yes I would, if I only could, I surely would...
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica denissa, noi am stat in chirie pana acum, caci era varianta chirie, sau varianta socrela ...daca ne cunosteam noi "virtual" mai devreme, poate indrazneam si eu sa cer o reducere la chirie si faceam o afacere, virtuala, desigur (ca doar nu ne apucam sa declaram sa platim impozit minunatului si impozantului Stat Roman) MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Draguta la cat sunt eu cu "gura mare" sunt prima la platit taxe si impozite la statul roman sa aiba guvernati ce sa cheltuie.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.