Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andri deci ai fost la vamir... cu branza...cred caai fi stiut mami daca faceai listerioza, dar nu-i rau daca tot te-a intepat...
Monik deci ai burtica invizibila, da?
Chiar, ce gatesti, bebelu?
E randul meu sa am stare de mare cacao!!! Mi-am pus un desht' de cafea, poate imi revine shpiritu'

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Hop si eu la raport...
pt incveput Lorichmami da-mi si mie o "canoaie" de cafea, ca imi cade capul pe birou de somn!!!
Asaaa... bebelina/ul meu e tare secretos, nu a vrut deloc sa desfaca piciorusele sa vedem si noi ce e , da de nici o culoare. Dl sot zice ca eu sunt de vina, pt ca inainte sa plec de la scarbici m-a palit o foame groaznica rau si am papat ceva asa in fuga, si el zice ca normal ca nu a mai miscat picioarele ca eu i-am dat sa pape si a adormit.
In rest e bine!!!
Sa aveti grija de voi azi, pt ca se anunta calduri mari , mari... asa ca ...fuguta cu bebele la racoare!
Va pup

Happy 11+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Mica daria poftiti cu lapte, cu frica, cu cofeina sau fara cofeina, cu gheatza si cu cookie alaturi, dupa plac.

Ma bucur pt vestile bune de la eco, lasa, nu-i problem ca nu a aratat putzy...iti dai seama cand parintii noastri nu aflau decat la nastere... nici nu-mi pot imagina!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele am facut o salata de cruditati k merge pe caldura asta
si o ciorbita de cartofi cu rosii si bors.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neatza fetelor,

Felicitari pentru vestile bune de la eco, si pentru rozalinde..

Si la mine a fost placenta aproape de col la 13 saptamani, insa la 16 se ridicase. Asa ca e posibil. Fara sa fac nimic. Mi-ar fi imposibil sa stau cuminte in pat cu Matei pe langa mine.
Stiu ca pana la 20 saptamani nu se pune disgnostic de placenta praevia pentru ca se mai poate ridica, deci dupa 20 saptamani stim sigur.

Retentia de lichide este una din neplacerile sarcinii. Eu am avut picioarele foarte umflate sarcina trecuta de pe la 5-6 luni pana la 2 saptamani dupa nastere, cu toate ca renuntasem aproape de tot la sare. Si dr mi-a spus ca n-am ce sa fac...asta e. Stateam cu picioarele in sus...degeaba. Pana pe la 7 luni a mai functionat lipsa de sare si statul cu picioarele sprijinite de perete in sus, insa apoi nu.
Atentie la mezeluri, cascaval etc, contin multa sare.

Eu cred ca daca reduci alimentele care favorizeaza retentia de lichide si bei muuulta apa, reusesti sa mai diminuezi, insa nu sa elimini complet neplacearea asta.
Am inteles ca e si in functie de fiecare organism in parte, sunt unele mamici care nu retin aproape deloc...

Intre 12 si 20 saptamani eu am mai fost o data la 16 saptmani pentr o eco optionala sa fiu sigura ca e ok cu placenta.

Celule stem am recoltat la Matei si voi recolta si acum. Costa in jur de 3500lei unde avem noi si se plateste incepand cu aproximativ 3 luni dupa nastere in 1 sau 3 rate. In alea 3 luni ei verifica sangele, il pregatesc, te anunat daca e totul ok si apoi tu alegi daca vrei sa il pastrezi sau nu. Daca da, emit factura, daca nu, intra intr-a banca publica. Costul pe an e in jur de 100lei.
Am ales sa recoltam de frica sa nu ajung vreodata sa regret ca nu am ales sa recoltam. Mi se pare crunt sa ajungi in situatia in care ai avea nevoie, s-ar putea folosi, dar tu nu ai ales sa ai rezerva asta. Nu sunt 100% convinsa ca e sigur, insa nu sunt 100% convinsa nici ca sunt degeaba.
Varsta pana la care se pot folosi este in functie de cantitatea recoltata.

O zi frumoasa si racaoroasa!

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Ce viteza aveti la scris eu nu pot tine pasul cu voi.
am citit si eu pe sarite din urma(nu am timp sa citesc tot).Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco
astazi mergem si noi pentru TT sper sa fie bine si poate ne arata si ce are nazdravanul intre picioare ca pana acum a fost tare pudic.toate fetele si sper sa revin cu vesti bune diseara

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

In legatura cu celulele stem si noi ne-am hotarat sa recoltam dar nu ne-am interesat inca despre firmele care se ocupa nici nu stiam ca sunt mai multe. daca aveti mai multe amanunte ma intereseaza si pe mine

15+

Mergi la inceput

Bafta Crissia

Bine punctat Alexa cu sarea ascunsa in diverse alimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cris tu faci TT la 15s???
si eco simpla?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 19+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

La noi nu e nici pe departe cea mai calduroasa zi... e racoare, bate vantul, ar vrea sa ploua si sunt 24 de grade!!! De-ar fi asa zilnic... ce minunatie!

Irina ~ 19+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput