HAI Otilia! Delfinasi (180)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna ziua burtici, mamici, delfinasi, delfinase!

Azi am fost sa ne luam analize de la bubite si exudat nazal, pe marti avem rezultatele. Am mers la synevo.

Si la noi e cald, insa e bine ca soarele bate doar dimineata iar dupa amiaza avem umbra.

puiutz felicitari mamico! Ai avut o nastere usoara! Recuperare grabnica si multa sanatate delfinasului!

Scot vreo doua motate pentru fetele care urmeaza sa nasca

otilia sa dea Domnul sa gasim un dr care ca se bage la VBAC.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Neata si de la noi

Florentina-mai e putin..ce face burtica toate mamicile vb de colici..botez si noi nici nu am nascut am ramas asa putine gravidute

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Bamboletta burtica e bine, bebe da din picioruse si e vioi. Asa e am ramas putine , dar avem de invatat de la mamicile care povestesc despre bebei. Eu una la cei 22 de ani ai mei si la prima nastere, nu prea stiu multe despre bebelusi. Dar, usor, usor invat: mai citesc pe forum ,mai o carte pentru bebelusi...
Am deja emotii si abia astept sa vina bebe. Parca nu mai am rabdare! cred, ca si tu la fel. Te

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 38+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
AMR 1+ si vine minunea de bebe

***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

hello si de la noi!!!

colici astia se pare ca ne vor face sa pierdem multe noptisi aseara fata mea dupa baie in loc sa doaraa mai relaxata vb aia a deschis ochii si mai mari,a papat tzitzi o ora jumate de m-a lasat fara si dupa dai pe plimbare cu ea prin casa.la ora 11 am adormit si noi pentru o ora ca dupa s-a apropiat iar ora mesei si eu eram asa de obosita ca dupa ce i-am dat tzitzi am puso in patut si acolo am lasat-o .mi-am pus pernuta pe ureche in caz ca plange sa se rdidice si sotul sa o mai plimbe.a inceput sa planga si a luat-o sotul la care dupa 5 minute a si adromit si a dormit pana dimineata la 7 dupa o ora tzitzi si iar somn pana la 11 jumate.acum iar am papat si iar sia luat somnsa nu o laud prea mult ca parca vad cum se trezeste acus si n-o sa mai aiba de gand sa doarma

mya si mie mia spus doctorul ca peste 6 sapt trebuie sa ma duc la control,deci e valabil si la ceza,si pauza de efort sex timp de 6 sapt

v-am zis eu ca o laudam fugit

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

na ca am reusit si eu sa iau ceva de prin aer...ma doare gatul, stranut si imi curge nasul... in plina vara...sa mor, nu alta...si am atatea de facut...sper doar sa nu ia asta micu de la mine... desi neonato zice ca ei nu racesc pana pe la 3 luni, ca sunt bine imunizati datorita lapticului de la mami...sper asa sa fie...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Am vorbit cu gine care m-a vazut pe perioada sarcinii si mi-a zis sa nu-mi fac griji ca ceea ce este acolo de ma ustura nu este nimic grav ci trebuie sa ajung la un control...iar pe programare abia in 30 aug am reusit sa prind una.....ce ocupat este doctorasul asta, dar este si bun ...asa ca mi-am si uitat sa-l intreb daca sa ma dau cu ceva pana ajung la control...offf, mintea asta...

Yanis a avut saracutul niste crizeeee, de abia am reusit sa-l adorm, iar acum cand doarme se tot frinchine, se aduna de picioruse...e clar ne apropiem doar de apogeul colicilor ...mancai-ar de colici...offfffff...sper sa scapam odata de ei...

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, mov. e de la lipsa de ca, magneziu. ia fa o cura sa vezi ca iti revii

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Fetelor eu nu stiu ce am...de doua zile plang intr-una. Uneori am senzatia ca ma prabusesc si din cauza oboselii si din cauza caldurii. M-am certat si cu soacra alata seara si nu mai vine la noi. Mama vine doar sa-i faca baita la bebe (nu poate mai mult ca-i batrana, are 73 ani) iar eu si sotul suntem buimaci de cap. Imi vine sa-mi iau campii cateodata. Am impresia ca toata lumea e impotriva mea si nimeni nu vrea sa ne ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Fetelor eu nu stiu ce am...de doua zile plang intr-una. Uneori am senzatia ca ma prabusesc si din cauza oboselii si din cauza caldurii. M-am certat si cu soacra alata seara si nu mai vine la noi. Mama vine doar sa-i faca baita la bebe (nu poate mai mult ca-i batrana, are 73 ani) iar eu si sotul suntem buimaci de cap. Imi vine sa-mi iau campii cateodata. Am impresia ca toata lumea e impotriva mea si nimeni nu vrea sa ne ajute.

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Nela nu stiu ce sa iti spun sa te incurajez ca si eu am uneori stari dintr-asteaiti trimit unca sa treaca si o

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

Am uitat sa va povestesc cum adoarme Mihnea, e in saptamana 6-a , deci colicile sunt in plin apogeu(cel putin asa sper eu ca vor scadea in intensitate) asa ca dupa ce mancam si incepe plansul dau tare la muzica (MTV, VH1...) si dansam ...asta e singura metoda cu care pot sa il adorm cand plange....dupa vreo 3 melodii adoarme, ne intindem si il pun pe burta mea si asa stam...

mama lui Mihnea Damian

si Matei tot pe butica mea doarme...si crizele de colici sunt din ce in ce mai rele...se pare ca acum e apogeul, sa speram ca trec
sunt anchilozata toata cand ma trezesc...si va dati seama ca dorm asa iepureste...dar nu mai conteaza numai lui sa ii fie bine si daca acolo e locul pe burtica mea atunci acolo il tin

de azi incercam si Debridat, poate merge mai bine...ieri seara nici maca uscatorul de par nu a mai functionat

Larissa acum cautam alta biserica

...sa ziceti cum e controlul de 6 sapt...ca saptamana urmatoare trebuie sa merg si eu

Paula sa nu uiti sa il duci pe Raul la control, eco sold si cardio...parca la 8 sapt, scrie in documentele primite la externare

am fost la medicul de fam...copilul meu are 59 cm...a crescut 6 cm in 5 sapt, e mult...n-as fi crezut

am intrebat si de ceauil miraculos de care zicea Rody si Carmen...nu am gasit de la acest producator decat cereale...toti spun ca in Ro nu se prea cunoaste aceasta firma si nu cumpara lumea...eu am comandat acum sa vad daca o sa si gaseasca

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Oana, de unde ai cumparat balansoar? ca eu nu gasesc pe nicaieri disponibil. Vreau tot asa Fisher Price RainForesc doar ca leagan...daca nu gasesc leagan macar balansoar cum ai tu.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

iti trimit PM

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput