HAI Otilia! Delfinasi (180)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Buna dimineata

Am 2 mesaje de la Otilia:
Unul la 03.29:
"Astept epidurala,acum ceva vreme aveam dilatatie 3 cm si inre timp contractii multe si de intensitate, 100".
Si unul la 05.10:

"Am epidurala si am scapat de dureri.O sa mai fie un hop impinsul si apoi gata."

Probabil acum isi tine comoara in brate...daca mai primesc vreun mesaj va anunt.

Fug ca plange piticotul.

Beluistef sunt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

pana la urma vine pediatra maine si o intreb pe ea...v-am zis, mi se pare ok copilul, e doar ca e in capul meu cred de la atata canicula ....abia peste vreo 10 zile sa vedem o racorire notabila macar noaptea

am citit pe net ca in perioada asta bebelusii alaptati la san trebuie hraniti la cerere, si nu la program...iar cei pe lapte praf trebuie sa primeasca un biberon in plus pe zi ca sa se evite deshidratarea...si daca le dai ceai sau apa, cam 10-20 ml pe zi...deci nu mult...

Larisa, eu tin AC pe 24-25 grade, chiar daca nu se racoreste foarte tare in casa, dar e bine si asa nici nu mai risc sa raceasca bebe...poti incerca si tu asa in caz ca se incalzeste, ca azi si maine cica e mai cald ca ieri asa nu are nici Alexia de suferit, si nici nu mai simti valurile alea de frig de care ziceai...

cand tineam pe temperatura mica, la fel simteam aer foarte rece si atunci s-a trezit ragusit Andrei si pe noi ne durea gatul...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Otilia spera ca iti tii deja a treia printesica in brate!!!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Scriu repede de la spital.

Dilatatie 7 cm, apa nerupta, nici o durere. Ne-au servit masa (sunt cu sotul si prietena mea), acum beau o cafea sa imi revin putin din nesomn si asteptam delfinasa.

tot , multumesc de sustinere.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 40+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Hai Otilia nastere usoara

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Mergi la inceput

HAI OTILIA!! NASTERE USOARA! HAI BEBE IULIA!!!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

HAI OTILIA! NASTERE USOARA!

Azi am cantarit bebelina, am imprumutat un cantar de la medicul de familie. Are 3370g (la 10 zile) de la 2850g cu cat a iesit din maternitate.
E o dulcica, mananca si doarme.
Si eu beau ceai de chimen, anason si fenicul, am cumparat si eu setul 2 de cutii.

maurice eu am scapat de febra laptelui cu prosoape calde si muls cu pompa (am stocat laptele la congelator). In 2-3 zile ar trebui sa se regleze lactatia.

Ieri am dat si noi avansul pentru cumatrie la restaurant. Botezul va fi pe 17 septembrie!

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

HAI OTILIA!!!! HAI BEBE IULIA !!!!

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Si eu! Si eu!

HAI OTILIA!!!

Am zis eu ieri ca astept sa intru sa vad ca ai nascut, se pare ca am avut gura aurita. HAI BEBE IULIA! Sa n-o chinui prea mult pe mami si sa iesi repede si usor!

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, beau ceai de chimin + fenicul+anason, cam 3 cani pe zi. Deja de 2 ziel beau, si trage Vlad la parturi, de numa'. Acum i-am facut baita si doarme. Azi a fost muuuult mai bine cu colicii, si ieri... Chiar cred ca e bun ceaiul. Si Paula(Victo) bea, si doar dimineata i se maraie un pic copilul... Mama ne dadea ceai de chimin de mici, mici, cica e f bun. La fel ceaiul de fenicul baut de bebei. Eu inca nu i-am dat deloc ceai copilului, am zis ca incerc sa vad daca reusesc cu ceai baut de mine... SI se pare ca merge!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

faci tu combinatia de ceai? sau ai cumparat gata facut?
eu am luat de la Fares si contine ce zici tu chimin + fenicul+anason iar in plus menta parca
...si pt Matei tot de la Fares am luat Baby calm parca ii spune
i-as da ceai de chimin dar nu stiu concentratia si am preferat pana acum sa ii dau din asta cumparat

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput