Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

[quote]citat din mesajul lui roxx26

ZIKI, ALEXA_M, multumesc pt PM ZIKI, tu ziceai ceva de 2000 lei, dar de fapt va ca sunt vreo 3000...or fi mai crescut preturile recent? nu stiu ce tarife aveau inainte...

corect, am gresit, cred ca am vorbit eu din trecut ...

sanziana - sef de trib si 12+

La Centrul Isis din Constanta costul nasterii plus recoltarea costa 1000 euro. Nasterea este in apa. Puteti sa va uitati pe site-ul centrului sunt acolo mai multe info. Conditiile sunt extraordinare, medici foarte buni, moase si asistente super plus ca copiii sunt alaptati exclusiv(nu li se ofera suplimente). Copiii stau in aceeasi incapere cu mama, in pretul de care vb mai sus este inclusa si pensiunea mamei si cazarea pe perioada in care sta in spital.

Cu alte cuvinte dai 1000 euri si ai platit absolut tot, tot (natere, recoltare celule, pensiune mama si copil, pampersi, naterea in apa), fara alte atentii pe la medici, asistente sau moase, totul este inclus in 1000 euro, deci nu tre sa mai dati alti bani.

Codruta cu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Monika dar cand ar treb sa nasti tu? Ca nu cred ca te duci la job pana in decembrie. Din calculele mele poti lua alea 116, sau cate sunt, de zile de concediu pre si postnatal cam cu 2 luni inainte sa nasti. Important parca era sa-ti pastrezi 40 zile pt lauzie; minim. Eu estimez sa raman acasa din nov. Si aici e caldd si mie mi-e rau de or, am o stare de zici ca am gripa, vad ca gatul nu mai doare, bun si Homeogen la ceva, insa am o stre oribila...si in Buc vor fi 40 de garde, nici nu mai stiu. Numai racit sa nu fi pe canicula!
Pleasee...sa nu mai papi crenvustei...orice ar fi.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:

de ce? ca si eu am mancat de cateva ori dar n-am avut nimic de la ei

16+ cu
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=cristina&year=2011&month=1&day=29&babycount=1" "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissia

Citat:

de ce? ca si eu am mancat de cateva ori dar n-am avut nimic de la ei

ca nu-s buni ca aliment, daca pot sa le acord numele asta mare "aliment", sunt o pasta de E-uri cu sau fara urme de carne, ceva ce ar trebui sa nu papm sau daca e pofta prea mare, doar un strop asa, rarisim.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Nu mai pap cu siguranta,LoriNu mananc de felul meu dar mi-era pofta

De nascut, nasc la sf lui februarie asa ca prind si decembrie o jumate...inainte de sarbatori..

Si ma intreba cineva daca tin regim...mai, regim tin in sensul ca nu mananc prajit deloc ( mai scap rar cate un peste prajit dar ii iau pielita aia crocanta), nu mananc chimicale(gen sucuri, snacks-uri,etc)...incerc sa mananc sanatos. Ziceam ca nu am "timp" in sensul ca nu am bani sa ma sparg in fel de fel de retete

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Am si eu o rugaminte. M-am hotarat sa nasc la CMU Regina Maria si sunt in cautarea unui medic care sa activeze acolo. Daca aveti vreo recomandare, va raman indatorata.
Nu prea stiu cum sa aleg un medic, alta sursa de informatie decat netul nu prea am. Io-s si un caz mai special, o sa vin acasa in sapt. 34 deci n-o sa ma vada inainte de aceasta data. Sper totusi sa accepte, oricum vin numai in cazul in care nu exista probleme cu sarcina.
Multam!

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Da, cremvustii sunt in general facuti din toate resturile posibile de carne si bineinteles au o tona de colorant si E-uri ca sa li se dea gust bun, pe langa o tona de sare. Asa e cam peste tot in lume. Seful sotului meu zicea ca a lucrat la inceputurile lui canadiene intr-o fabrica de cremvusti si ii venea sa vomite zi de zi la lucru. Cica in viata lui n-a mai pus gura pe asa ceva. BIne, acuma unul la nu stiu cata vreme nu cred ca are cine stie ce, insa sa nu fie prea des.
Eu de cand cu diabetul meu din sarcina trecuta si cu Patrick m-am invatat sa citesc bine etichetele, cand vad la ingrediente o listuta lunga si niste substante acolo ce cu greu le pot pronunta, zic pas. Mai degraba o rosie cu o o bucata de paine sau un mar si gata. Bine, totul e mai mult sau mai putin poluat, si fructele si legumele au pesticide, hormoni si mai stiu eu ce, insa parca nu e ca si cum ai manca cu lingurita E-uri si coloranti ca la mancarurile astea semi-preparate.

Multa bafta fetelor care merg azi la eco !

Vad ca au mai aparut fetite, yupi! Sa nu se ia chiar la bataie baietii nostri.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burticute-dragute!

Ma bucur sa citesc ca sunteti bine, ca nu ati scris prea mult zilele astea . Ma asteptam sa citesc vreo cateva capitole... asa ca am recuperat repede.
Noi am avut musafiri (ai mei parinti) si n-am prea avut timp de calculator. Ne-a adus zacuscaaaa (yuppppi!), am facut salata de boef (pofta sotului) si cozonac (pofta mea). Ce bine a fost... dar se vede imediat la cantar... cum fac excese, cum sar si kilogramele mele!

Azi implinim 20 de sapatamani si culmea... azi noapte am visat pentru prima oara ca ma pregateam sa nasc, ca ma luasera durerile si nu ma hotarasem la ce spital sa merg...

Abia astept maine e zi de eco!

Va dulce pe toate!!!

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

subscriu la povestea cu E-urile din cremvursti. La mine testul a functionat pe pisicuta noastra, care de fel mananca orice prostioare i-am da, adica nu e mofturoasa, dar la cremvursti doar se uita si stramba din mustati. Il lasa acolo pana de face bocna deci... o sti matza ce o sti...

eu inca mai am morcovul, creste, mai sunt 3 ore pana la eco cred ca o sa ajung acolo impinsa de spate de ''tati''
oricum, acum ca am venit printre voi si am apucat sa va zic de morcov, bineinteles ca o sa va zic si cum a decurs totul diseara
poate-poate aflam si ce e, sa vad ale cui randuri le intarim, roz sau bleu

sanziana - sef de trib si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ziki..bafta la eco..te asteptam cu vesti bune

Simo 20 +

Mergi la inceput